Ce găseşti la cabinetul de vindecare reconectivă


Originile Reconectării şi vindecării reconective

Vindecarea reconectivă şi Reconectarea sunt două procese diferite. Reconectarea este o lucrare planetară de evoluţie a conştiinţei, iar această evoluţie a conştiinţei la nivel planetar face posibil fenomenul vindecării. Dr. Eric Pearl a dezvoltat metoda Reconectării personale, ca metodă de evoluţie personală şi participare conştientă la evoluţia planetară, precum şi sistemul vindecării reconective, pentru acele fiinţe dragi care au ales să participe la această evoluţie de conştiinţă ca vindecători. Eric Pearl nu mai practică vindecarea reconectivă şi Reconectarea, explicând că este “mult mai eficient” să predea. Compania fondată de el,The Reconnection LLC, se ocupă în continuare (în sens strict comercial) de promovarea lui Eric şi a seminariilor predate de el, direct sau prin reprezentanţi locali de vânzări. Mai multe detalii despre produsele The Reconnection LLC găseşti la The Reconnection online.

Vindecarea reconectivă

Metoda vindecării reconective a fost dezvoltată de dr. Eric Pearl şi este o formă de vindecare în care practicianul activează un câmp de vibraţie diferit de cel în care funcţionăm în mod obişnuit, facilitând vindecarea şi revenirea la echilibru a întregii fiinţe.

În şedinţa de vindecare reconectivă vei avea ocazia să treci într-o stare de conştiinţă rafinată, în care să conştientizezi profund raportările interioare şi relaţiile tale cu lumea din jur şi să iniţiezi procesul de reaşezare a lor în tipare sănătoase şi echilibrate.

„Dacă eşti norocos, vindecarea ta va veni în forma pe care o anticipezi. Dacă eşti foarte norocos, atunci vindecarea ta va veni într-o formă la care nici măcar nu ai visat – una pe care Universul o are în minte special pentru tine.” (Eric Pearl)

Programează o şedinţă de vindecare reconectivă

Mai citeşte şi Şedinţa de vindecare reconectivă, Eric Pearl – Filosofia şi abordarea în facilitarea unei şedinţe de vindecare reconectivă, Vindecarea reconectivă – Dincolo de vindecarea energetică, Vindecarea reconectivă – un instrument pentru evoluţia conştientă, Mituri legate de vindecarea reconectivă – vindecarea reconectivă vindecă orice

Reconectarea personală

Reconectarea personală este o şansă de a te lăsa găsit de Cale şi purtat către manifestarea potenţialului deplin al Vieţii tale. În cele două şedinţe necesare pentru procedura Reconectării personale, practicianul facilitează reconectarea corpului tău de lumină, realiniind şi reactivând circuitele energetice necesare pentru a permite integrarea deplină la nivel funcţional a acestei părţi a fiinţei tale în viaţa ta de zi cu zi.

Notă: Deşi nu este obligatoriu, îţi sugerăm să îţi oferi experienţa a 1-3 şedinţe de vindecare reconectivă înainte de a primi Reconectarea personală.

Programează-ţi Reconectarea personală

Mai citeşte şi Reconectarea personalăMituri legate de vindecarea reconectivă – Reconectarea personalăPovestea unei Reconectări personaleVindecarea reconectivă, Reconectarea sau “programul complet”

Informaţii despre şedinţe:

 În timpul şedinţei ţi se va cere să te întinzi pe o masă de masaj, să închizi ochii şi să te relaxezi. Cel mai bine să te eliberezi de orice fel de aşteptări şi pur şi simplu să fii prezent, pentru a percepe experienţa. Nu este necesar – de fapt, nici nu este recomandat ca în timpul şedinţei să meditezi, să te rogi, să vizualizezi sau să repeţi afirmaţii. Pur şi simplu fii deschis la experienţă şi prezent să îi percepi realitatea – şi eliberează-te de nevoia de a primi un anumit tip de rezultat sau de experienţă, ca să dai voie fiinţei să urmeze modul cel mai potrivit pentru a reveni la echilibru.

Durata: 

Şedinţele de vindecare reconectivă durează de obicei 45 de minute, iar în mod obişnuit se recomandă una până la trei şedinţe.

Reconectarea personală este facilitată întotdeauna în două şedinţe, ideal în două zile consecutive.

Cost: Contribuţia ta pentru Reconectarea personală este de 333USD (echivalentul în RON). Contribuţia pentru o şedinţă de vindecare reconectivă este de 100 RON.

DISCLAIMER:  Vindecarea reconectivă şi Reconectarea nu sunt tratamente medicale şi nu sunt folosite pentru a diagnostica sau a trata în mod exclusiv probleme de sănătate şi afecţiuni medicale anume. Eşti singurul răspunzător pentru aplicarea şi continuarea oricăror tratamente şi îngrijiri medicale.

 

About these ads

About Magic Insights

cabinet de vindecare reconectivă şi Reconectare Bucureşti aurachristiana@yahoo.com tel. +40722 396 555
This entry was posted in alchimie spirituala, evolutia constienta, noua constiinta, noua educatie, Reconectare and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ce găseşti la cabinetul de vindecare reconectivă

  1. Pingback: Seri de Mărgărit – Coduri de evoluţie conştientă | Magicinsight's Blog

  2. Pingback: Baza comună a ştiinţei, medicinei şi spiritualităţii (dr. J.J. Hurtak) | Magic Insights

  3. Pingback: Şedinţa de vindecare reconectivă | Magic Insights

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s