Tags

, , , , , , ,

Merkaba – vehiculul călătorilor interdimensionali

http://www.youtube.com/watch?v=Ugql6D4pFKM&feature=related

Suntem una cu cosmosul, fie că ne dăm seama de asta sau nu.

Suntem mai mult decât simple fiinţe fizice, finite, care trăiesc o viaţă, într-un loc, la un moment din timp.

Merkaba – ‘carul înălţării’ – este vehiculul de lumină divină care se presupune că este folosit de maeştrii înălţaţi pentru a se conecta şi a lua legătura cu cei acordaţi la tărâmurile superioare.

‘Mer’ înseamnă lumină. ‘Ka’ înseamnă spirit. ‘Bah’ înseamnă corp.

Mer-ka-bah înseamnă corpul-spirit înconjurat de câmpuri de lumină care se rotesc în sensuri opuse (roţi în interiorul altor roţi), ce transportă corpul-spirit dintr-o dimensiune în alta.

spirale de energie, ca în ADN.

Merkaba este un vehicul interdimensional, un vehicul de lumină format din două tetraedre de lumină de dimensiuni egale, întrepătrunse şi care au un centru comun. Cercetătorii descriu această figură ca fiind un ‘tetraedru stelat’. ‘Tetraedrul stelat’ poate fi văzut şi ca o stea a lui David, tridimensională.

Odată activat, acest câmp în formă de ‘farfurie zburătoare’ poate să ne transporte conştiinţa direct în dimensiuni superioare.

Vehiculul Merkaba este o structură merkabică trecătoare (nu permanentă) de spirale de energie întrepătrunse care există ca parte integrală a ÎNTREGII CREAŢII.

Activarea vehiculului Merkaba este necesară pentru a experimenta Viaţa Eternă, călătoriile în timp şi trecerea prin portalurile stelare.

Acest proces de acordare continuă la natura şi vibraţia Universului trezeşte o experienţă mai profundă a adevărului faptului că tot ce e viaţă e interconectat.

Câmpurile Merkaba ne permit să ne deplasăm (în realitate, să ne extindem)  în următorul set de câmpuri dimensionale de existenţă, deschizând posibilitatea unei înălţări progresive.

Cu toţii avem un câmp Merkaba personal – şi tot ce există are un astfel de câmp.

Atunci când funcţionează natural, câmpul Merkaba microcosmic personal se interconectează cu câmpul Merkaba macroscopic – planetar, galactic, universal şi cosmic.

Câmpul Merkaba personal reprezintă sistemul circulator merkabic organic, personal, prin care conştiinţa se manifestă în materie spaţio-temporală.

Cel mai simplu, Merkaba poate fi descrisă ca o minge de lumină aurie.

Câmpul Merkaba personal reprezintă sistemul circulator merkabic organic, personal.

Activarea Merkaba este unul dintre procesele vitale pentru ascensiunea dimensională.

Procedura de Reconectare personală (aliniere axiatonală) permite, printre altele, şi conştientizarea şi activarea sistemului circulator merkabic. Spun ‘printre altele’, pentru că experienţa Reconectării e… personală :). E altfel pentru fiecare, în funcţie de locul în care ne aflăm, pe calea vieţii noastre ca spirit în formă umană.

Reconectarea – alinierea Ta cu uniVersul

Vindecare reconectivă: 100 lei (şedinţă de 1 oră)

Reconectare: 333 USD (două şedinţe de 1 oră, în două zile consecutive)


Advertisements