Tags

, , , , , ,

Respiraţia unificării

…primul pas spre amintirea Divinităţii, primul pas către Spaţiul Sacru al Inimii…

Lasă ca atenţia să-ţi fie purtată către un loc de pe Pământ pe care îl consideri a fi cel mai frumos loc din lume. Poate fi oriunde – o imagine de munte, cu copaci şi râuri, sau un deşert arid şi nisipos, aproape lipsit de viaţă; orice percepi ca fiind frumos. Vizualizează cât mai multe detalii cu putinţă.

Începe să simţi iubire pentru acest loc şi pentru întreaga natură. Extinde-te în acest spaţiu al iubirii pentru natură, până ce inima începe să-ţi bată cu căldura dragostei din tine.

Atunci când consideri că a venit momentul potrivit, trimite această iubire în centrul Pământului, folosindu-ţi intenţia, astfel încât Mama Pământ să poată simţi în mod direct iubirea pe care o ai pentru ea.

Îţi poţi plasa iubirea într-o mică sferă şi i-o poţi trimite Mamei, dacă doreşti, însă ceea ce contează este intenţia. Apoi aşteaptă, aşa cum ar face-o un copil. Aşteaptă până când Mama Pământ îşi trimite iubirea înapoi către tine şi până când o simţi. Eşti copilul ei, iar eu ştiu că te iubeşte.

Pe măsură ce iubirea Mamei îţi intră în trup, deschide-te complet şi lasă această iubire să se mişte peste tot, în trupul tău. Permite-i să intre în toate celulele. Las-o să treacă prin corpurile tale de lumină. Dă-i voie să se deplaseze oriunde vrea.

Simte cum această iubire fermecătoare a Mamei te înconjoară şi rămâi în această uniune cu Mama Pământ, până ce simţi că este completă.

La momentul potrivit, pe care doar tu îl poţi cunoaşte, fără să întrerupi uniunea cu Mama Pământ, uită-te la Tatăl tău – Tatăl tău Ceresc. Priveşte la restul creaţiei de dincolo de Pământ. Concentrează-ţi atenţia asupra unui cer de noapte. Priveşte cum Calea Lactee şerpuieşte de-a lungul spaţiului. Urmăreşte cum planetele şi Luna se rotesc în jurul tău şi al Pământului. Simte Soarele care se ascunde în spatele Pământului. Conştientizează această profunzime incredibilă a spaţiului.

Simte iubirea pe care o ai pentru Tată – întrucât Tatăl Divin este spiritul întregii creaţii, cu excepţia Mamei Divine. Iar când această iubire devine atât de mare, încât nu o mai poţi ţine în interior, dă-i voie să se mute în ceruri, prin intenţia ta. Din nou, dacă doreşti, poţi trimite această iubire în ceruri, plasând-o într-o mică sferă.

Odată ce iubirea ta a fost trimisă în ceruri, la Tatăl Divin, din nou, aşteaptă; aşteaptă ca Tatăl să-şi trimită iubirea înapoi. Este absolut sigur că o va face întotdeauna. Tu eşti mereu copilul său şi te va iubi mereu. Şi – exact ca în cazul iubirii Mamei, atunci când simţi că dragostea Tatălui Divin intră în fiinţa ta, dă-i voie să se mişte oriunde doreşte. Este iubirea Tatălui tău şi este pură.

În acest moment are loc ceva ce se întâmplă rareori: Sfânta Treime este vie pe Pământ. Mama Divină şi Tatăl Divin s-au unit cu tine, în iubire – iar tu, Copilul Divin, completezi triunghiul.

Dumnezeu este prezent mereu, dar oamenii nu-l percep întotdeauna…

Drunvalo Melchizedek

Advertisements