Reconectarea – Conferinţa Europeană de Măiestrie 2010


A 3-a Conferinţă Anuală Europeană de Măiestrie a Reconectării va avea loc anul acesta la Riccione, in Italia, între 12-14 noiembrie.

Pentru înscrieri, daţi clic aici, iar după înscriere vă rog să trimiteţi un e-mail cu subiectul ‘Înscriere Reconectarea MC’ la reconectare@highlights.ro.

Vă mai reamintesc şi de cursurile de Vindecare Reconectivă (Nivel I/II, 23-24 octombrie 2010), Reconectare (Nivel III, 25-26 octombrie 2010) şi Reconnective Kids – Reconectarea pentru copii (22 octombrie 2010), care vor avea loc la Bucureşti, la Hotel Pullman/World Trade Center.

Iată programul conferinţei şi câteva informaţii în limba română despre vorbitorii invitaţi anul acesta şi prezentările pe care le vor ţine.

“Cheia 3.17 [din Cartea cunoasterii: Cheile lui Enoch, de J. J. Hurtak]… l-a adus pe Eric Pearl intr-o stare de rezonanta, prin care i-a fost dat darul divin.
Si istoria a cunoscut schimbari remarcabile de cand el a fost folosit ca vehicul pentru aceasta revarsare uriasa de energie, informatie si vindecare.” – Dr. J.J. Hurtak

PROGRAMUL CONFERINŢEI

12 noiembrie 2010

Ziua Luminii şi Informaţiei

Secrete şi revelaţii din alte dimensiuni cu Eric Pearl

Ştiinţa Reconectării 3.0 cu Doug De Vito

12-14 noiembrie 2010

Conferinţa de Măiestrie

Trăiţi experienţa puternicei conexiuni dintre vindecare, ştiinţă şi conştiinţă

13 noiembrie 2010

Festivitate de onoare şi cină cu invitaţii

Gratuit pentru toţi participanţii la conferinţă!

15-16 noiembrie 2010

Cabinetul meu de Reconectare: Seminar de dezvoltare a activităţii cabinetului de vindecare reconectivă/Reconectare, 2 zile

Acum, că aţi învăţat cum să-i vindecaţi pe alţii şi cum să vă vindecaţi, e momentul să vă dezvoltaţi propriul cabinet de vindecare!

INVITAŢI:

J.J. Hurtak si Desiree Hurtak

Titlul prezentării: Cheile lui Enoch

J.J. Hurtak, Ph.D., Ph.D., este autorul best-seller-ului The Book of Knowledge: The Keys of Enoch®, (Cartea cunoaşterii: Cheile lui Enoch); lucrarea sa este tradusă în cincisprezece limbi.

În afară de prima definiţie a liniilor axiatonale, câteva dintre confirmările pe care le găsim în această carte şi care s-au adeverit sunt alinierea constelaţiei Orion şi a axurilor stelare ale Marii Piramide (Cheia 108), unde de sunet din spaţiul îndepărtat care vin din constelaţia Perseus şi au fost măsurate de Observatorul Chandra (Cheia 216) şi o hartă a lumii care prezintă aspecte ale dezvoltării evolutive, printre care homo floresiensis (Cheia 215).

Iată câteva dintre cele douăzeci de cărţi scrise de Dr. Hurtak: End of Suffering [Sfârşitul suferinţei] (scrisă împreună cu colegul său, fizicianul Russell Targ); The Scroll of Adam and Eve [Pergamentul lui Adam şi al Evei] şi Consciousness, Energy, and Future Science [Conştiinţă, energie şi ştiinţa viitorului], volum al cărui editor este. Lui J. J. Hurtak i se alătură soţia sa, Desiree Hurtak, Ph.D. care este unul din autorii ilustraţiilor din Cheile lui Enoch [The Keys of Enoch®] şi care a scris împreună cu el mai multe cărţi de comentarii la vechile pergamente copte, printre care The Pistis Sophia [Pistis Sofia] şi The Gospel of Mary (Magdalene) [Evanghelia Mariei (Magdalena)].

Dr. Desiree Hurtak este sociolog, specialistă în mediul înconjurător şi producător de film. Împreună cu J. J. Hurtak, a călătorit prin toată lumea, cercetând culturile vechi şi structurile Piramidelor de la Giza (Egipt), unde cei doi au folosit tehnici moderne de investigare la distanţă şi dispozitive sofisticate de testare sonoră în templele maiaşe. J.J. şi Desiree Hurtak sunt fondatorii Academiei pentru Ştiinţa Viitorului (Academy For Future Science) – organizaţie internaţională care activează în toată Europa şi predă cosmologia care stă la baza Cheilor lui Enoch www.keysofenoch.org.

Lynne McTaggart

Titlul prezentării: Vindecarea şi Câmpul

Lynne McTaggart este una dintre personalităţile proeminente în domeniul conştiinţei, al noii fizici şi al ştiinţei spiritualităţii. Respectul deosebit de care se bucură se datorează şi talentului ei de scriitor şi recomandărilor care o însoţesc ca jurnalist – două lucruri rare pe această piaţă.

Lynne a câştigat premii ca jurnalist şi este autoarea a cinci cărţi, printre care şi a best-seller-elor internaţionale The Intention Experiment [Experimentul intenţie] şi The Field [Câmpul], ambele considerate cărţi esenţiale ale New Age-ului. Wayne Dyer numea Câmpul „cea mai profundă şi mai aducătoare de lumină carte pe care am citit-o vreodată”. Alte aprecieri le-a primit din partea lui Arthur C. Clarke, Deepak Chopra, Caroline Myss şi a altor patruzeci de lideri în domeniul ştiinţei, conştiinţei şi spiritualităţii. Arielle Ford o numea „o Christiane Amanpour a minţii-corpului-spiritului”.

Lynne este şi creatoarea Experimentelor de Intenţie – un ‚laborator global’ pe internet care aduce laolaltă un grup internaţional de savanţi şi mii de oameni din ţări din toată lumea, pentru a testa puterea intenţiei în a vindeca lumea (www.TheIntentionExperiment.com).

Lynne McTaggart, cartea ei şi experimentul pe internet au fost menţionate intensiv în ultima carte a lui Dan Brown, The Lost Symbol [Simbolul pierdut] şi reprezintă o parte dintr-unul din scenariile majore ale cărţii.

Atât Câmpul, cât şi Experimentul Intenţie sunt cărţi care s-au vândut în sute de mii de exemplare în toată lumea şi care rămân în continuare best-seller-e (Câmpul rămâne una dintre cele mai vândute cărţi pe Amazon, în toţi cei şapte ani de când a apărut). Experimentul Intenţie a fost aleasă de Amazon ca favorită în topul 100 pentru anul 2007.

Lynne este şi editoarea cursului de măiestrie Living The Field [Să trăim aplicând Câmpul] şi ţine conferinţe şi seminarii foarte populare, menite să îi ajute pe oameni să adapteze ideile noii paradigme ştiinţifice în viaţa de zi cu zi.

Co-fondator şi director editorial al paginii What Doctors Don’t Tell You [Ce nu vă spun doctorii] (www.wddty.com), Lynne publică buletine care sunt printre cele mai apreciate din lume. Lynne e membru al Consiliului de Leadership Transformaţional [Transformational Leadership Council] şi al Consiliului de Leadership Evolutiv [Evolutionary Leadership Council], iniţiat de Deepak Chopra. De asemenea, ea apare şi în filmul recent The Living Matrix [Matricea vie].

Roy Martina

Titlul prezentării: Ieşi din zona ta de confort şi pătrunde în Zona Posibilităţilor Infinite

Roy Martina este medic, specialist în medicină preventivă şi dezvoltare personală. Este autorul a peste 40 de lucrări de self-help, care s-au vândut în milioane de exemplare. Unul din best-seller-ele sale internaţionale este lucrarea Emotional Balance [Echilibrul emoţional]. Toate cărţile lui sunt publicate în limba olandeză, iar unele au fost traduse şi în limba italiană, germană, spaniolă, rusă şi chineză.

În practica sa de medic generalist, Dr. Martina a descoperit că medicina convenţională nu dă întotdeauna soluţiile cele mai potrivite pentru boli, astfel că, în unele cazuri, el a aplicat metode alternative de vindecare, cum ar fi acupunctura, homeopatia, nutriţia etc. Când nici aceste metode nu au părut să ofere veriga lipsă pentru atingerea vindecării complete, Dr. Martina a început să fie fascinat de conexiunea minte-corp şi să studieze domeniul blocajelor în vindecare şi modul în care, uneori, putem să sabotăm eforturile propriului nostru corp de a se vindeca. După ce s-a concentrat pe acest domeniu vreme de 10 ani, a dezvoltat metode de vindecare inovatoare, rapide şi dovedite, care abordează intenţiile noastre de sabotaj mental şi emoţional. De asemenea, el a descoperit o relaţie între memoria sufletului, ADN şi câmpurile morfogenetice de rezonanţă. Metodele sale despre cum să ne schimbăm obiceiurile care ne sabotează şi să devenim sănătoşi, fericiţi, plini de vitalitate şi să avem succes sunt recunoscute în toată lumea. El a elaborat numeroase concepte, remedii naturale, produse şi seminarii. În prezent, studiază strategii de autovindecare, sănătatea preventivă în domeniul cancerului şi încetinirea procesului de îmbătrânire.

Misiunea lui Roy Martina este să ajute cât mai mulţi oameni cu putinţă, oferindu-le tehnici, cunoaştere şi experienţe practice cu care pot să îşi îmbunătăţească viaţa. Roy călătoreşte mult prin lume, oferind seminarii, cursuri educaţionale şi ateliere de lucru; el oferă cursuri medicilor şi terapeuţilor, precum şi persoanelor care nu activează în aceste domenii.

Vreme de peste 25 de ani, Roy a ajutat oameni din toată lumea să îşi descopere şi să aplice potenţialul complet al propriilor lor puteri creatoare pentru dezvoltarea personală şi pentru autovindecare. Astfel, el a fost element de inspiraţie şi îndrumător pentru profesionişti din domeniul sănătăţii, sportivi de performanţă, organizaţii şi oameni de afaceri, ajutându-i să-şi atingă potenţialul.

De asemenea, el a creat numeroase programe transformaţionale video şi audio, printre care se numără şi o serie de meditaţii conduse. Meditaţiile sale conduse acoperă o gamă diversă de subiecte, printre care şi eliminarea stresului şi slăbitul. Practicarea regulată a acestor meditaţii poate ajuta la reducerea stresului, la îmbunătăţirea somnului şi a energiei mentale şi la crearea unei sănătăţi şi vitalităţi optime.

Roy Martina predă seminarii şi ţine prelegeri împreună cu alţi formatori de renume, printre care Eric Pearl, Masaru Emoto, Lama Lobsang şi Deepak Chopra, iar în trecut, cu Debbie Ford şi Cherie Carter Scott. Este vorbitor de renume internaţional la conferinţe şi seminarii din toată lumea şi ţine prelegeri în Europa, America de Sud şi de Nord, Rusia, Taiwan, China şi Caraibe.

Vorbeşte patru limbi. Are aptitudini considerabile în domeniul mass-media, precum şi experienţa multor interviuri la televiziune, la radio şi în media scrisă. A îndrumat celebrităţi şi atleţi de vârf din toată lumea – de exemplu, Deborah Santana (fosta soţie a lui Carlos Santana), jucătoarea de tenis Nadia Petrova şi mulţi alţii.

Roy Martina s-a nascut în Curaçao (partea olandeză a Antilelor) la 29 septembrie 1953. În prezent locuieşte în Florida (SUA) şi la Haga (Olanda).

Raymond Moody

Titlul prezentării: Experienţe de moarte împărtăşite: O nouă frontieră în studiile în domeniul vieţii după moarte

Raymond Moody este autorul a unsprezece cărţi, dintre care menţionăm Life After Life [Viaţa după viaţă]—care s-a vândut în peste 13 milioane de exemplare în toată lumea—şi Reunions [Reuniri], precum şi numeroase articole în literatura academică şi profesională. Dr. Moody continuă să capteze interesul unui public enorm şi să genereze controverse prin munca sa de pionierat în domeniul experienţelor în apropierea morţii şi a ceea ce se întâmplă la moarte.

Autor premiat. Dr. Moody a primit Premiul Umanitar Internaţional în Danemarca, în 1988. De asemenea, a fost onorat cu o medalie de bronz la categoria Relaţii Umane la Festivalul de Film de la New York, pentru filmul făcut după cartea Life After Life.

Savant şi cercetător de renume mondial. Dr. Moody este o autoritate în domeniul ‚experienţelor în apropierea morţii’ – expresie pe care a consacrat-o la sfârşitul anilor 70. Cercetările dr. Moody asupra fenomenului de experienţă în apropierea morţii au început în anii 1960. New York Times îl numeşte „tatăl experienţelor în apropierea morţii”.

Titluri:

M.D., obţinut la Facultatea de Medicină din Georgia, 1976
Ph.D. în filosofie, obţinut la Universitatea Virginia, 1969
M.A. în filosofie, obţinut la Universitatea Virginia, 1967
B.A. cu Onoruri în filosofie, obţinut la Universitatea Virginia, 1966

Conferenţiar dinamic. Dr. Moody a înveselit şi a bucurat un public larg, din toată lumea, vreme de peste trei decenii. El oferă multe prezentări de tip conferinţă sau seminar, pe teme ca: „Experienţe în apropierea morţii”, „Moartea cu demnitate”, „Viaţa după o pierdere”, „Supravieţuirea în cazuri de doliu şi regăsirea speranţei”, „Reuniri: Întâlniri vizionare cu cei dragi care au plecat”, „Puterea vindecătoare a umorului”, „Pierderea copiilor”, „Logica absurdităţii”, „Tragedii şi evenimente catastrofale care provoacă reacţii colective de doliu”.

Formator şi instructor expert. Dr. Moody instruieşte persoane care lucrează în aziluri, preoţi, psihologi, asistente medicale, doctori şi alte cadre medicale pe teme legate de recuperarea după doliu şi moarte.

Expert prezent în mass media. Dr. Moody a apărut de trei ori la Oprah, precum şi la sute de alte programe locale şi naţionale, printre care MSNBC: Grief Recovery [Recuperarea după doliu], NBC Today, emisiunea „Turning Point” la ABC, Donahue, Sally Jessy Raphael Show, Geraldo, The Joan Rivers Show.

Consilier personal. Dr. Moody lucrează ca practician de consiliere filosofică, acordând consultaţii private – în persoană, telefonic sau la căpătâiul muribunzilor.

Konstantin Korotkov

Titlul prezentării: Constatări ale cercetărilor ştiinţifice asupra Vindecării Reconective

Konstantin Korotkov a publicat peste 200 de articole despre fizică şi biologie în jurnale de fizică de vârf şi are 15 invenţii patentate în domeniul biofizicii. Prof. Korotkov are o carieră de peste 30 de ani în cercetare, combinând metodele ştiinţifice riguroase cu o curiozitate de nestăpânit despre chestiuni legate de spirit şi de suflet, cu un respect profund pentru tot ce este viaţă. De asemenea, este savant filosof şi alpinist cu o experienţă de 25 de ani. A ţinut prelegeri, seminarii şi sesiuni de formare în 43 de ţări, prezentând lucrări şi ateliere de lucru la peste 100 de conferinţe naţionale şi internaţionale.

Este autorul a 7 cărţi, dintre care unele sunt scrise în engleză, printre care se numără următoarele: Light After Life: Experiments and Ideas on After-Death Changes of Kirlian Pictures [Lumina de după viaţă: Experimente şi idei cu privire la modificările după moarte ale fotografiilor Kirlian], SUA 1998; Aura and Consciousness – New Stage of Scientific Understanding [Aura şi conştiinţa – O nouă etapă a înţelegerii ştiinţifice], Ministerul Culturii din Rusia, 1998; Human Energy Fields: Study with GDV bioelectrography [Câmpurile energetice umane: Studiu cu bioelectrografia cu vizualizare prin descărcare în gaz (GDV)], SUA 2002; Spiral Traverse [Ruta în spirală], 2006. Este editorul seriei Measuring Energy Fields: State of the Art. GDV Bioelectrography [Măsurarea câmpurilor energetice: Bioelectrografie avansată cu vizualizare prin descărcare în gaz], SUA 2004. Câteva cărţi sunt publicate în italiană, germană, spaniolă şi franceză.

La Congresul V al Sindicatului Internaţional de Bioelectrografie Medicală şi Aplicată (IUMAB) din Curitiba, în Brazilia, în 2001, Dr. Korotkov a fost ales preşedinte al IUMAB de către cei mai proeminenţi cercetători. El a fost reales ca preşedinte în 2005. Este Membru al Colegiului Ştiinţific Universitar Federal pentru tehnologii medicale noi, Membru al Colegiului Ştiinţific al Societăţii Europene de Medicină Predictivă (Franţa) şi al Comitetului Editorial al Jurnalului de Medicină Alternativă şi Complementară (Journal of Alternative and Complementary Medicine) din SUA.

Argumentaţia sa ştiinţifică, numită Electrofotonica, se bazează pe tehnica de vizualizare prin descărcarea în gaz (GDV) şi este o realizare care depăşeşte fotografia Kirlian în privinţa vizualizării directe şi în timp real a câmpurilor energetice umane. Această nouă tehnologie permite capturarea, printr-o cameră specială, a energiei fizice, emoţionale, mentale şi spirituale care emană către şi de la persoane, plante, lichide, pulberi, obiecte neînsufleţite, transpunând-o într-un model computerizat. Astfel, cercetătorul şi clientul pot să vadă dezechilibrele care ar putea să influenţeze starea de bine a unei persoane, facilitând mult diagnosticarea CAUZEI oricăror dezechilibre existente, prin indicarea zonei din corp şi a sistemelor de organe care sunt implicate. Unul din cele mai mari beneficii de până acum este capacitatea de a face măsurări „în timp real” pentru o varietate de tratamente pentru afecţiuni cum ar fi cancerul, în vederea determinării celui mai potrivit tratament pentru client. Implicaţiile incredibile în ceea ce priveşte diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor fizice, emoţionale, mentale şi spirituale cu aplicaţii în medicină, psihologie, sonoterapie, biofizică, genetică, investigaţii criminalistice, agricultură, ecologie etc. sunt abia la început.

Tehnica vizualizării prin descărcare în gaz (GDV) este acceptată de Ministerul Sănătăţii din Rusia ca tehnologie medicală şi este certificată în Europa; peste 1000 de doctori, practicieni şi cercetători din toată lumea beneficiază prin folosirea acestei tehnologii. S-au publicat în diferite ţări peste 150 de lucrări despre vizualizarea prin descărcare în gaz.

Dannion Brinkley

Titlul prezentării: Înţelepciunea luminii: O chemare la acţiune

Dacă aţi citit best-seller-ele lui Dannion Brinkley sau aţi participat la prezentările lui, ştiţi deja că el a revenit din experienţa lui în apropierea morţii în 1975, cu daruri excepţionale şi cu peste o sută de viziuni despre viitor.

În prelegerile şi turneele lui, Dannion împărtăşeşte un mesaj extrem de important, menit să dea putere ascultătorilor săi; el ne învaţă, pas cu pas, cum să găsim scopul, puterea şi măreţia în viaţa noastră de zi cu zi. Mulţi dintre colegii lui de prelegeri îl laudă ca fiind „cel mai bun orator din domeniu”; discursurile lui Dannion aduc strălucire şi o abordare colorată a lumii pe care o cunoaştem şi sunt pline de un inteligent simţ al umorului şi de un stil original.

Scrisă împreună cu soţia sa, Kathryn Brinkley, ultima carte a lui Dannion, The Secrets of the Light [Secretele luminii], împărtăşeşte şapte adevăruri puternice care vă obligă să vă re-evaluaţi actualul sistem de convingeri, pentru a vă ajuta să vă conectaţi la o conştienţă superioară. Ca urmare, adevărata înţelegere duce la realizarea de sine şi, în cele din urmă, evoluţia spirituală este accelerată.

Lucrările anterioare ale lui Dannion, Saved By The Light [Salvat de lumină] şi At Peace In The Light [Împăcat în lumină] s-au vândut în milioane de exemplare în toată lumea, fiind întâmpinate cu aplauze internaţionale şi declarate ca best-seller-uri ale The New York Times. Cărţile, turneele şi atelierele sale de lucru au transformat literalmente conştiinţa publicului, la nivel global.

Cunoştinţele lui Dannion în domeniul morţii şi procesului morţii au ajutat milioane de oameni să nu se teamă de conceptul actual de tranziţie din această lume în cea care urmează. Ca urmare a călătoriilor sale în partea cealaltă şi înapoi, el aduce la lumină adevărul minunat că, de fapt, nu există moarte.

Dannion a apărut la toate emisiunile principale de la televiziunile şi posturile de radio naţionale, printre care Larry King, Oprah, Dateline, Unsolved Mysteries, Art Bell, The Pax Network şi multe altele. Un film pentru televiziune bazat pe best-seller-ul lui Dannion, Saved By The Light [Salvat de lumină], a debutat ca unul din filmele de televiziune cu cele mai mari aprecieri din toată istoria reţelei de televiziune FOX. În prezent, acest film excepţional, în care joacă Eric Roberts, este difuzat regulat în reţeaua Lifetime.

Kathryn Brinkley

Titlul prezentării: Înţelepciunea luminii: O chemare la acţiune

Kathryn Brinkley este scriitoare, jurnalistă, conferenţiar şi terapeut certificat în terapii holistice, condusă de o sete de nestăpânit de a înţelege adevărurile eterne ale Universului. Kathryn era acordată dintotdeauna, de când îşi aminteşte de ea, la frecvenţele şi dimensiunile superioare.

În 1988 şi-a început cariera de jurnalist scriind articole de avangardă pentru un ziar metafizic (al cărei co-proprietar avea să devină, în cele din urmă), pe teme strict spirituale. Curând după aceea, Kathryn a purtat primul din cele peste 50 de interviuri în profunzime pe care le-a făcut cu autorităţi de vârf ale comunităţii spirituale. Autori precum Deepak Chopra, Wayne şi Marcelene Dyer, Marianne Williamson, Louise Hay, Dan Millman, Stuart Wilde, Richard Hatch, Shakti Gawain şi James Redfield sunt doar câţiva dintre cei care şi-au deschis mintea şi inima către aceste interviuri menite să clarifice misiuni şi suflete, cunoscute sub numele de Conversaţii cu Kathryn.

Puţin înainte de moartea sa, Leo Buscaglia s-a dovedit a fi unul din cei mai profunzi parteneri de conversaţie pentru ea, atât la nivel profesional, cât şi personal. Căutarea de o viaţă, plină de inspiraţie, a lui Leo Buscaglia şi încercarea sa de a înţelege ce înseamnă iubirea a avut o mare influenţă asupra lui Kathryn, cu ani de zile înainte de interviu; conversaţia lor de o oră a culminat cu validarea căii sufletului ei prin viaţă. Fiecare dintre interviurile pline de subtilitate ale lui au adus-o mai aproape de inima spiritualităţii ei şi a scopului pe care îl are în viaţă. Un astfel de interviu care a fost o manifestare de serendipitate, pe care Kathryn îl numeşte astăzi „o întâlnire cu destinul”, a dus ulterior la căsătoria ei cu bărbatul viselor ei, Dannion Brinkley.

În 1993, Kathryn şi-a publicat prima carte, numită acum Jewels for the Soul: Spiritual Treasures for Daily Enlightenment [Bijuterii pentru suflet: Comori spirituale pentru iluminarea zilnică]. În prezent, Kathryn colaborează cu soţul ei, Dannion, pentru a scrie un roman despre o idilă spirituală, plin de intrigi subtile şi de magie, numit Beyond Destiny [Dincolo de destin].

În prezentarea ei dinamică, Kathryn îşi foloseşte talentele de înţelegere spirituală pentru a îi inspira pe alţii să facă un pas în faţă şi să îşi adopte propria măreţie unică.

Doug De Vito

Titlul prezentării: Upgrade: Împlinirea promisiunii potenţialului uman

Doug De Vito, BSChE, MBA, este Directorul de planificare la The Reconnection şi aduce Vindecarea Reconectivă pe planetă, împreună cu Eric Pearl. Cu studii de inginer chimist şi un master în marketing, n-a crezut că el avea să fie cel care va aduce această lucrare la un nivel global. Însă asta se întâmpla înainte ca lucrarea „să îl găsească”.

Doug s-a alăturat The Reconnection în 2002, după ce lucrase timp de 13 ani în marketing şi dezvoltarea afacerii pentru companii din Fortune 100, cum ar fi Procter & Gamble, AT&T şi Walt Disney. Înainte de a îşi începe cariera profesională, Doug a absolvit cu onoruri cursurile Universităţii Washington din St. Louis, primind o licenţă de inginer chimist şi un masterat în decurs de 5 ani. De-a lungul carierei sale, Doug a ajutat la crearea, constituirea şi dezvoltarea de noi afaceri. De asemenea, el a sprijinit multe organizaţii noi să să pornească şi să se dezvolte cu o ţintă şi o misiune clară. Toate acestea s-au schimbat într-o zi, când directorul lui Doug a venit la el în birou şi i-a închis departamentul. În ziua următoare, Doug l-a cunoscut pe Eric Pearl şi a fost cuprins imediat de o pasiune şi de o curiozitate în a explora Vindecarea reconectivă.

De când s-a alăturat echipei de instructori, Doug a extins şi a modelat misiunea Reconectării. Între timp, el şi-a descoperit o pasiune profundă pentru această lucrare şi se minunează de puterea şi graţia cu care se dezvoltă ea. El a pus bazele primului program de sprijin pentru practicieni şi a creat şi programele de Perfecţionare Profesori şi Mentoring pentru Practicieni la The Reconnection, pe care acum le conduce. Recent, Doug a început un program major de cercetare în domeniul Vindecării Reconective, în colaborare cu Dr. William A. Tiller, Dr. Gary Schwartz, Dr. Konstantin Korotkov şi cu Universitatea din Arizona, printre altele.

Doug este instructor de Vindecare Reconectivă şi a predat sute de seminarii în toată lumea, în ultimii şapte ani. A fost prima persoană aleasă şi instruită de Eric Pearl să predea seminariile de Nivel I/II şi Nivel III ale Reconectării.

Doug continuă să împărtăşească energia, lumina şi informaţia Reconectării cu oameni din toată lumea. El vă invită să vă găsiţi pasiunea în această lucrare şi să faceţi un pas în faţă, împărtăşind-o cu comunitatea în care locuiţi.

Eric Pearl

Titlul prezentării: Revelaţii din channeling-uri

Vindecător de renume internaţional, Eric Pearl a apărut în nenumărate emisiuni de televiziune din SUA şi din lume, a fost invitat să ţină o prelegere la Naţiunile Unite, a ţinut o prezentare în faţa unui public numeros la Madison Square Garden, iar seminariile lui au fost prezentate în diverse publicaţii, printre care şi The New York Times; mai recent, Eric Pearl apare în filmul The Living Matrix [Matricea vie].

Ca doctor, Eric a avut un cabinet de chiropractică de mare succes timp de 12 ani, până într-o zi, când pacienţii au început să-i spună că îi simt mâinile atingându-i, deşi el nu îi atingea fizic.

Curând, pacienţii au început să vorbească despre vindecări miraculoase de boli precum cancerul, afecţiuni conexe în SIDA, epilepsie, sindromul oboselii cronice, scleroză multiplă, artrită reumatoidă şi osteoartrită, malformaţii congenitale, pareză spastică şi alte afecţiuni grave. Toate acestea se întâmplau când Eric îşi ţinea mâinile în apropierea lor, pur şi simplu – şi vindecările continuă şi în prezent.

Vindecările pacienţilor săi au fost documentate în şase cărţi până acum, inclusiv în best-seller-ul internaţional al lui Eric, Reconectarea: Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine, care în curând va fi publicat în peste 36 de limbi!

Cu sediul în Los Angeles, Eric şi Vindecarea Reconectivă stârnesc interesul medicilor şi cercetătorilor de vârf în domeniul medical de la spitale şi universităţi din toată lumea. Printre acestea se numără Jackson Memorial Hospital, UCLA, Centrul Medical Cedars-Sinai, Spitalul VA, Universitatea Minnesota, Facultatea de Medicină a Universităţii Miami şi Universitatea Arizona – unde a ţinut prezentări pentru medici, la cererea Dr. Andrew Weil. În prezent se desfăşoară noi programe de cercetare, la diferite laboratoare, sub îndrumarea unor savanţi şi cercetători de renume, printre care Gary Schwartz, Ph.D., William Tiller, Ph.D., Konstantin Korotkov, Ph.D. şi alţii.

Eric călătoreşte mult în toată lumea, aducând lumina şi informaţia Vindecării Reconective pe planetă. El vă învaţă cum să activaţi şi să folosiţi acest spectru nou şi cuprinzător de frecvenţe de vindecare ce ne permit să transcendem complet „vindecarea energetică” şi „tehnica” şi să accesăm un nivel de vindecare dincolo de tot ce am avut la dispoziţie până acum! Până în prezent, el a predat acest nou nivel de vindecare la peste 60.000 de oameni din peste 60 de ţări, formând astfel o generaţie spontană de vindecători în toată lumea.

Vă aşteptăm cu drag :)

magic insight

About these ads

About magicinsights

cabinet de vindecare reconectivă Bucureşti reconectare@highlights.ro tel. +40722 396 555
This entry was posted in evolutie spirituala, Reconectare and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Reconectarea – Conferinţa Europeană de Măiestrie 2010

 1. dana says:

  Buna seara!!!

  Ma nuemsc Daniela S,si as vrea si eu sa cumpar cartea Cheile lui Enoch,de J.J. Hurtak.
  Intrebarea mea este de unde si cum pot sa cumpar aceasta carte?
  Astept raspunsul d-voastra la adresa de email mn40101@yahoo.se
  Va multumesc
  O seara frumoasa
  Daniela s

  Like this

 2. Tarachiu Rădița says:

  Bună ziua! Am citit multe informații despre Reconectare și printre altele am aflat că un curs de Reconectare este 333 de euro! Care este misterul acestei cifre și de ce domnul Eric Pearl vinde harul pe care l-a primit gratuit atât de scump? Sincer mi-aș dori să primesc acest har dar nu mi-l permit iar ca mine sunt mulți oameni! Să nu-mi spuneți acum că nu este timpul meu sau că dacă trebuia să-l primesc aș fi făcut rost de bani!!! Teorie știu și eu!!Vă mulțumesc și aștept răspuns!!!

  Like this

  • Buna seara Radita,

   Vreau sa clarific mai intai ca ‘un curs de Reconectare’ (adica, seminarul de Nivel I/II – Vindecare reconectiva, pe care il preda Eric Pearl si unde inveti sa lucrezi cu vindecarea reconectiva) costa in jur de 650 USD. In functie de tara – poate ceva mai putin pentru Romania, poate mai sunt si reduceri, dar cam 650 USD.
   Ceea ce stiti, cu 333 USD (333 EUR in alte tari din Europa), se refera la procedura de Reconectare personala. La linkul https://magicinsight.wordpress.com/2012/10/01/ce-gasesti-la-cabinetul-de-vindecare-reconectiva/ gasiti explicatiile mai pe larg, si mai sunt si alte posturi, pe blogul asta si prin alte parti.

   Nu stiu ce sa va spun despre harul primit gratuit, pe care domnul Pearl il vinde atat de scump. Eu nu stiu ce meserie aveti dumneavoastra, dar sunt convinsa ca o practicati cu talent, un talent unic, pe care l-ati primit gratuit de la Dumnezeu… si ca primiti o plata atunci cand o practicati :)

   Si pentru ca teorie stiti, n-o sa va mai obosesc cu povesti teoretice si am sa imi permit sa va invit la vreuna din seratele magicInsight prin oras (Bucuresti), unde se creeeaza un cadru mai potrivit pentru povesti despre experiente directe cu Reconectarea si cu vindecarea reconectiva – si chiar, un cadru mai potrivit pentru experienta in sine…
   De exemplu, maine (2 decembrie) ne gasiti la https://www.facebook.com/events/281484265288438/?ref=ts&fref=ts.

   seara frumoasa :)

   Like this

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s