Tags

, , , , , , , , , ,

„Graţia ne găseşte acolo unde suntem, dar nu ne lasă acolo unde ne găseşte.”

~ Anne Lamott ~

Formarea mea de bază este de translator și am avut șansa să traduc și să particip (indirect) la foarte multe cursuri de spiritualitate în România. Am avut ocazia să-mi dau seama că există spiritualitate și… „spiritualitate”. Însă, fiind un soi de specialist în comunicare, pe mine mă pasionează toate aspectele comunicării. Mai ales, consider că este esențial să comunicăm eficient între noi, dar şi cu noi înșine şi cu viața.

Am învăţat lucrarea vindecării reconective şi a Reconectării cu Eric Pearl la Bucureşti, în 2008. Cu vindecarea reconectivă mă întâlnisem mai demult, în 2005, când am primit la tradus, la agenţia mea de traduceri, cartea „Reconectarea – Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine”. Astfel că, înainte să învăţ această lucrare, am avut ocazia să ajut la transpunerea „luminii şi informaţiei” vindecării reconective în limba română, folosind darul meu de traducător (în carte) şi de translator (la seminariile şi prezentările lui Pearl în România).

În timp, interacționând cu oamenii și cu Pearl și corporația lui, am ajuns să descopăr aspecte ale lucrării lui Pearl și laturi ale strategiei și „echipei” lui care m-au purtat către desprinderea destul de brutală de lucrarea lui. Experiența cu Pearl și cu echipa lui și cu corporația The Reconnection m-a învățat să deschid ochii și m-a ajutat să înțeleg că nu tot ce zboară se mănâncă și nu tot ce sclipește… miroase și frumos 🙂

Am ales să păstrez saitul magicinsight, care rămâne în continuare să vă ofere experiența mea prin scrierile și traducerile mele – și să ajute astfel oamenii să îşi descopere şi să îşi manifeste potenţialul dat de Creator, să îşi întregească fiinţa şi să îşi urmeze drumul divin al ființei.

Dacă ceva din ce-ai citit pe-aici ți-a făcut inima să cânte întru bucurie, ne-om întâlni pe Cale, magic Călător 🙂

Advertisements