Ce găseşti la cabinetul de vindecare reconectivă magicInsight


Originile Reconectării şi vindecării reconective

Vindecarea reconectivă şi reconectarea axiatonală sunt două procese diferite. Reconectarea  axiatonală este o lucrare planetară de evoluţie a conştiinţei, iar această evoluţie a conştiinţei la nivel planetar a făcut posibilă dezvoltarea vindecării reconective. Fundamentul ezoteric al lucrării planetare a reconectării axiatonale este descris în lucrarea dr. J. J. Hurtak, Cheile lui Enoch – Cartea cunoaşterii. Forma iniţială a lucrării a fost dezvoltată de Janet Digiovanni ca aliniere axiatonală, iar o variantă este predată mai recent de dr. Eric Pearl ca Reconectare®. (Mai cititi si Reconectarea practicata de Eric Pearl / The Reconnection – Intentia lucrarii si efecte reale)

Vindecarea reconectivă

Vindecarea reconectivă este o formă de vindecare în care se activează un câmp de vibraţie diferit de cel în care funcţionăm în mod obişnuit, facilitând vindecarea şi revenirea la echilibru a întregii fiinţe.

În şedinţa de vindecare reconectivă vei avea ocazia să treci într-o stare de conştiinţă rafinată, în care să conştientizezi profund raportările interioare şi relaţiile tale cu lumea din jur şi să iniţiezi procesul de reaşezare a lor în tipare sănătoase şi echilibrate.

Programează o şedinţă de vindecare reconectivă

Reconectarea axiatonală

Reconectarea axiatonală este o şansă de a te lăsa găsit de Cale şi purtat către manifestarea potenţialului deplin al Vieţii tale. În cele două şedinţe necesare pentru procedura reconectării axiatonale, practicianul facilitează reconectarea corpului tău de lumină, realiniind şi reactivând circuitele energetice necesare pentru a permite integrarea deplină la nivel funcţional a acestei părţi a fiinţei tale în viaţa ta de zi cu zi.

Temelia ezoterică a lucrării reconectării axiatonale este descrisă în lucrarea dr. J. J. Hurtak, „The Keys of Enoch” (Cheile lui Enoch).

Notă: Înainte de a face reconectarea axiatonală este recomandabil să îţi oferi experienţa unei şedinţe de vindecare reconectivă.

Programează-ţi Reconectarea axiatonală

Informaţii despre şedinţe:

În timpul şedinţei ţi se va cere să te întinzi pe o masă de masaj, să închizi ochii şi să te relaxezi. Cel mai bine să te eliberezi de orice fel de aşteptări şi pur şi simplu să fii prezent, pentru a percepe experienţa. Nu este necesar – de fapt, nici nu este recomandat ca în timpul şedinţei să meditezi, să te rogi, să vizualizezi sau să repeţi afirmaţii. Pur şi simplu fii deschis la experienţă şi prezent să îi percepi realitatea – şi eliberează-te de nevoia de a primi un anumit tip de rezultat sau de experienţă, ca să dai voie fiinţei să urmeze modul cel mai potrivit pentru a reveni la echilibru.

Durata: 

Şedinţele de vindecare reconectivă durează de obicei 45 de minute, iar în mod obişnuit se recomandă una până la trei şedinţe.

Reconectarea axiatonală este facilitată întotdeauna în două şedinţe, ideal în două zile consecutive. Înainte de cele două şedinţe de Reconectare se recomandă cel puţin o şedinţă de vindecare reconectivă.

Cost: Schimbul energetic pentru o şedinţă de vindecare reconectivă este de 100 RON. Schimbul energetic pentru reconectarea axiatonală este 900 RON.

Vindecarea reconectivă şi reconectarea axiatonală nu sunt tratamente medicale! Pentru a diagnostica şi a trata probleme de sănătate te vei adresa medicului. Vindecarea reconectivă o poţi folosi pentru a sprijini procesul de vindecare sau pentru a declanşa o vindecare mai profundă, iar reconectarea axiatonală te ajută să îţi descoperi scopul superior, divin şi să îl manifeşti la potenţialul tău deplin.

Fii deschis să auzi îndrumarea Luminii şi lasă-te purtat pe cale cu iubire, magic Călător :)

About Magic Insights

cabinet de consiliere spirituală
This entry was posted in alchimie spirituala, evolutia constienta, noua constiinta, noua educatie, Reconectare and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 răspunsuri la Ce găseşti la cabinetul de vindecare reconectivă magicInsight

  1. Pingback: Seri de Mărgărit – Coduri de evoluţie conştientă | Magicinsight's Blog

  2. Pingback: Baza comună a ştiinţei, medicinei şi spiritualităţii (dr. J.J. Hurtak) | Magic Insights

  3. Pingback: Şedinţa de vindecare reconectivă | Magic Insights

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s