Tags

, ,

Vindecarea axiatonală

Vindecarea axiatonală este o formă de vindecare în care se activează un câmp de vibraţie diferit de cel în care funcţionăm în mod obişnuit, facilitând refacerea structurii fiinţei la toate nivelurile şi revenirea la o stare profundă de echilibru.

Află mai multe despre vindecarea axiatonală

Reconectarea axiatonală

Reconectarea axiatonală este o şansă de a te lăsa găsit de Cale şi purtat către manifestarea potenţialului deplin al Vieţii tale. În cele două şedinţe necesare pentru procedura reconectării axiatonale este facilitată reconectarea corpului tău de lumină şi sunt realiniate şi reactivate circuitele energetice necesare pentru a permite integrarea deplină la nivel funcţional a acestei părţi a fiinţei tale în viaţa ta de zi cu zi.

Află mai multe despre reconectarea axiatonală

Consiliere spirituală

După cum probabil că ai înțeles deja, formarea mea ca terapeut include și o perioadă petrecută în școala lui Eric Pearl / The Reconnection. Contactul cu acea lume m-a învățat, printre altele, că nu tot ce zboară se mănâncă. Am descoperit că lucrarea dr. Pearl este serios deviată de la orice intenție benefică și firească de evoluție, iar „inteligența superioară” care îi conduce școala nu pare să aibă intenții prea frumoase față de specia umană. Ședințele de consiliere spirituală cu îngeri te pot ajuta să te descâlcești și să deprogramezi mintea străină care ți-a fost inserată în aură și să regăsești calea de a evolua prin și întru Divinitate. Vom parcurge împreună momente de vindecare și împărtășire la nivel profund, alături de îngeri și în grația Cerurilor și vei învăța să te conectezi singur cu îngerii, să-i descoperi și să te bucuri de sprijinul lor în viața ta.

Află mai multe despre îngeri și ierarhiile cerești

Fii deschis să auzi îndrumarea Luminii şi pășește pe cale cu Grație, magic Călător:)