Tags

, , , , , , , , , ,

goddess hathor

sursa: http://www.dnaalchemy.com/Hathors.html

Hathorii sunt învăţători interdimensionali care facilitează înălţarea planetară prin Compasiune, Iubire, Sunet şi Umor. O experienţă directă cu aceste fiinţe îţi aminteşte de puterea iubirii, a râsului şi a respiraţiei conştiente care se mişcă în spectrul complet al Fiinţei. Hathorii reprezintă Shekinah, acea forţă maternă care adoptă dualitatea în Unime unificată, care adună bucăţile de Sine… Suntem aici ca să realizăm şi să sărbătorim Unirea!

Hathorii au lucrat foarte mult în Egipt în anii de formare a civilizaţiei, înainte ca faraonii să fi venit la putere. În acea perioadă timpurie existau două zeităţi primare, care erau Horus şi Hathor. Hathor era zeiţa cerurilor, iar Horus era zeul cerurilor. Pe măsură ce cosmologia a început să devină mai complicată şi în Egipt au început să fie implicate mai multe forţe politice, Hathorii au fost reduşi la o zeiţă a fertilităţii.

Zeiţele în general – femininul – au fost reduse la pământ. În cosmologia originală, zeii şi zeiţele „care veneau din ceruri” erau văzuţi ca egali. Apoi s-a schimbat ceva, iar principiul masculin a fost asociat cu cerurile, iar cel feminin cu pământul. Apoi a urmat Isis şi alţi zei.

Termenul „Hathor” este, de fapt, un termen grecesc. Numele egiptean al acestei zeiţe este „Heru”. Hathorii erau un grup de fiinţe interdimensionale, intergalactice, care se aflau aici cu milenii înainte de Egipt. Dar când au început să lucreze efectiv în Egipt, au lucrat prin cultul preotesei Hathor. Zeiţa Hathor a început să fie asociată cu fertilitatea şi sexul, cu extazul şi beatitudinea. Când au venit în Egipt creştinii de rit coptic, ei au vandalizat figurile ce o reprezentau pe Hathor, considerându-le blasfemie. Ei nu înţelegeau ce legătură puteau să aibă sexualitatea, extazul şi beatitudinea cu „Dumnezeu”. Acest lucru nu era cuprins în înţelegerea lor. Astfel că vom vedea că chipul lui Hathor a fost şters de pe stâlpi şi coloane.
Un lucru asemănător s-a întâmplat cu zeul „Min”, care este un simbol pentru disciplina spirituală a energiei sexuale şi este descris ca o figură bărbătească cu un falus mare, în erecţie. Când oamenii din perioada victoriană au început să descopere aceste simboluri falice masive, le-au spart efectiv de pe statui sau au pus semne peste ele, pentru că ei credeau că era vorba de o elogiere a unei distorsionări a energiei sexuale – şi nu despre asta era vorba. De fapt, era vorba despre o elevare a energiei sexuale.

Astfel că Hathor, fiind deţinătoarea arhetipului fertilităţii, extazului sexual şi beatitudinii, aparţinea misterului feminin. Echivalentele ei în alte aspecte ale conştiinţei sunt Sekhmet (Egipt) şi Kali (India), deşi Kali este un aspect de mânie. În templele Hathor, preotesele ştiau să folosească dansul sacru şi să creeze forme geometrice sacre, prin modul în care se plasau în temple atunci când se mişcau. Ele cântau şi scuturau zornăitoare care creau forme de undă, pe care le foloseau pentru a deplasa energia.

Contribuţia Hathorilor la civilizaţia Egiptului a fost în acea perioadă timpurie de formare a cultului zeiţei Hathor. Îl numim cult, dar de fapt, la vremea aceea a fost un curent religios major, care lucra cu echilibrarea principiilor masculin şi feminin; învăţăturile interioare legate de acestea erau arhetipul soarelui şi al lunii, în care soarele era principiul masculin, iar luna – principiul feminin. Atunci când aceste două principii sunt echilibrate în corpul nostru, echilibrăm principiul electric (masculin) cu cel magnetic (feminin). Aşadar, avem de a face cu o echilibrare electromagnetică. Nu are nimic de a face cu sexualitatea, ci cu energiile subtile din sistemul nervos.

Cunoaşterea aceasta a ajuns din Egiptul antic în India şi a format bazele yoga. Din Egipt au pornit multe curente, care au ajuns în India şi în China şi chiar până în Tibet. Cea mai bună carte pe această temă a fost scrisă de Muata Ashby şi se numeşte „Yoga egipteană”.

Hathorii sunt maeştri ai sunetului. Pentru că am fost în Egipt, ceea ce ne vine în minte este faptul că unele din structurile de acolo sunt menite să creeze sunete. Marea Piramidă este proiectată astfel, încât să rezoneze la Fa diez, care se pare că este un sunet mistic. Oare Hathorii să fi avut ceva de a face cu formarea unor astfel de structuri care produc sunete?

În templele Hathor, preotesele intrau în transă şi comunicau prin vis cu zeiţa Hathor, care, în limbajul nostru psihologic, ar putea fi numită „arhetipul feminin”. Comunicând cu acel arhetip, ele intrau în comunicare cu Hathorii. Atunci, Hathorii puteau să instruiască preotesele şi să le înveţe. Ceva similar se întâmpla cu iniţiaţii din Egipt, fie că erau în templul Hathorilor sau nu. Iniţiaţii timpurii din Egipt au fost aduşi din Atlantis şi Lemuria, înainte de căderea acestor civilizaţii.
Aceşti iniţiaţi comunicau prin meditaţie cu alte fiinţe, iar cunoaşterea sunetului le-a fost dată de către Hathori şi alte fiinţe. Ei au primit aceste informaţii şi, ca urmare, ele au devenit parte din baza de cunoştinţe ale civilizaţiei. Întâmplător, acest lucru este asemănător cu ce mi s-a întâmplat mie (autorul textului – n.t.) în această viaţă, când Hathorii au început să comunice cu mine şi să îmi transmită informaţii.

De ce sunt Hathorii aici? De ce sunt aici, mai degrabă decât în alt loc?

Ei lucrează în acest sistem solar pentru că li s-a cerut acest lucru de către fiinţe precum Sanat Kumara. Ei se află aici anume pentru a echilibra principiile masculin şi feminin, susţinând o armonică. Hathorii sunt fiinţe androgine. Ei au şi o capacitate uriaşă de a iubi necondiţionat, de a susţine cea mai înaltă viziune pentru omenire. Ei ne influenţează în mod pozitiv. Orice persoană care este aliniată cu acceptarea necondiţionată de sine şi cu acceptarea necondiţionată a altora şi care recunoaşte nevoia de a echilibra masculinul cu femininul în interiorul său şi în societatea noastră a fost deschisă influenţei Hathorilor, fie că a cerut sau nu acest lucru, sau că îşi dă sau nu seama de el. Energiile lor sunt ca un diapazon. Atunci când pătrunzi în acea înţelegere, începi să rezonezi cu acel câmp pe care îl susţin Hathorii împreună cu alte fiinţe.

Scopul pentru care se află ei aici este de natură alchimică. În alt univers, ei au fost fiinţe tridimensionale. Au venit prin portalul Sirius şi apoi s-au dus pe Venus; li se spune venusieni, deşi acolo mai sunt şi alte fiinţe. Lucrul interesant despre ei, la acest moment, este că ei reapar în conştienţa oamenilor din toată lumea, pentru că acestea sunt vremuri când femininul se trezeşte cu adevărat, într-un mod în care nu a mai făcut-o până acum, în ceea ce priveşte capacitatea de a fi fluid şi de a lăsa lucrurile să se întâmple, de a fi receptiv în loc să forţezi, de a fi deschis la misterul lucrurilor în loc să le limitezi. Acestea sunt aspecte ale misterului feminin, iar acel mister feminin se întoarce. Ea trebuie să se echilibreze cu principiul masculin; altfel, civilizaţia noastră nu va supravieţui.

Soluţia la problemele lumii noastre, care este mult prea masculină în multe feluri, o reprezintă femeile. Este probabil că femeile ne vor salva lumea, dacă îşi vor recăpăta puterea. Principiul feminin vede lucrurile altfel decât principiul masculin. Pe măsură ce se trezeşte principiul feminin din bărbaţi, aceştia vor fi şi ei mai blânzi, în diferite feluri. Nu vor putea să mai acţioneze în lume în acelaşi fel. Principiul acela feminin se trezeşte şi, de asemenea, lumea e din ce în ce mai conştientă că este necesar acest lucru. Conştientizarea faptului că toate lucrurile sunt interconectate este în sine un element de înţelegere feminin. Aşadar, acum Hathorii lucrează conştient cu noi. Mai cunosc şi alţi câţiva oameni cu care au început să lucreze Hathorii. Eu nu sunt singurul. Ei lucrează cu oameni din toată lumea. Ei se află aici pentru a ajuta şi a sprijini această echilibrare, trezirea şi reabilitarea femininului, nu excluzând masculinul, ci aducând femininul la acelaşi nivel de conştienţă şi respect, pentru a putea avea loc alchimia. Atunci când are loc acel echilibru în civilizaţia noastră, când femeile sunt respectate şi onorate în loc să fie oprimate, cultura noastră se schimbă. Şi lumea se va schimba, deoarece cultura noastră nu va mai agresa Pământul şi fiinţele acestuia, aşa cum face acum.

Hathorii lucrează cu oamenii prin sunete vocale. Atunci când printr-o voce vine energia Hathorilor, aceasta stabileşte un câmp, iar cei care se află în acel câmp, adică în acea încăpere, trăiesc un efect foarte puternic, catalizator. Câmpul energetic creat în jurul corpului meu poate fi simţit de alţii, fie că ei au sau nu acest sistem de credinţe. Este o senzaţie fizică, o experienţă puternică cu sunetul.

Hathorii spun că sunetul este baza primordială a întregii creaţii, că noi suntem tipare energetice de undă şi că suntem armonice complexe. Noi ştim deja acest lucru. Părem solizi, dar, văzuţi din altă frecvenţă, arătăm ca nişte ouă luminoase sau ca nişte „orb”-uri de lumină, cu filamente de lumină care trec prin câmpul nostru auric. Aura emite sunete. Dacă o persoană are obiceiul să fie furioasă, va exista un tipar energetic, cel mai adesea în ficat, pentru că organele reţin diferite emoţii. Furia este adesea reţinută în ficat. Nu numai că ficatul face ce are de făcut la nivel biochimic, ci şi oul de energie, aura care înconjoară corpul omenesc, are şi ea un blocaj care este în legătură cu ficatul. Clarvăzătorii pot să vadă acest lucru şi, desigur, aşa ne văd şi Hathorii. Ei pot să vadă unde este blocajul şi, pentru că totul are legătură cu sunetul, pot să producă o frecvenţă de sunet şi să mute efectiv blocajul. Atunci când blocajul începe să se mişte, persoana începe să trăiască emoţii, amintiri şi sentimente, uneori şi de acum 50 de ani, pe care le-a blocat o viaţă întreagă. Oamenii au relatat astfel de lucruri. Apoi, Hathorii vor roti câmpul persoanei, astfel încât locul în care persoana are blocajul să poată fi curăţat, iar acolo să fie pusă o energie nouă. Atunci când Hathorii fac lucrul acesta, uneori oamenii se apucă cu mâinile de fotoliu, pentru că simt ca şi cum s-ar roti. Ceea ce se întâmplă, la nivel fizic şi spiritual, este o rotire a câmpului, deşi corpul rămâne staţionar. Rezultatul este că persoana are experienţa unor puternice schimbări emoţionale.

Pentru mai multe informaţii despre Hathori, vă recomand „Materialul Hathor, Mesaje de la o civilizaţie înălţată”, de Tom Kenyon şi Virginia Essene.

Advertisements