Tags

, , , , , , , , , ,

Mai citeste si Reconectarea Eric Pearl – Intentia lucrarii si efectele reale

Mai citeste si Mituri despre vindecarea reconectiva – Consimtamantul (dez)informat

Actualizare decembrie 2017: Mai păstrez acest text pe blog doar pentru comentariul pe care l-a atras la acea vreme varianta în limba engleză – și doar pentru că grupul infracțional The Reconnection se străduiește din răsputeri să șteargă astfel de comentarii. Între timp, după cum ați observat probabil din postări mai recente, mafia The Reconnection și-a dat arama pe față, iar minciunile și abuzurile lor au fost expuse aproape total (probabil că și în restul lumii, nu doar pe blogul magicInsight și nu doar în România).

Împotriva grupării infracționale The Reconnection (de fapt, a reprezentanților lor în România) există un proces penal. Nu este foarte probabil să ajungă prea departe, având în vedere cum minte Ivanov instanța și cum sunt ei în stare să influențeze oamenii la distanță… Dar procesul și punerea grupării infracționale The Reconnection la locul care li se cuvine și restaurarea adevărului și demnității vieții pe Pământ nu reprezintă lucrarea mea. Există un plan mai mare – și acela nu e planul criminalilor reconectivi 🙂

Tehnic vorbind, “reconectarea” practicată de grupul infracțional The Reconnection este un furt de suflet. O să explic asta într-o altă postare. Între timp, țineți-vă departe de criminalii cu diplomă din jurul lui Pearl.

 

 

 

Lots of Love

Advertisements