Tags

, , , , , , ,

Inainte de a pune o intrebare, citeste si Despre ingeri si numere de ingeri si vezi daca nu cumva gasesti raspunsul aici. Mai citeste si Adormitorii de ingeri.

Tine-ti atentia treaza! magicInsight

 

Link pentru originalul în engleză

traducere de magicInsight

un mesaj de la Doreen Virtue

Luni, 18 august 2008

2173350 views, 128 commentslogin or register to comment

91ClXTls31L._SL500_Îngerii fac tot ce pot ca să ne atragă atenţia şi să comunice cu noi. În acest fel, ei ne ajută să ne vindecăm propria viaţă. Cu toate astea, noi adesea ignorăm semnele pe care ni le dau ei, dându-le la o parte ca pe nişte simple coincidenţe sau ca pe imaginaţia noastră. Îngerii ne spun: „Nu putem să îţi scriem mesaje pe cer. Trebuie să fii atent şi să crezi atunci când vezi că se formează tipare în viaţa ta, mai ales ca răspuns la anumite întrebări sau rugăciuni. Când auzi acelaşi cântec în mod repetat sau când vezi aceeaşi secvenţă numerică, cine crezi că e în spatele acestor lucruri? Îngerii tăi, desigur!”.

Secvenţe numerice

Adesea, îngerii îţi comunică mesaje arătându-ţi secvenţe de numere. Ei fac acest lucru în două feluri. În primul rând, îţi şoptesc subtil la ureche, ca să te uiţi în sus la timp ca să observi ora, sau un număr de telefon de pe un panou. Îngerii speră că o să fii conştient că vezi aceeaşi secvenţă de numere în mod repetat. De exemplu, poate că vezi frecvent secvenţa de numere 111 şi e parcă, de fiecare dată când te uiţi la un ceas, e ora 1 şi 11 sau 11 şi 11.

Al doilea mod în care îngerii îţi arată secvenţe numerice care au un înţeles este aranjând în mod fizic ca o maşină să treacă în faţa ta, să spunem, şi să aibă un anumit număr de înmatriculare, pe care ei vor ca tu să îl vezi. Cei care sunt conştienţi de acest fenomen devin foarte îndemânatici la a descifra semnificaţiile diverselor tăbliţe de înmatriculare. În acest fel, îngerii îţi vor transmite mesaje detaliate. Iată semnificaţiile de bază ale diverselor secvenţe numerice. Cu toate astea, îngerii personali îţi vor spune dacă situaţia are un alt înţeles pentru tine. Întreabă-i pe îngeri: „Ce încercaţi să îmi spuneţi?”, iar ei îţi vor da bucuroşi informaţii suplimentare, ca să te ajute să le descifrezi semnificaţiile numerice.

111 – Monitorizează-ţi gândurile cu atenţie şi asigură-te că te gândeşti numai la ceea ce vrei, nu la ceea ce nu vrei. Această secvenţă numerică este un semn că se deschide un portal de oportunitate şi că gândurile tale se manifestă în formă fizică la viteze record. 111 este ca lumina strălucitoare a unei lanterne. Înseamnă că universul tocmai a făcut un instantaneu al gândurilor tale şi le manifestă în formă fizică. Eşti mulţumit de gândurile pe care le-a surprins universul? Dacă nu, corectează-ţi gândurile (cere-le îngerilor să te ajute cu asta, dacă îţi e greu să îţi controlezi sau să îţi monitorizezi gândurile).

222 – Ideile noi pe care le-am plantat încep să se transforme în realitate. Continuă să le uzi şi să le îngrijeşti şi, curând, ele vor răsări din pământ şi o să vezi dovezi ale manifestării. Cu alte cuvinte, nu abandona cu cinci minute înainte să se întâmple miracolul. Manifestarea o să îţi fie evidentă curând, aşa că mergi mai departe! Susţine în continuare gânduri pozitive, continuă cu afirmaţiile şi cu vizualizările.

333 – Maeştrii înălţaţi sunt lângă tine şi vor să ştii că beneficiezi de ajutorul lor, de iubirea şi de tovărăşia lor. Apelează deseori la Maeştrii înălţaţi, mai ales atunci când vezi tipare de 3 în jurul tău. Dintre cei mai renumiţi Maeştri înălţaţi sunt Iisus, Moise, Maria, Quan Yin şi Yogananda.

444 – Îngerii sunt în jurul tău acum şi te asigură din nou de iubirea şi de ajutorul lor. Nu îţi face griji, pentru că ajutorul îngerilor e aproape.

555 – Pune-ţi centurile de siguranţă. Te aşteaptă o schimbare de viaţă majoră. Această schimbare nu ar trebui percepută ca fiind „pozitivă” sau „negativă”, de vreme ce toate schimbările fac parte din cursul natural al vieţii. Poate că schimbarea asta e un răspuns la rugăciunile tale, aşa că simte-te şi percepe-te în continuare ca fiind împăcat.

666 – Gândurile tale sunt dezechilibrate în acest moment, sunt concentrate prea mult pe lumea materială. Această secvenţă numerică îţi cere să îţi echilibrezi gândurile între cer şi pământ. La fel ca faimoasa „Predică de pe munte”, îngerii îţi cer să te concentrezi pe spirit şi pe a sluji şi să ştii că, în consecinţă, nevoile tale materiale şi emoţionale vor fi satisfăcute automat.

777 – Îngerii te aplaudă, felicitări, eşti pe val! Mergi mai departe şi să ştii că dorinţa ta se împlineşte. Este un semn extrem de pozitiv şi înseamnă că ar trebui să te aştepţi şi la alte miracole.

888 – O fază din viaţa ta urmează să se sfârşească, iar acesta e un semn prin care eşti avertizat să te pregăteşti. Această secvenţă numerică poate să însemne că termini o fază plină de emoţii din carieră sau din relaţie. Mai înseamnă şi că există o lumină la capătul tunelului. În plus, înseamnă şi că: „Recolta e coaptă. Nu mai aştepta, culege-o şi bucură-te”. Cu alte cuvinte, nu mai amâna, fă-ţi mişcarea sau bucură-te de roadele muncii tale.

999 – Încheiere. Acesta este sfârşitul unei faze mari din viaţa ta personală sau din viaţa globală. De asemenea, e un mesaj pentru lucrătorii în lumină care sunt implicaţi în vindecarea Pământului şi înseamnă: „Treci la treabă, pentru că mama Pământ are nevoie de tine acum.”.

000 – Un indiciu care îţi aminteşte că eşti una cu Dumnezeu şi îţi aminteşte să simţi înăuntrul tău prezenţa iubirii Creatorului tău. De asemenea, e un semn că o situaţie a parcurs ciclul complet.

Combinaţii de numere

Îngerii îţi vor da adesea mesaje care implică o combinaţie de două sau mai multe numere. Iată semnificaţiile de bază ale combinaţiilor de două numere formate din trei cifre. Dacă mesajele pe care le primeşti conţin trei sau mai multe cifre, combină răspunsurile de la diferitele combinaţii numerice. De exemplu, dacă observi continuu secvenţa numerică 312, foloseşte semnificaţia combinaţiei numerice 3 şi 1 şi pe cea a combinaţiei numerice 1 şi 2.

Sau, dacă simţi că aşa eşti îndrumat, adună numerele între ele. Adună cifrele până când obţii un număr cu o singură cifră. Apoi uită-te la semnificaţia numărului respectiv, din lista anterioară de secvenţe numerice ce conţin numere identice (i.e. 111, 222, 333 etc.).

Mai citeste si Despre ingeri si numere de ingeri.

numerology_1

Advertisements