Tags

, , , , , , , , , ,

“Fenomenul” The Reconnection

Vorbim aici la magicInsight foarte mult despre vindecarea reconectivă. Şi ştiu că mulţi dintre voi (dacă aţi ajuns aici) aveţi propria voastră experienţă şi propria voastră poveste despre interacţiunea, din diferite unghiuri, cu vindecarea reconectivă şi cu lumea Reconectării.

magicInsight nu e un spaţiu de promovare a vindecării reconective sau a vreunei persoane sau entităţi asociate cu ea. E un spaţiu de frumuseţe interioară, un spaţiu în care te re-acordezi la adevărul şi la puterea şi la Viaţa care curge prin tine. Aici nu eşti obligat să spui poveşti frumoase despre experienţe neplăcute; nu eşti obligat să găseşti “frumuseţea” din suferinţă, să inventezi lumină ca să justifici întunericul sau să explici necesitatea durerii în iubire (apropos, dacă te doare, dacă eşti nevoit să te minţi sau să faci compromisuri, poate mai verifici o dată, că s-ar putea să nu fie din iubire ;)). De fapt, nu eşti obligat să faci nimic. E suficient să păşeşti în spaţiul tău de putere, în spaţiul de divinitate din tine şi să-l iei în stăpânire. Restul vine… de la Sine, cum s-ar zice la români.

De exemplu, eu (laura) practic vindecarea reconectivă aşa cum am învăţat-o de la Eric Pearl (pe vremea aia, “the Teaching Team®” – echipa de asistenţi, sau “teaching assistants” nu deveniseră încă atât de importanţi în procesul de transmitere a lucrării) şi am propria mea experienţă cu ea, ca element în ecuaţia vindecării. Nu e o experienţă pe care aş descrie-o neapărat ca întru totul pozitivă. Chiar dacă am în inimă poveşti foarte frumoase despre vindecarea reconectivă în sine şi oamenii care au ajuns la mine pe drumul propriei lor vindecări şi evoluţii (şi al propriei mele vindecări şi evoluţii), nu pot să spun că am o experienţă la fel de frumoasă în ceea ce priveşte interacţiunea cu lumea “formală” a Reconectării, cu The Reconnection şi cu alte persoane care practică sau au legătură în mod oficial, organizaţional, cu lucrarea asta.

Ba chiar, aş spune pe şleau că, în viziunea mea, organizaţia, sau reţeaua organizaţională The Reconnection de fapt interferează cu vindecarea şi bruiază frecvenţa vindecării reconective (reconnective healing frequency) pe care a primit-o/descoperit-o Eric Pearl iniţial, interpunând o frecvenţă îndrăznesc să spun de-conectivă (the Reconnection® healing frequency), care distorsionează mesajul original de integritate al lucrării de vindecare şi trage lucrarea către tipare de karma şi vampirism energetic, perturbând şi poluând matricea câmpului cu lumină şi informaţie incompletă şi distorsionată. (Mai citeste si Reconectarea Eric Pearl – Intentia lucrarii si efecte reale)

Am observat această frecvenţă de bruiaj încă de la primul seminar pe care l-am văzut în România, în 2007 (păi nu; ca să poţi să-ţi dai seama de interferenţă, trebuie mai întâi să ştii care e frecvenţa) şi am observat cum, din 2010 încoace, ea a început (eu zic că tot pornind din România, dar poate că doar aici am putut eu să observ, pentru că aici era “câmpul” pe care puteam să îl văd) să se amplifice şi să se îngroaşe foarte mult, aproape “tăind” sunetul frecvenţei originale a vindecării. Doar că am mai observat şi că “sunetul” acela al frecvenţei originale nu poate fi “tăiat”. Da, sunetele de pe celelalte frecvenţe pot să devină mai puternice, poate chiar să îl acopere pentru o vreme cu vacarmul lor, dar lucrarea de reconectare a vindecării reconective e pe bune, iar “frecvenţa” vindecării reconective tocmai asta “vindecă” – tocmai această prăpastie aparent de netrecut dintre vacarmul bruiajului şi liniştea ordonată a simfoniei divine.

Am ales să continui să practic lucrarea de vindecare (reamintesc că vindecarea reconectivă este o lucrare de vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine şi – cel puţin aşa cum o înţeleg eu – are o integritate a ei, o rădăcină de adevăr care nu e al omului, ci al Vieţii) şi să am încredere în proces, ştiind că toate astea sunt aduse la suprafaţă pentru a fi vindecate şi corectate, nu pentru a judeca sau a distruge.

Ştiu că poate nu sunt mulţi cei care vor înţelege ce-am zis aici. Şi ştiu că e nevoie de doi pentru a revela armonia unei simfonii – unul care o cântă şi altul care o ascultă. Dar hai să ne amintim că suntem în acelaşi timp şi cel care o cântă – instrument perfect acordat în mâinile Creatorului, dar şi cel care o ascultă – Creaţie venerând măiestria Artistului suprem.

Te invit să-ţi spui povestea (din nou – dacă ai ajuns până aici, sigur ai o poveste şi o impresie despre toată faza asta). Fie printr-un comentariu, fie folosind formularul de pe prima pagină. Normal că o să înţeleg şi dacă încă mai există pe undeva o frică, o interferenţă care te împiedică să vezi sau să spui acum. Eu ştiu că Adevărul oricum străluceşte… de la Sine. Nu-i nevoie să aibă nimeni dreptate. Nu-i nevoie să (ne) judecăm, nu-i nevoie să (ne) învinovăţim. Există o Lumină mai deplină (da, ştiu, gramatica…), în care e loc pentru toţi şi care curge peste toţi. Să o lăsăm să curgă între noi şi să ne mişte cu Graţie, în dansul Vieţii.

[Nu ţi-am spus

 Rumi

(traducere din limba engleză de magicInsight)

Nu ţi-am spus

nu mă părăsi

eu îţi sunt singurul prieten

eu sunt izvorul vieţii.

Chiar dacă pleci mânios pentru mii de ani

o să te întorci tot la mine

căci eu îţi sunt ţelul şi capătul.

Nu ţi-am spus

să nu te laşi ispitit de lumea asta colorată,

căci eu sunt Pictorul Suprem.

Nu ti-am spus

că eşti peşte şi să nu te duci pe uscat,

căci eu sunt Marea cea adâncă.

Nu ţi-am spus

să nu cazi în plasă ca păsările,

căci eu îţi sunt aripă şi sunt puterea luminii.

 Nu ţi-am spus

să nu-i laşi să te facă să te răzgândeşti şi să te transforme în gheaţă

căci eu sunt focul şi căldura ta.

 Nu ţi-am spus

că o să te pervertească şi o să te facă să uiţi

că eu sunt Izvorul tuturor virtuţilor.

Nu ţi-am spus

să nu-mi pui la îndoială acţiunile, căci toate se aşează în ordine,

eu sunt Creatorul.

 Nu ţi-am spus

că inima ta poate să îţi arate drumul spre casă, pentru că ea ştie

că eu îţi sunt Stăpân.]

Advertisements