Tags

, , , , , , , , , , , , , , ,

Am găsit pe site-ul unei colege practician de vindecare reconectivă din Ungaria un articol scris prin 2012, despre discernământul spiritual în practica vindecării reconective. Ea aici ridică nişte chestiuni de filosofie şi analizează lucrarea Reconectării atât din perspectiva sursei ezoterice (lucrarea lui J.J. Hurtak, “Cartea cunoaşterii: Cheile lui Enoch), cât şi din cea a practicianului de vindecare reconectivă. Discrepanţele de abordare între Hurtak şi Pearl mă preocupă şi pe mine, însă prefer să preiau articolul aşa cum e, în traducere completă (deşi e-mailul fetei nu funcţionează şi n-am reuşit să-i cer permisiunea), pentru că pune Reconectarea într-un context mult mai potrivit şi zic că-i de folos şi pentru cei care au învăţat cu Pearl şi practică lucrarea, dar şi pentru cei care sunt tentaţi să se ducă spre lucrarea lui Pearl (fie către un practician, fie către cursurile lui).

Aşa că, iacătă mai jos. Lectură plăcută şi folositoare să fie!

(Mai cititi si Reconectarea Eric Pearl – Intentia lucrarii si efecte reale)

Axiatonal-Lines-2

Discernământul spiritual în practica vindecării reconective ®:

O perspectivă după o lectură atentă a Cheilor lui Enoch (The Keys of Enoch®)

 

1.  Care este cel mai bun model de practică în accepţiunea şcolii The Reconnection®?

Spre deosebire de alte forme de „vindecare energetică” şi chiar de alte forme de vindecare non-energetică, în care practicianul îşi stabileşte în mod conştient intenţia, cei care lucrează cu frecvenţele vindecării reconective® sunt încurajaţi să „se dea la o parte din drum”. După cum spunea Doug de Vito la Conferinţa ISSSEEM din 2010: „Simţim senzaţiile în jurul clientului şi suntem atenţi la ceea ce observăm”… „obiectivul nu este să ne conectăm atenţia la inimă şi la minte, ci să ne plasăm atenţia pe altceva, iar făcând asta, se produce curgerea”… „Când ne dăm la o parte, dăm voie fluxului universlui (şi Inteligenţei Superioare care decide ce ne trebuie) să aibă locul său, fără niciun filtru.”. Ba chiar, practicienii sunt îndemnaţi în mod special să NU implice mintea conştientă. „Mai degrabă”, spune Doug de Vito, „prin practică şi experienţă s-a descoperit că, dacă observăm, simţim, ne dăm la o parte din drum fără să ne gândim la concepte precum iubire sau diagnostic, rezultatele sunt mai bune.”.

Dr. Eric Pearl „ştie” pur şi simplu (şi practicienii de vindecare reconectivă® preiau şi ei acest lucru în munca şi experienţa lor) că frecvenţele vindecării reconective® vin din „Sursa cea mai Înaltă”, din „inteligenţa înnăscută a Universului” şi că este vorba „cu adevărat de o vindecare cu Spirit”. Abundenţa şi profunzimea materialelor prin channeling pe care le deţine dr. Pearl îl susţin în această cunoaştere.

Cu toate acestea, munca prof. J.J. Hurtak pune în lumină alte consideraţii şi ridică alte întrebări, care reflectă orizontul mai larg al lucrării Cartea Cunoaşterii: Cheile lui Enoch (The Book of Knowledge: The Keys of Enoch®) scrisă de prof. J.J. Hurtak şi publicată pentru prima dată de Academy of Future Science în 1973. De vreme ce Cheile 314* şi 317* din Cheile lui Enoch formează temelia ezoterică a lucrării dr. Eric Pearl – şi de vreme ce prof. Hurtak însuşi vorbeşte despre „munca lui Eric” ca fiind „una din primele aplicaţii practice ale lucrării axiatonale”, cum se poziţionează practicianul pentru a împăca cele două perspective diferite? Care este cel mai bun model de practică pentru un practician – şi care este relevanţa unui model de practică?

2.Care este cel mai bun model de practică, după Cheile lui Enoch®?

Din perspectiva lucrării Cheile lui Enoch®, la conferinţa sa din Budapesta din decembrie 2009, Ulli Granögger de la Academy for Future Sciences a precizat că nu este suficient să ne aliniem pur şi simplu cu liniile axiatonale, ci trebuie să ne aliniem şi cu o inteligenţă Suprasine. Ulli a spus: „în spaţiu sunt multe linii, dar unde este Sursa? Dacă nu ştim cu cine sau cu ce ne conectăm, o să fim pierduţi pur şi simplu în spaţiul spiritual”… „este important să nu ne conectăm cu orice… Trebuie să cunoaştem Sursa şi inteligenţa şi să căutăm energia Superioară a propriului nostru tipar.”.

Într-adevăr, o lectură atentă a Cheii 317:16, la pagina 542, ne arată că există două feluri de linii axiatonale: cele „progresive” (canalele stelare superioare / de evoluţie, care au conexiune directă cu Suprasinele) şi cele „regresive” (cele decuplate de la conexiunea directă cu Suprasinele „din cauza efectelor reziduale ale răzvrătirii omului”), iar „pe această planetă, liniile de acupunctură qua linii de acupunctură se pot realiza cu ambele”. (Cheia 317:16)

De asemenea, este important discernământul, având în vedere că la Cheia 317:14 se spune: „structurile-grilă axiatonale trec prin mai multe ordine de evoluţie”, şi toate aceste ordine de evoluţie „împart acelaşi spaţiu local de viaţă, în care lucrează la diferite dimensiuni de activitate”. Ca urmare, este nevoie de funcţiile de control ale Evoluţiei Superioare (formele superioare de inteligenţă fizică şi spirituală care lucrează prin Frăţiile pozitive), deoarece grilele axiatonale „tind să pătrundă şi să formeze o interfaţă cu activitatea biologică ce are loc la frecvenţe de vibraţie superioare sau inferioare din spaţiul folosit de diferite sisteme biologice”. Cheia 317:15: Această cheie continuă şi explică despre grilele axiatonale că ele „nu sunt guvernate de legile şi mecanismele care controlează evoluţia fizică, deoarece funcţionează prin propria lor acumulare de energie pentru întreţinere”. Cu alte cuvinte, discernământul este esenţial pentru a ne asigura că liniile axiatonale se conectează la nivelul corespunzător de ordin de evoluţie, că este vorba de ordinul superior şi nu de cel inferior.

(Cheia 317:17 explică faptul că, atunci când rasele primordiale s-au revoltat împotriva programării Tatălui, acum 12.000 de ani, cele douăsprezece meridiane biofizice au fost deconectate de la conexiunea directă cu Suprasinele, iar Omul a fost deconectat de la punctele stelare superioare necesare pentru întreţinerea unei forme perfecţionate de Adam Kadmon).

Tocmai acesta este motivul din care, „pentru a reconecta interconexiunea biologică cu planurile superioare de energie, care servesc programării evolutive superioare, liniile de acupunctură ale vechiului program trebuie conectate la „noile” linii axiatonale (la punctele de intersecţie), dacă vrem ca grilele celulare să fie în armonie cu toate manifestările fizice permise de ierarhia care le guvernează”. (Cheia 317:22)

 1. 3.    Motivul pentru care este aşa de important să se facă o conectare conştientă la „liniile axiatonale progresive” este că, după Cheile lui Enoch, există diferenţe majore între „forţele îngereşti ultra-terestre”, care lucrează direct cu Sursa Supremă, şi „nivelurile de inteligenţă extraterestră”, care (în cea mai mare parte) se află sub controlul nivelurilor ierarhice locale de inteligenţă, dintre care unele funcţionează în afara Legii Divine. Cu alte cuvinte, este foarte important să nu se ajungă la aceste niveluri locale de inteligenţă, ci să se meargă direct la Sursă, deoarece inteligenţele inferioare pot să vină şi să afişeze instincte beligerante faţă de oameni.

(Într-un context uşor diferit, dar care totuşi are legătură, Cheia 301:8, la pagina 339 spune că, „Din acest motiv, trebuie să avem discernământ spiritual de la Sfântul Duh, ca să nu confundăm înfăţişarea Merkabah cu vehicolul inteligenţelor „negative”, forţate să existe în cerurile inferioare” şi „care adesea acţionează ca nişte „tâlhari” şi încalcă liberul arbitru al oamenilor (Cheia 309:23 p. 427).

 1. 4.    În cuvântul său de deschidere la Conferinţa Europeană de Măiestrie a The Reconnection de la Riccione, în 2010, prof. Hurtak a vorbit despre liniile axiatonale şi a explicat că ele leagă câmpurile magnetice care se conectează cu Suprasinele (sau cu nivelurile care ajută şi învaţă Suprasinele). În cuvinte mai simple, liniile axiatonale sunt conexiunea dintre noi (prin meridianele noastre de acupunctură) şi Suprasine. Prof. Hurtak subliniază că liniile axiatonale nu sunt limitate la corpul fizic, ci sunt deschise la capete (cum este şi corpul, odată reconectat). Prof. Hurtak şi soţia acestuia, dr. Desirée Hurtak, au explicat că liniile axiatonale „nu se pot pune în jurul nostru în spaţiu, pur şi simplu, ci deţin potenţialul unei reconectări continue la matrice Superioare. Suntem mai mult decât carne şi oase; proiectăm şi ne conectăm cu alte câmpuri vibraţionale şi de conştiinţă. Matricea vibraţională Superioară este o întreagă structură de imprimare pentru corpul uman. Aşadar, liniile axiatonale sunt legătura noastră cu universul la miriade de niveluri.” Prof. Hurtak a subliniat că este necesar să folosim „discernământul” atunci când ne conectăm cu ele şi să ştim exact cu ce şi cu cine ne conectăm.
 1. 5.    La Riccione, în noiembrie 2010, când autoarea (articolului, n.n.) l-a întrebat pe prof. Hurtak (într-o conversaţie ulterioară) ce a dorit să spună cu a folosi discernământul, acesta a răspuns criptic că „vei discerne tu”. A continuat şi a spus că e repsonsabilitatea fiecăruia dintre noi să ne îngrijim de propria noastră dezvoltare (spirituală). Să atingi tiparul este doar un strat – şi mai sunt şi altele. Însă – a întrebat prof. Hurtak – oare ăsta e cel Superior, cel mai de sus, şi de unde ştii? Când autoarea a întrebat despre folosirea unei mantre, el a fost de acord că asta ar genera o conexiune protejată cu Sursa Supremă. (Pentru că, după cum a menţionat dr. J. J. Hurtak la întâlnirea anuală de la Feldkirch, în mai 2010, folosirea mantrelor produce o amplificare a câmpurilor bioenergetice. În plus, mantrele au şi un efect de rezonanţă superior, făcând atomii, moleculele şi celulele să vibreze la aceeaşi frecvenţă sau la frecvenţe armonice specifice. Folosirea numelor sacre activează cristalele din sânge de-a lungul liniilor axiatonale din corpul nostru, astfel încât putem să simţim cum lucrează dimensiunile cosmice şi cele interioare.) În conversaţie, prof. Hurtak a mai menţionat în trecere şi că se mai vorbeşte despre liniile axiatonale şi într-un al treilea loc din Cheile lui Enoch® (în afară de Cheile 314 şi 317).
 1. 6.    Este important să ne ocupăm de propria noastră dezvoltare, pentru că, fără să lucrăm permanent la propria noastră transformare, nu putem să evoluăm noi, iar acest lucru este important, pentru că altfel nu putem să îi ajutăm pe alţii. Într-adevăr, Cheia 316:104 de la pagina 519 spune că „pentru a folosi această energie [a conştiinţei spirituale] pentru progresul rasei umane, trebuie să desfăşori în tine Lumina care să poată să reflecte lucrarea Fraţilor de Lumină”.
 1. 7.    Conform învăţăturilor din Cheile lui Enoch, deşi avem un corp, nu suntem doar acel corp fizic. Suntem fiinţe multi-dimensionale. Suntem bioconvertori şi facem parte din forma-undă mai mare, a Universului. Corpul nostru doar ne dă iluzia că suntem limitaţi. Dar de fapt, există un număr nelimitat de posibilităţi – doar mintea noastră reduce gândul. Cu toate astea, noi suntem cei care alegem ce gânduri să reducem. Cei mai mulţi oameni aleg negativul, dar cu toate astea, trebuie să alegem pozitivul, ca să putem să trecem la nivelul următor, dincolo de negativitate. (Conform dr. Desiree Hurtak, „Nu o să ajungem nicăieri dacă suntem negativi tot timpul.”) Putem să alegem să ne conectăm la entitatea noastră Suprasine şi la Sursa originală a ceea ce suntem. Nu ne aflăm aici doar ca observatori; cu toţii trebuie să implicăm o energie pozitivă.

Aşadar, conform învăţăturilor din Cheile lui Enoch, parte din munca noastră este şi să activăm grilele pe Pământ, să activăm chakrele şi să fim în rezonanţă cu acest aspect Superior al nostru, să activăm scânteia Divină în noi.

 1. 8.    Cum facem acest lucru?

Putem să acceptăm invitaţia din Cheia 301 şi să pătrundem în prezenţa miriadelor de universuri împărtăşind aceeaşi prezenţă divină a Tatălui, cerând ca Inteligenţa Superioară care lucrează cu YHWH, Mintea Eternă să vină la noi şi să ne utilizeze ca Lumină asupra seamănului nostru. Trebuie să ne golim de „confuziile lumii” şi să cerem Tatălui să „Îşi reverse Lumina în veşmântul tău de carne”.

Putem face acest lucru cântând cele Şaptezeci şi Două de Nume Divine. Muzica şi vibraţia asigură transformarea – de fapt, noi suntem vibraţie şi putem să apelăm la energiile cosmice. Prin folosirea numelor sacre, cristalele de sânge din corpul nostru se activează de-a lungul liniilor axiatonale şi noi putem să simţim cum lucrează dimensiunile cosmice şi interioare. Cu alte cuvinte, putem să apelăm o frecvenţă de energie care poate să influenţeze evenimente fizice când acestea sunt în rezonanţă cu tiparul energetic al naturii.

 1. 9.    De asemenea, putem folosi Salutul Sfânt “Kodoish, Kodoish, Kodoish Adonai ‘Tsebayoth!” “Sfânt, Sfânt, Sfânt este Domnul Oştilor Cereşti”. Aceasta este vibraţia Sfântului Duh. Cheia 305:7 la pagina 387 spune că, printre altele, aceste cuvinte sunt „măsura ciclului şi ritmul tuturor stărilor de materie/radiaţie şi mai ales rezonanţă, care este factorul comun ce uneşte nivelurile vibraţionale inferioare cu nivelurile superioare de creaţie”. Conform Versetului 9 de la pagina 388, această formulă „acordează toate bioritmurile corpului cu ritmurile spirituale ale corpului Suprasine, astfel încât toate sistemele circulatorii funcţionează după un singur ritm, al inimii cosmice”. Ea stimulează procesul de creştere şi permite materiei să simtă direct stimulul Iubirii Divine (Versetul 35 la pagina 390).

Versetul 36 continuă explicând că „Niciun alt cântec din ceruri nu poate să manifeste direct Iubirea Divină cu atâta putere pentru formele elementale de creaţie, ca această mantră divină a Tronului Tatălui. Căci toate tiparele lingvistice şi muzicale sunt sculptate din această vibraţie a Dumnezeirii”.

Versetul 37 spune că [Ea] „creează distorsiunile temporale spirituale mentale din corp, care permit dezvoltarea şi trecerea de la microcosmos la nivelul următor al Dumnezeirii”.

Versetul 38 continuă şi explică: „Formele-gând care vin prin această distorsiune temporală vă vor reface informaţiile genetice ca să manifeste continuumul vieţii şi vor transforma forma voastră Adamică în forma următoare de dumnezeire pentru Adam Kadmon.”.

Prof. J.J. Hurtak şi Dr. Desiree Hurtak scriu în noua lor carte, „Trezirea Suprasinelui” (The Overself Awakening), referindu-se anume la acest Salut Sfânt, că „prin alegerea notelor potrivite cu care să cântăm în viaţa noastră înnoită, corpul nostru de conştiinţă ajunge mai aproape de corpul Suprasine”.

În acest sens, este important să reţinem că limba sacră (ebraica) nu este o limbă de cuvinte, ci o limbă de gânduri ale lui Dumnezeu care emană ca proiecţii de flacără şi deţin un sunet unic, care este în rezonanţă cu Tronul.

10. În Cheia 305:42 de la pagina 391, Metatron mai explică şi că acest salut se foloseşte pentru a discerne forma spirituală de forţele cereşti negative. Formula „pune în mişcare un tipar de rezonanţă cu Tronul Tatălui, care nu poate fi folosit de „forţele negative” atunci când sunt întâmpinate cu acest salut. Ba chiar, acest salut este atât de puternic, încât „forţele negative” nu pot rămâne deloc în prezenţa vibraţiei sale.”. Aceasta este cheia pentru transformarea Omului. Pe lângă deblocarea puterilor de protecţie Divină (anume, prin aducerea unui câmp de lumină şi protecţie în jurul sufletului), ea iniţiază o legătură puternică cu Divinitatea, astfel încât identitatea spirituală a persoanei este conectată cu Cel mai Înalt dintre toate nivelurile.

11. De ce este relevant acest lucru?

Există o discrepanţă între „munca prof. Hurtak” şi „munca lui Eric”, chiar dacă aceasta din urmă este recunoscută ca fiind una din aplicaţiile practice ale celei dintâi.

Atunci când, ca practicieni, facilităm Reconectarea pentru un client, fluturaşul The Reconnection ne spune că „introducem noi linii axiatonale, care ne permit să standardizăm niveluri vibraţionale unice şi frecvenţe pentru vindecare şi, în cele din urmă, pentru evoluţia noastră”. „Reconectarea introduce şi activează aceste linii, permiţând schimbul de energie, lumină şi informaţie, reconectarea catenelor de ADN şi reintegrarea ‚stringurilor’.

Dr. Eric Pearl nu îşi pune deloc problema la ce linii axiatonale ne conectăm; el ştie pur şi simplu că este vorba de liniile de la Sursa Superioară. Cu toate acestea, prof. J. J. Hurtak ne spune că este nevoie de mai mult decât atât pentru a ne asigura de acest lucru.

Învăţăturile din Cheile lui Enoch par să indice faptul că este vorba de reconectarea (refacerea) „interconexiunii biologice”, adică doar primul pas pe calea evoluţiei.

Ce înseamnă asta pentru noi, ca practicieni informaţi?

Modelele de bună practică sunt relevante la trei niveluri:

 • Atunci când facilităm vindecare reconectivă şi Reconectare pentru clienţi. Oare cel mai bine este să „ne dăm la o parte din drum”, sau să facem un Salut Sfânt pozitiv? Oare e nevoie să ne punem problema dacă să facem una sau alta? Nu am putea să facem un Salut Sfânt la început, ca să ne identificăm în mod clar cu Sursa Supremă, iar apoi să ne concentrăm atenţia pe lucru?
 • Pentru propria noastră evoluţie spirituală, fie că am primit sau nu Reconectarea personală. Deşi calea pe care o urmăm este, desigur, o chestiune de alegere personală, gândurile şi învăţăturile ar putea să fie de ajutor şi de interes.
 • Pentru a îi informa pe clienţii care ar putea fi interesaţi pentru a avansa în propria lor călătorie. Aceste informaţii pot fi prezentate – în funcţie de caz – clienţilor, pentru ca ei să se informeze în continuare despre lucrare, dacă sunt interesaţi şi, la rândul lor, să poată lua o decizie informată.

12. Răspunsuri probabile de la şcoala The Reconnection

Autoarea anticipează că şcoala The Reconnection ar putea avea două răspunsuri la aceste aspecte:

1. Că folosirea unei mantre pe lângă lucrul efectiv cu frecvenţele le va dilua. [În secţiunea de întrebări frecvente de pe site-ul principal (www.TheReconnection.com), în contextul unei discuţii despre cum pentru unii este greu să creadă că pot să facă efectiv acest lucru [să lucreze cu frecvenţele şi să devină vindecători] se spune că „Unii sunt pierduţi în conceptul că mai mult înseamnă mai bine, aşa că „adaugă” lucruri, fără să îşi dea seama că nu fac decât să dilueze, aşa cum dacă adaugi o cană de apă într-un chili nu vei obţine decât un chili diluat.”].

Cu toate astea, cum ar putea alăturarea unei mantre sacre, care abordează direct Sursa cea mai Înaltă, să dilueze frecvenţele care vin tot din aceeaşi Sursă?

2. Că folosirea unei mantre pe lângă lucrul efectiv cu frecvenţele ar însemna să „te poziţionezi în lipsă şi limitare”, iar asta înseamnă că, atunci, nu putem să „facilităm vindecări care se află în iubire şi în abundenţă şi în libertate.”. După cum spune dr. Eric Pearl în discursul său, „Esenţa vindecării”, „Nu putem să trăim în frică şi să ne protejăm, dar să facilităm vindecări care îşi au sursa în iubire… Căci cu cât te protejezi mai mult, cu atât introduci mai multă frică şi cu atât e mai puţină iubire, lumină şi vindecare… Dacă ar trebui să-l invocăm pe Dumnezeu în şedinţele de vindecare… Dar Dumnezeu nu e peste tot? De unde îl chemăm? Dacă îl chemăm pe Dumnezeu, tocmai spunem Universului opusul.” Sau poate că nu. Poate că doar anunţi că eşti acolo; nu înseamnă neapărat că trăieşti în frică de fiecare dată când te rogi; e posibil să trăieşti şi în iubire.

Pentru autoarea textului este pur şi simplu o chestiune de consecvenţă. Dacă noi, ca practicieni, ţinem seama de Cheile 314 şi 317, atunci trebuie să cunoaştem şi restul învăţăturilor, căci ele influenţează ceea ce facem. Este ilogic să ignorăm restul şi să luăm pur şi simplu doar Cheile 314 şi 317, izolat.

Propriile voastre gânduri şi analize asupra acestor aspecte sunt binevenite.

Definiţii şi note

Cheia 314  Despre cum, printr-o proiecţie de lumină, oamenii pot fi reconectaţi la tiparul lor perfect, printr-o rezonanţă ce funcţionează prin spaţiul hiperdimensional

Cheia 317  Despre cum în corpul nostru există o serie de niveluri vibraţionale unice şi, odată ce ne conectăm cu sistemul axiatonal al Sinelui nostru Superior, putem să beneficiem de energia elementară pentru toate funcţiile noastre de regenerare, prin liniile axiatonale

Cheia 316:81 de la pagina 517 vorbeşte despre „punctele active din corp care fac parte dintr-un sistem axiatonal care foloseşte legile conexiunilor bio-electrice inductive.”

Liniile axiatonale sunt “Linii vibraţionale care conectează nivelurile activităţii electro-chimice umane cu circuitele astrobiologice care se întind prin sistemul solar şi sunt conectate cu sisteme solare rezonante. Liniile axiatonale conectează cartografierea sistemului de acupunctură din sistemul biologic uman cu sistemul analog superior, astrobiologic.”. (Paginile 567,568 din Cheile lui Enoch)

Sistem bioconvertor

 1. Întruchiparea umană ca vehicul biologic folosit pentru a prelucra formele-gând de inteligenţă mentală şi spirituală avansată, astfel încât datele tranzacţionate să poată transforma realităţi în planul uman.
 2. Un dispozitiv biologic pentru transformarea energiei dintr-o formă în alta.

Pagina 568 din Cheile lui Enoch.

 1. În altă parte (în „Cele cinci corpuri”), prof. Hurtak se referă la creier spunând că el funcţionează ca un „convertor care ne aduce semnale psihice în câmpul de conştienţă”

Iar mai departe explică: „Atunci când ne percepem ca fiind nişte bio-convertori, ne dăm seama că avem un corp care este un vehicul perfect pentru a trimite şi a primi energia Luminii. De fapt, scopul cel mai înalt al prezenţei noastre pe această planetă este să manifestăm Lumina într-o transformare mai măreaţă a planului pământesc.”

Kodoish, Kodoish, Kodoish

O puteţi auzi cântată foarte frumos de Anjani Thomas pe CD-ul Celestial Awakenings, de la Academy for Future Science (music@affs.org).

Mantra

Cheia 202:28 spune că „Grila vibraţională a mantrei este armonica divină ce coordonează celelalte forme-vehicul (din afara spectrului nostru electromagnetic) să fie simultane cu forma de viaţă umană. Grila vibraţională a mantrei este practic o grilă de circuite prin care celelalte cinci corpuri au o legătură majoră cu sistemul genetic uman.”.

Cheia 202:39 spune că „Acest proces de flux de legături-mesager (de la grila-mantră la grila de codificare a convertorului) se poate folosi şi pentru transformarea de la divin la om sau de la om la divin, deoarece grila vibraţională a mantrei este diagrama circuitului dintre carapacea biofizică şi următoarea desfăşurare a carapacei biologice.”

Suprasinele este un tip superior de corp, un program de înţelepciune a vieţii pentru încarnarea individuală. El se poate exprima (cf. pag. 597 din Cheile lui Enoch®) ca fiind „corpul superior de lumină pre-existent, care există pentru fiinţele spirituale-fizice înainte de încarnarea acestora”, i.e. realitatea noastră fizică este secundară imaginii noastre de materie şi energie.

În fundal, Cheile lui Enoch explică cum, atunci când omul este programat direct de Suprasine, nu mai este ţinut în sclavie biochimică, ci corpul devine o grilă de domenii magnetice care se deplasează între tiparul primar al Suprasinelui şi unghiurile de tipar ale diferitelor organe. Liniile care leagă aceste domenii magnetice sunt liniile axiatonale şi emană de la tiparul Divin. Ceea ce contează sunt comorile pe care le putem stoca în corpul Suprasinelui, deoarece fără evoluţie spirituală, corpurile noastre vor fi distruse (carnea nu poate fi transformată în Lumina celor Vii – Cheia 306, Versetul 17, p.397) şi trebuie să ne aflăm sub privirea unei inteligenţe iubitoare care continuă să ne vadă. În plus, „deoarece interconexiunea biologică cu astronomia superioară s-a pierdut [acum 12.000 de ani], Biroului Christic i s-a cerut să intervină pentru a restructura liniile axiatonaleCheia 317: 18, pagina 524.

Pentru mai multe informaţii despre munca dr. Eric Pearl şi The Reconnection® vă rugăm să vizitaţi www.TheReconnection.com şi să citiţi cartea dr. Pearl, „Reconectarea: Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine”.

Pentru mai multe informaţii despre prof. J. J. Hurtak şi Cartea Cunoaşterii: Cheile lui Enoch vă rugăm să vizitaţi www.keysofenoch.org şi pagina Academy For Future Science’s, www.affs.org.

Prof. J. J. Hurtak şi dr. Desiree Hurtak au mai publicat recent o carte, „Trezirea Suprasinelui: Un ghid pentru şcoala Sufletului” [The Overself Awakening:  A Guide for the Schoolhouse of the Soul]

Februarie 2012

Julia Anne Lock

Practician de vindecare reconectivă

www.healingworks.hu

© 2012 Julia Anne Lock, Budapest toate drepturile rezervate

Advertisements