Tags

, , , , ,

Cum este controlată omenirea prin magie neagră

de Michelle Walling, CHLC

Textul original în limba engleză: http://www.in5d.com/how-black-magic-is-controlling-humanity.html

Traducere de magicInsight

Pentru a explica în ce fel lumea noastră a ajuns să fie controlată de un grup mic de fiinţe pe care le numim Illuminati, ar trebui să cunoaştem adevărul despre magia neagră şi despre cum este folosită aceasta asupra noastră, împotriva voinţei noastre. Îndepărtând iluzia magiei negre, omenirea poate să îşi dea seama cum să o depăşească. Acum, cu Pluto în Capricorn şi la începutul Erei Vărsătorului, este momentul să folosim lumina din noi pentru a străluci şi a fi mai numeroşi decât micul grup care a început să piardă rapid controlul.

Ce este magia?

Magia în general este un cuvânt folosit pentru a descrie încercarea de a influenţa o experienţă prin utilizarea de ritualuri, simboluri, acţiuni, gesturi şi limbaj. Formulările magice pot comunica cu forme de conştiinţă din alte dimensiuni şi din alte straturi ale dimensiunilor, pentru a cere ajutor în acţiunea de manifestare. Pe lângă farmece se mai folosesc mudre, tipare geometrice şi ritualuri compuse din procese pas cu pas ce conţin instrucţiuni speciale pentru manifestare.

Magia neagră versus magia albă

bmgic-Diferenţa dintre magia neagră şi magia albă este că magia neagră încalcă liberul arbitru al indivizilor şi reprezintă folosirea greşită a instrumentelor care au fost menite pentru a ne sprijini în procesul de înălţare spirituală. În timp ce magia albă este interesată de alchimie şi de transformarea în sensul spiritual, magia neagră este folosită pentru dominaţie, putere şi control. Noi trăim într-o lume a dualităţii, astfel că orice lucru îşi are opusul său.

Aceste definiţii ale magiei provin din ceea ce ni s-a spus despre magie în cărţi şi pe internet. Există şi o accepţiune mai profundă a magiei, cu legături dincolo de realitatea noastră. Practic, magia este un instrument multidimensional folosit pentru a forma iluzia pe care o vedem, o simţim şi o auzim, iar această putere este ascunsă de noi încă din perioada Atlantisului. Ea a fost transmisă de-a lungul generaţiilor, de către preoţi şi preotese care au învăţat oamenii să manifeste lucruri din energia de fundal, sau energia amorfă.

Magia era menită pentru uzul indivizilor cu interese spirituale care înţeleg puterea manifestării şi sunt capabili să o folosească în mod responsabil. Numai cei de nivelul ierarhic al preotului sau preotesei aveau acces la ea, pentru că ei îşi dovediseră responsabilitatea în a o folosi cu permisiune, în folosul individual al oamenilor şi pentru progresul omenirii. Deşi s-a spus de multe ori că oamenii sunt „toţi la fel”, este la fel de evident că fiecare ne aflăm la niveluri diferite de progres pe calea noastră spirituală.

Cum a fost provocată „Căderea Atlantisului” prin magie

Descrierea de mai jos a modului în care este folosită magia neagră pentru a controla omenirea este derivată dintr-o combinaţie de mesaje primite prin channeling, cărţi despre Atlantis, cărţi despre înălţare şi o cunoaştere înnăscută că ceea ce trebuie să realizăm este eliberarea de programările magiei negre. Folosiţi-vă propriul discernământ în lectura acestui material şi decideţi dacă acesta este adevărul realităţii voastre.

În Atlantis au existat oameni egoişti şi lacomi, precum şi oameni foarte evoluaţi spiritual, la fel cum există acum pe planetă Illuminati şi Lucrători ai Luminii. Deşi corpul mental uman (mintea) şi corpul spiritual erau ancorate în dimensiunea a cincea, corpul fizic era ancorat în dimensiunea a treia. Prin folosirea liberului arbitru, puteai explora dimensiunea a cincea în timp ce ocupai un spaţiu fizic tridimensional, sau puteai să alegi să experimentezi ce înseamnă să vibrezi la un mod de viaţă inferior, tridimensional, pe planetă. Aceşti oameni erau împărţiţi în grupuri şi colonii pe tot continentul.

În Atlantis s-a întâmplat ceva ce nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată în planul general al omenirii care să trăiască împreună „ca unul”, dar în individualitate şi dualitate. Oamenii egoişti şi lacomi au ajuns să pună mâna pe ritualurile străvechi folosite de preoţi şi preotese şi le-au folosit pentru a îşi consolida bogăţia şi puterea asupra oamenilor din Atlantis. Intenţia lor era să preia controlul asupra întregii planete – şi, dacă ne uităm cum stau lucrurile în prezent, se pare că au şi reuşit.

Rezultatul a fost o spărtură prin dimensiuni, care a produs o sfâşiere la nivelul părţii inferioare a dimensiunii a patra – tărâmul astral. Acesta este unul din locurile cele mai îngrozitoare pe care şi le-ar putea imagina cineva şi a fost asemuit cu „iadul”. Extratereştri cu formă de reptile, spirite legate de pământ şi djinni (jini şi păcălici) sunt doar câţiva dintre vinovaţii care mişună pe aici. Fiinţele au pătruns prin spărtură şi au infiltrat colonia Atlantis, agăţându-se de cei de vibraţie inferioară care îi chemaseră şi de alţii care trăiau pur şi simplu într-o viaţă tridimensională inferioară. Ele aveau nevoie de sânge uman pentru a se ancora de partea aceasta a spărturii, astfel că şi-au folosit cunoştinţele de control mental pentru a îi face pe oameni să le dea ceea ce le trebuia.

Aceste fiinţe au distrus civilizaţia din Atlantis printr-o utilizare greşită a tehnologiei şi şi-au continuat domnia, răspândindu-se pe toată planeta prin procesul de încarnare. Ele au putut să facă acest lucru doar constituind o linie genetică pură reală, de la sosirea lor şi folosindu-şi capacitatea de a îşi proiecta esenţa într-un corp omenesc. Au făcut acest lucru prin magie neagră, folosind ritualul sângelui. Această linie genetică este foarte protejată în prezent, micul nucleu de Illuminati amestecându-se numai cu membri ai familiilor alese de linie genetică pură.

De fiecare dată când omenirea a avut o şansă să se elibereze din această iluzie magică, încercările au fost contracarate de cei din partea întunecată a spărturii, iar omenirea a căzut din ce în ce mai adânc într-o vrajă profundă, care o face să creadă că are nevoie să fie controlată şi să i se spună ce să facă şi cum să facă. Acum vreo 7000 de ani, fiinţele întunecate au început să distrugă cât mai multe dovezi au putut despre existenţa societăţii Atlantisului, ascunzând restul de puteri magice dincolo de accesul omului obişnuit.

Cunoştinţele de magie albă au fost păzite cu atenţie de cei numiţi Eseni şi Cavalerii Templieri de-a lungul vremurilor şi au fost transmise prin viu grai şi prin simboluri secrete. În cele din urmă, şi acestea au fost infiltrate de întuneric, iar facţiuni ale unor grupuri şi societăţi secrete au continuat să practice ritualuri de magie neagră în spatele uşilor închise.

Planul de a prelua controlul complet asupra planetei a avut un mare succes datorită cunoştinţelor despre minte şi despre cum să o controlezi de la distanţă, printr-o altă dimensiune. Ascunzându-şi manipularea în spatele altor creaturi, aceste fiinţei îi controlau pe oameni ca pe nişte păpuşi pe sfori şi au devenit conducătorii bogaţi şi domnii întunecaţi de-a lungul timpului. Pentru ca ei să rămână în viaţă, aveau nevoie de sacrificii de sânge şi de extragerea de energie de vibraţie joasă din oameni. Ca urmare, era absolut necesar ca oamenii să fie ţinuţi într-o stare de vibraţie inferioară şi să se păstreze tăcerea despre acest secret.

Oamenii sunt conectaţi cu planeta, noi fiind făcuţi din elementele ei; la fel, oamenii şi planeta sunt conectaţi la Sursa Creatoare. Datorită infiltrării acestor fiinţe care aruncă umbră peste planetă, Pământul a scăzut în vibraţie la momentul căderii civilizaţiei Atlantis. Unii spun că Pământul s-ar fi oferit să îşi scadă vibraţia, pentru a ţine în carantină amestecul de fiinţe din alte dimensiuni, pentru că acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată şi nu s-a mai întâmplat niciodată până atunci. Mai departe, Pământul şi Creatorul au elaborat un plan prin care să permită experienţei să aibă loc, însă planul să îi permită planetei să se înalţe din nou. Pentru aceasta, ar fi necesar ca omenirea să îşi folosească liberul arbitru şi să aleagă să se înalţe deasupra fricii şi a controlului, să pătrundă în iubire, iar oamenii să îşi amintească cine sunt, ca scânteie a Creatorului lor.

Să derulăm filmul şi să vedem ce se întâmplă în zilele noastre. Controlul mental asupra omenirii a devenit ca un program de calculator în care sunt manipulate gândurile. Sunt folosite diferite forme de tehnologie pentru a se asigura că oamenii nu se trezesc din acest control. Aceste fiinţe nu doresc ca oamenii să îşi dea seama că mintea lor superioară există într-un plan superior de densitate şi că ei au avut dintotdeauna acces la acest sine superior. De asemenea, acest lucru îi împiedică să îşi dea seama că, deşi li se spune că sunt liberi, este adevărat contrariul. Controlul mental şi manipularea iluziei este forma de magie neagră prin care este controlată omenirea în zilele noastre.

Ce putem face pentru a inversa magia neagră?

Atunci când un om are o experienţă de trezire şi îşi dă seama că este spirit încarnat într-un corp omenesc şi că probabil că s-a încarnat pe planetă de mai multe ori, el îşi dă seama că spiritul nu moare niciodată. Cu această experienţă, frica de moarte începe să dispară şi se deschide uşa către multe întrebări despre existenţa noastră. Când păşim pe această uşă şi ne dăm seama că aproape tot ce există în realitatea noastră a fost proiectat pentru a ne manipula, menţinându-ne în frică şi într-o vibraţie scăzută, soluţia pentru a reversa această programare devine simplă.

Momentul în care aflăm cine suntem – fiinţe multidimensionale de lumină prinse în capcana unei experienţe de vibraţie inferioară – este momentul în care începem să învăţăm cum să ne ridicăm vibraţia pentru a ne elibera de iluziile ascunse ale magiei negre.

Pe măsură ce înaintăm în Era Vărsătorului, pătrundem într-o fereastră de timp de aproximativ o mie de ani în care Pământul îşi va înălţa vibraţia şi va ieşi din nou din această realitate, cu ajutorul fiinţelor de lumină care s-au încarnat pe planetă şi care poartă cât de multă lumină pot, astfel ancorând lumină în corpul planetei. Se spune că toate încarnările s-au pregătit pentru această viaţă în care planeta Pământ a primit suficient de multă lumină cu liber arbitru, ca să o ajute să treacă din nou într-o dimensiune superioară.

Fiinţele întunecate nu vor mai putea să existe pe ea, datorită Legii universale de realizare vibraţională. Asta nu numai că va ajuta Pământul, dar se spune că aceste fiinţe s-au infiltrat şi în alte părţi ale Universului, generând un război galactic între întuneric şi lumină, care cuprinde călătorii în timp şi spărturi în timp. Prin repararea spărturii care s-a produs de la origini, întunericul va fi încă o dată împiedicat să mai afecteze dimensiunea a cincea printr-o conexiune în dimensiunea a treia.

Discerneţi singuri adevărul

Există multe explicaţii spirituale şi metafizice, de diferite niveluri şi cu diferite terminologii, care explică ce anume facem noi pe planetă acum. Unii folosesc diverse moduri pentru a explica lucrurile care au fost descrise în acest articol, utilizând alte cuvinte sau altă ortografie. În unele cazuri, sunt minciuni propagate, create pentru a induce în eroare. Dar peste toate pare să se ridice un singur adevăr logic. Planeta noastră este distrusă de un grup mic de „elitişti” bogaţi, care provin dintr-o linie genetică foarte controlată. Ei au un plan de genocid, chiar dacă asta înseamnă că ei vor fi nevoiţi, în cele din urmă, să trăiască sub pământ, luându-şi cu ei sclavii necesari pentru mâncare.

Oricum s-ar numi aceste fiinţe, sentimentul nostru este că am fost conduşi către a conştientiza faptul că ele se hrănesc cu fiinţele umane şi că le mint pentru a le face să li se supună în continuare. Acesta este modul cel mai simplu de a explica lucrurile, fără a recurge la poveştile despre Atlantis sau la explicaţii despre Ere de Aur. Modul cel mai simplu de a rezolva această problemă este să ne retragem energia din experienţă.

Încetaţi să vă mai cedaţi energia

Unii oameni îşi scot banii din bănci, iar alţii nu plătesc cardurile de credit, amenzile şi biletele. Unii încearcă să trăiască „în afara reţelei” şi iniţiază comunităţi în care pot să îşi cultive hrana şi să facă troc fără să folosească bani. Unii îşi vând casele ca să nu mai plătească ipotecă sau impozite. Mulţi îşi dau seama că materialismul este o mare capcană şi abandonează lucrurile care îi trag în jos. Oameni care au lucrat odinioară în domenii ale Illuminati, precum domeniul bancar, petrol şi gaze, mass media etc. îşi găsesc alte cariere. Mulţi au încetat să se mai uite la televizor şi nici nu mai au televizor în casă.

Există o serie de moduri în care vă puteţi retrage în mod conştient din sistemul care ţine sub control majoritatea planetei. „Non-conformarea paşnică” înseamnă când ţi-ai dat seama din ce este compus sistemul, când faci alegeri conştiente pentru a te retrage din acel sistem şi când ajuţi la a îi învăţa şi a îi sprijini pe alţii să facă acelaşi lucru. Acesta este unul din lucrurile elementare care vă vor elibera energia din gheara lor. Aşa cum tăiaţi corzile energetice care vă leagă de alţi oameni, corzile energetice se pot deconecta şi de la sistemul proiectat ca să ne recolteze energia. Fără energie, aceste fiinţe nu pot să supravieţuiască.

Numărătoarea finală

Restul soluţiei constă în introspecţie profundă şi reconectare cu partea superioară din noi, care există în altă dimensiune. Ca fiinţă de lumină multidimensională care are o experienţă umană, noi am uitat că am avut întotdeauna această conexiune. Frica închide centrii energetici ai corpului care permit această conexiune, astfel că frica a fost folosită ca armă împotriva noastră.

Lots of LoveIubirea deschide toate uşile şi, în timp ce vă înălţaţi vibraţia, veţi aduce în corp o parte mai mare din esenţa de lumină a sufletului vostru. Aceasta este soluţia secretă pe care am ştiut că aveam să începem să ne-o amintim. Avem capacitatea să vibrăm şi să trecem într-o altă realitate, în care fiinţele astrale de dimensiunea a patra nu există în conştiinţa noastră. Transformându-ne conştiinţa în interior, lumea din jurul nostru se va schimba şi ea. Asta am venit acum să facem, în formă umană.

Acest articol este magic. El conţine formulări care transmit o idee de libertate în câmpul conştiinţei umane, prin cunoaştere. Este un instrument puternic şi este menit să vă deschidă uşile să exploraţi mai departe această temă, cu îndrumarea sinelui vostru superior. Cu toţii am venit aici cu un plan şi cu ajutor din tărâmurile nevăzute – cu ghizi spirituali sau îngeri. Cereţi-le să vă ajute să găsiţi răspunsurile dinăuntrul vostru. Aceasta vă va conduce spre răspunsuri în afara voastră, sub formă de articole, cărţi şi, în cele din urmă, o conexiune directă cu propriul vostru suflet, care are toate răspunsurile de care aveţi nevoie ca să vă regăsiţi aripile şi să vă eliberaţi.

Despre autoare:
Michelle Walling este Holistic Life Coach şi şi-a dedicat viaţa şi activitatea pentru a purta şi a împământa lumina în serviciul altora, împărtăşindu-şi cu toată lumea experienţele de căutător devotat al adevărului. Este şi vindecătoare în persoană şi la distanţă, medium empatic şi intuitiv. Michelle s-a asociat de curând cu Gregg Prescott şi administrează pagina de facebook In5d, este asistentă pentru evenimentele In5d, scrie pentru www.in5d.com, este gazda emisiunilor The Cosmic Awakening Show şi Body, Mind Soul & Spirit Show (The BMSS Show) la In5D Radio şi webmaster/author/editor on CosmicStarseeds. Michelle sprijină şi munca lui Gregg în multe alte domenii, inclusiv terapiile alternative şi holistice. Următorul lor proiect este lansarea unei clinici de terapii holistice şi alternative în zona Sarasota, Florida şi apoi deschiderea de filiale în toată lumea pe baza acelui model.

Advertisements