Tags

, , , , ,

În ultima vreme mă sună foarte multă lume care doreşte să “se programeze pentru vindecarea reconectivă”. Aşa, pentru toată vindecarea reconectivă, mă gândesc…

Mânaţi de curiozitate, împinşi de speranţa unei “vindecări”, sau a unei “schimbări” miraculoase, oamenii se pregătesc să-şi amaneteze bijuteriile de familie, să se împrumute pe la prietenii din străinătate şi să ipotecheze garsonierele copiilor, ca să “se programeze la vindecarea reconectivă” şi să ajungă la “seminarele” doctorului Pearl de la Bucureşti, anul acesta, în iulie.

Ştiu că aţi citit în carte. Ştiu că aţi auzit la televizor. Ştiu că echipa de vânzări a Reconectării din România lucrează sârguincios cu propaganda de himere, că vă prezintă, vă arată şi vă învaţă copiii şi vă stârneşte cele mai adânci dorinţe de mai bine – şi vă manipulează cele mai curate şi mai tainice speranţe.

Dar ştiţi cum e… la pomul lăudat nu te duci cu sacul. Nu e nevoie să strângeţi bani la CEC din pensia de boală, sau să vă vindeţi casa sau să faceţi credit la bancă pentru a vă vindeca. Edit 2016: Aia e înșelăciune, nu vindecare, da? Cale lină, magici Călători.

Mai cititi si Reconectarea Eric Pearl – Intentia lucrarii si efecte reale

1609567_10203333639128047_1176298677_n

Advertisements