Tags

, , , , ,

Titlul original: Să nu le spuneţi niciodată arhoni – cum puteţi ajuta la boicotarea matricii

Sursa: http://howtoexitthematrix.com/2015/03/15/never-call-them-archons-how-you-can-help-bust-up-the-matrix/

Postat la 15 martie 2015 Matrix Articles

de Cameron Day

ascensionhelp.com

Traducere în româneşte de magicInsight

296292_274897642539081_1004904091_n

„Lucrez la acest articol de 15 ani, căci de atâta timp am avut nevoie ca să pot să transpun aceste informaţii într-un format accesibil. Materialul va expune câteva piese foarte importante din puzzle-ul general al trecerii acestei planete şi a fiinţelor de pe ea la o frecvenţă superioară de fiinţare. Unul din aspectele cheie ale acestei treceri va fi „curăţarea conştiinţei” întregii omeniri – şi fără îndoială că aceasta nu este o sarcină de neglijat. Acest articol va explora în detaliu principalul obstacol ce împiedică această curăţare de conştiinţă, precum şi o soluţie care are nevoie de ajutorul vostru pentru a putea fi aplicată cu succes.

Anul trecut am scris puţin despre un „nor viu de umbre” care înconjoară această planetă, un nor populat de paraziţi energetici. Aceste fiinţe parazitare au ales să experimenteze iluziile separării, fricii, întunericului, izolării, cuceririi, înrobirii, durerii, suferinţei, torturii etc. la cel mai înalt grad posibil. Astfel, ele s-au deconectat complet de la Lumina hrănitoare a Fiinţării care sprijină viaţa în univers. Ca urmare, ele trebuie să se hrănească energetic cu energii de frecvenţă joasă, care să rezoneze cu forma de exprimare pe care şi-au ales-o.

Aceste fiinţe se auto-denumesc „Arhoni”, adică „Domnitori” sau „Domni”, pentru că ei se percep ca fiind domnitorii omenirii, care i-au înrobit pe oameni. (Gnosticii din vechime sunt primii care le-au dat această titulatură în scrierile lor, pe baza experienţelor mediumnice directe cu aceste finţe.) Deşi strategiile isteţe de înrobire şi manipulare a omenirii practicate de aceste fiinţe nevăzute au fost destul de eficiente până acum, eu nu mă voi adresa NICIODATĂ acestor fiinţe ca fiind superiorii sau domnitorii mei, aşa cum nu aş considera nişte paraziţi intestinali din corpul fizic ca fiindu-mi superiori, deşi poate că mi-ar cauza un disconfort fizic până ce i-aş îndepărta din corp.

Gândurile noastre au putere – de cele mai multe ori, o putere mai mare decât ne dăm seama. Cuvintele şi titulaturile au putere, pentru că ele ne încadrează gândurile într-un anumit cadru de credinţe, fără ca noi măcar să ne dăm seama de asta. Atunci când te adresezi unei fiinţe umane „de viţă regească” cu „Înălţimea Voastră”, în mintea ta o plasezi automat deasupra ta. Atunci când te adresezi unui judecător cu „Onorată Instanţă”, faci acelaşi lucru. Ca urmare, este foarte important ca, atunci când vă gândiţi la aceşti paraziţi energetici, să nu îi numiţi NICIODATĂ „Arhoni”, pentru că astfel le veţi da efectiv puterea şi energia voastră.

Eu prefer să îi numesc „javre”. Asta le dă de ştire exact ce gândesc despre ei, şi anume, că sunt nişte paraziţi mărunţi, o infecţie a conştiinţei, care o să fie expulzată din sistemul meu prin utilizarea corespunzătoare a voinţei mele, prin curăţare şi transmutare energetică. Aceasta slujeşte şi la a îi enerva foarte tare, iar asta îi dă de gol şi e mai uşor să scapi de ei. În ciuda statutului lor auto-proclamat de „domnitori” ai omenirii, ei se ascund ca nişte viermişori în cotloanele minţii noastre şi transmit către ego şi către corpul nostru emoţional impulsuri de emoţii şi gânduri de frecvenţă joasă, pentru a stimula o energie emoţională de frecvenţă joasă, pe care ei să o poată consuma. Pentru că le place să se ascuntă, ei trebuie „scuipaţi” la lumină pentru a putea fi eliminaţi, astfel că o doză sănătoasă de lipsă de respect şi un pic de aroganţă sunt ingredientele necesare pentru a înfrunta aceşti paraziţi.

Puţină istorie

În vremurile de demult, tot pe această planetă, dar cu foarte mult timp în urmă, fiinţele umane erau infinit mai impresionante decât suntem noi astăzi. Eram fiinţe complet telepatice şi multidimensionale şi puteam să percepem şi să navigăm simultan mai multe dimensiuni. Am construit oraşe mari, folosind tehnologie ce funcţiona în armonie cu câmpurile energetice ale Pământului. Eram complet aliniaţi la Sinele Interior Divin şi ne exprimam în formă fizică într-o varietate de moduri care afirmau viaţa. Această exprimare nelimitată a Sinelui Divin a fost percepută de javre ca o ameninţare la însăşi existenţa lor, deoarece ei dominau densitatea a 3-a în alte lumi de foarte multă vreme. Nu puteau să permită ca o lume de densitatea a 3-a să fie complet liberă de manipulările şi de strategiile lor de hrănire – nu fără o luptă pe măsură. Problema era, însă, că oamenii de pe Pământ erau atât de puternici, încât noi puteam să ne debarasăm de ei, literalmente, printr-un gând. Aceste fiinţe au putere numai asupra altor fiinţe pe care le-au manipulat şi le-au împins în frică. O fiinţă umană pe deplin conştientă, care îşi cunoaşte Sinele Divin, nu poate fi dominată în niciun fel de aceste fiinţe parazitare. Metaforic vorbind, javrele vor primi un şut pentru că nu sunt cuminţi şi vor fi alungate.

Totuşi, aceste javre par să fie cei mai isteţi manipulatori din univers, pur şi simplu pentru că ei NU CUNOSC ALTCEVA, DECÂT manipulare şi amăgire. Practica face maestrul, la urma urmei. Ele au studiat aceşti oameni nespus de puternici, poftind la puterea şi la energia pe care ar fi putut să le-o ia, dacă ar fi găsit un mod de a îi manipula, de a îi cuceri şi de a îi supune. Astfel că au pus la cale un plan să manipuleze cu atenţie câţiva oameni aflaţi în poziţii de putere şi să-i împingă să facă o greşeală inocentă, cu repercursiuni cataclismice îngrozitoare. Oamenii experimentau noi metode de a stăpâni şi de a transmite cantităţi mari de energie. Experimentele erau fără precedent şi foarte ambiţioase – prea ambiţioase, deoarece javrele îi influenţau în secret pe unii din aceşti oameni, prin mintea lor egotică, să împingă lucrurile dincolo de limita a ceea ce se credea posibil.

În urma unei erori dezastruoase într-o fază avansată de testare la polul nord, aparatul uriaş şi extrem de puternic a explodat cu o forţă atât de mare, încât a produs un cataclism uriaş pe planetă, topind rapid gheţari uriaşi şi creând inundaţii care au distrus aproape toate zonele de coastă de pe planetă în decurs de o zi. Pierderile de vieţi şi distrugerile erau de neimaginat, iar din cele câteva miliarde de oameni au supravieţuit doar câţiva. Extrem de traumatizaţi, doborâţi de jalea pierderii celor dragi şi concentraţi doar pe spravieţuire fizică, aceşti supravieţuitori au fugit în locuri de refugiu şi au încercat să refacă măreţia civilizaţiei lor de odinioară. Această poveste este foarte asemănătoare cu ceea ce cunoaştem drept „Căderea Atlantisului”, dar de fapt, ea a avut loc cu mult înainte de civilizaţia Atlantisului, deşi şi aceasta din urmă a pierit într-un mod similar, cu multe secole mai târziu.

Trauma incredibilă a acestei experienţe a dus la o pierdere a capacităţii perceptuale la supravieţuitori, aceştia devenind mai puţin conştienţi de celelalte dimensiuni care fuzionează cu densitatea a 3-a. Pur şi simplu, ei nu îşi puteau face timp să se concentreze pe nicio altă densitate în afară de aceasta, deoarece supravieţuirea lor fizică depindea de concentrarea lor totală pe tărâmul fizic. În acelaşi timp, durerea emoţională puternică, jalea şi rănile emoţionale ale oamenilor le-au dat javrelor o cantitate uriaşă de energie de frecvenţă joasă pe care o puteau consuma, ospătându-se din suferinţa oamenilor care supravieţuiseră şi astfel, căpătând mai multă putere.

Javrele şi-au dat seama că, atâta timp cât stau ascunşi bine, pot să trimită o mică formă-gând în minţile oamenilor traumatizaţi şi să le amintească de tot ce au pierdut. Asta avea darul să creeze o cascadă de gânduri şi emoţii dureroase la persoana respectivă, generând astfel şi mai multă hrană energetică pentru javre. Cu fiecare generaţie de oameni care se năştea, javrele deveneau mai curajoase şi au ajuns să instituie un program de interferenţă directă în conştiinţa umană. Paraziţii i-au programat subliminal pe oameni să nu le remarce prezenţa, ceea ce le permitea să le influenţeze gândurile într-un mod mai direct. De asemenea, au programat conştiinţa umană să respingă orice fel de menţionare a javrelor sau a influenţei lor întunecate asupra oamenilor, astfel încât, atunci când sunt puşi în faţa unor astfel de informaţii, reacţia lor imediată să fie de neîncredere, ridiculizare sau batjocură.

În sfârşit, într-una din cele mai strălucit de sinistre manevre ale lor, javrele au reprogramat egoul uman să semene cu egoul lor şi au încurajat conştiinţa egotică să domine toate celelalte niveluri ale fiinţei noastre. Esenţialmente, ele au reprogramat fiinţele umane să fie ca ele: pline de frică, geloase, meschine, necinstite, brutale, opresive, criminale, neiertătoare, pedepsitoare etc. Astfel, oamenii aveau să devină o sursă de hrană energetică uşor de administrat timp de mii şi mii de ani. Aceste straturi de programare există în sistemul uman de gândire încă de atunci şi perpetuează întâmplările nefericite şi disonante pe care le cunoaştem drept istoria omenirii.

Grila întunecată de control

De-a lungul timpului, javrele au construit o structură de alimentare cu energie în jurul planetei, care le permite să colecteze automat energia de frecvenţă joasă generată de oameni şi să transmită mesaje de frică sau alte mesaje de frecvenţă joasă în conştiinţa umană pentru ca oamenii să genereze în continuare hrană energetică pentru ele. Această structură există într-o densitate „superioară” acestei densităţi, astfel că poate fi percepută doar mediumnic sau extracorporal. Eu am descoperit-o prima oară în 1997, într-o experienţă de extracorporalizare, dar habar nu aveam ce este. Foarte rapid am fost interceptată de două fiinţe care s-au prezentat drept „ghizi”, dar eu am simţit energia lor mai degrabă ca pe a unor paznici de închisoare, decât ca pe a unor ghizi binevoitori.

De-a lungul anilor am cules informaţii despre această grilă de control, dar încă nu ştiu despre ea atât cât mi-aş dori să ştiu. Iată ce ştiu. Această structură este ca un soi de plasă întunecată de energie, care înconjoară planeta şi este grea şi oprimantă. Ea serveşte la a bloca energiile care vin către Pământ din centrul galactic şi din alte părţi ale galaxiei, dar nu le poate opri complet. Grila este programată cu „feedback negativ”, care transmite semnale subtile în mintea subconştientă şi în mintea egotică, pentru a menţine oamenii concentraţi pe convingeri şi pe tipare de gândire de frecvenţă joasă.

Această „grilă întunecată de control” este programată cu o inteligenţă artificială care se auto-repară şi care înştiinţează javrele atunci când este deteriorată. Grila susţine javrele-„colectori”, care sunt nişte fiinţe vii ca nişte amibe, care se conectează cu aproape toate fiinţele de pe planetă şi absorb toate energiile de frecvenţă joasă pe care le emitem în viaţa noastră de zi cu zi. Javrele se deplasează prin această grilă pentru a se ocupa de probleme sau pentru a oprima în mod direct o persoană a cărei frecvenţă energetică devine prea ridicată pentru planurile lor întunecate. „Şefii” din ierarhia javrelor au în general un aspect umanoid „reptilian”, deşi se pot deghiza sub multe chipuri.

Javrele şi-au mărit avantajul asupra fiinţelor umane şi au ajuns să corupă complet ceea ce noi considerăm a fi „natura umană”. Poate că vă întrebaţi cum ar fi „natura umană” fără aceste javre şi fără grila lor întunecată de control. Ceea ce era considerat ca „natura umană” de a minţi, de a înşela, de a fura, de a viola, de a supune şi de a ucide este un program fals, instalat în mintea umană şi NU ESTE deloc adevărata natură umană. Adevărata natură umană este plină de compasiune, grijulie, sensibilă, iubitoare, iertătoare, cooperatoare, empatică, creatoare, energică, plină de bucurie, curioasă, imposibil de stăpânit, nonconformistă, înălţătoare şi DIVINĂ. Pentru a reface ADEVĂRATA noastră natură umană trebuie să ne debarasăm de programarea falsă a javrelor.

Refacerea naturii noastre divine

Refacerea conştiinţei că suntem Divini este motivul principal pentru care există AscensionHelp.com.  Instrumentele de curăţire energetică sunt proiectate în aşa fel, încât să vă permită să dizolvaţi cu blândeţe straturile false de iluzii care au fost plasate în conştiinţa voastră de-a lungul multor vieţi, pentru a vă putea redescoperi „Sinele Superior”, care, de fapt, este Sinele Interior Divin. La începutul fiecărei încarnări, Sinele Divin este aşezat ferm în centrul inimii din corpul nostru fizic – şi de aceea vedem copiii atât de plini de energie şi de minunaţi. Apoi, pe măsură ce persoanele cu autoritate, mass media, colegii, grila întunecată de control şi lumea în general convinge copilul că NU este divin, această energie divină interioară părăseşte corpul şi se aşează deasupra persoanei, aşteptând cu răbdare să fie reintegrată în centrul inimii. Pentru că energia noastră divină apare ca fiind „deasupra” noastră, ea ajunge să fie numită „Sinele Superior”.

Astfel că, de acum înainte, ori de câte ori auziţi „Sine Superior” în oricare din înregistrările de la AscensionHelp sau de oriunde altundeva, vă rog să înlocuiţi cu „Sinele Interior Divin” şi să observaţi transformarea subtilă, dar puternică de conştientizare pe care o generează această schimbare. În loc să vedeţi lumina Sinelui vostru Divin deasupra voastră, vedeţi-o ca emanând din centrul inimii. În loc să aduceţi înăuntrul vostru un aspect al naturii voastre divine, îl veţi extinde din interior. Poate părea ceva neînsemnat, dar vă spun că această diferenţă este foarte puternică.

Odată ce Lumina voastră Interioară Divină se extinde din inimă şi vă înconjoară întregul corp, puteţi să transmiteţi o rază de energie plină de iubire în centrul planetei, să interacţioneze energetic cu acesta. Toate acestea se pot face fără a atrage prea mult atenţia javrelor asupra voastră, aşa că aplicaţi acest exerciţiu ori de câte ori aveţi nevoie de o experienţă energetică lină, uşoară şi înălţătoare, cu o „respingere” minimă din partea grilei de control.

Dizolvarea grilei întunecate de control

După cum am menţionat mai devreme, una din funcţiile grilei întunecate de control este să împiedice energia de la centrul galactic să ajungă pe Pământ. Din fericire, această grilă este slăbită şi are „găuri”, care permit energiei galactice să pătrundă în cantităţi din ce în ce mai mari. Javrele ştiu că aproape le-a sunat ceasul şi fac cu disperare tot ce pot ca să menţină conştiinţa umană într-o stare de frecvenţă joasă. Unul din rezultatele disperării lor din ce în ce mai mari este că interferează agresiv cu oricine îşi înalţă conştiinţa şi ajunge la o frecvenţă superioară. Adică, fiinţe ca voi şi ca mine. Ăsta e un război împotriva lor, iar ei vor face tot ce pot ca să ne ţină în tristeţe, teamă, deprimare, neputinţă etc. E suficient să ne uităm la ştiri ca să vedem acest lucru.”