Tags

, , , , , , , , , , ,

de Michelle Walling, CHLC
Autor rezident, In5D.com

Articolul original: http://in5d.com/inner-earth-dracos-and-the-false-light-campaign/

Tradus în româneşte de magicInsight

296292_274897642539081_1004904091_nŞtim despre lumina falsă din viaţa de apoi, care ne-a atras magnetic sufletul în capcana reîncarnării. Acum vom denunţa campania care ne-a ţinut vrăjiţi viaţă după viaţă aici, pe Pământ, ca să putem, în sfârşit, să ne eliberăm de matricea de lumină falsă.

De câţi „învăţători spirituali” mai ascultaţi astăzi, care menţionează unul sau mai multe dintre numele de mai jos?

  • Maestrul Hilarion
  • Ordinul lui Melchizedek
  • Arhanghelul Mihail sau oricare dintre Arhangheli
  • Iisus
  • Adama
  • Domnul Metatron
  • Thoth
  • Federaţia Galactică a Luminii

S-au scris cărţi, channeling-uri şi articole care să promoveze aceste nume şi multe altele în grupurile spirituale şi metafizice. Mesajele par să fie pline de pace şi iubire şi să aibă ca intenţie ce-i mai bine pentru omenire. În realitate, este vorba de un joc de fum şi oglinzi – fiinţe de lumină falsă, ale căror lingăi trăiesc în interiorul Pământului. Sunt fiinţe prefăcute, care reflectă lumina şi îşi schimbă forma. Sunt maeştri ai amăgirii şi, metaforic vorbind, sunt „magicienii din spatele perdelei”.

Este vorba despre draconieni, reptilieni, cenuşii şi alte fiinţe care au fuzionat cu o ramură a “regnului şopârlelor”. Obiectivul lor este să preia stăpânirea asupra planetei Pământ şi să prindă în capcană, pentru o perioadă nelimitată de timp, sufletele care se aflau aici. Aceste fiinţe se ascund sub pământ, pentru că ele nu pot să trăiască într-un mediu cu conţinut ridicat de oxigen. Unele din aceste fiinţe au preluat trup omenesc, iar altele sunt fiinţe astrale, care se hrănesc cu sufletele sclave prinse în interiorul corpurilor omeneşti. Ele încearcă să teraformeze planeta şi să reducă populaţia umană, ca să poată să trăiască la suprafaţă. Actualmente pot să trăiască la suprafaţă doar „cenuşiii” care au costume spaţiale de culoare cenuşie, entităţile care au luat în stăpânire un corp uman şi cele care îşi modifică forma.

Pe planetă există multe intrări în Pământul interior, printre care Muntele Shasta, Sedona şi Polul Nord. Aceste fiinţe folosesc alegorii, jocuri de fum şi oglinzi şi acte de magie neagră pentru a ni se prezenta şi a ne prezenta învăţăturile lor, pentru că nu au capacitatea să creeze pentru sine. Sunt nişte plagiatori, nişte păcălici – şi sunt foarte buni în ceea ce fac.

Planul lor era să facă oamenii să treacă pe Noul Pământ din a cincea dimensiune la 21 decembrie 2012, folosind CERN. Aproape că au reuşit să creeze o poartă stelară, sau gaură neagră, care ne-ar fi absorbit conştiinţa în dimensiunile astrale 4-5. Aceste fiinţe au o echipă întreagă de Illuminati şi de savanţi pe care îi controlează şi care manipulează aceste tehnologii, dar după ce aparatura a fost amorsată la 75%, s-a stricat şi a trebuit abandonată.

Dacă ar fi reuşit în 2012, am fi fost trecuţi prin dimensiuni în corpurile de lumină, deoarece corpurile fizice ar fi fost prea dense. Am fi fost puşi să co-creăm un nou mod de viaţă în tărâmurile astrale conectate cu dimensiunea a cincea, sub domnia Draconienilor care se dădeau drept fiinţe iubitoare de lumină precum Arhanghelul Mihail, de exemplu.

Programul New Age a fost cel mai mare instrument de recoltare şi însemnare a sufletelor care sunt gata să meargă în promisul tărâm astral creat de ei. Cum existau atât de mulţi oameni care visau la acest Nou Pământ, nu m-aş îndoi că el există doar pentru că un număr mic de fiinţe umane pot să creeze orice îşi pun în gând. Dar felul în care aceste entităţi urmau să ne ducă acolo nu era în interesul omenirii, ele urmând să acapareze acea creaţie pentru uzul lor propriu.

Cu câţiva ani în urmă, eram într-un grup care spunea că numai cei care se trezesc şi fac lucrarea de a îşi vindeca corpul urmează să primească „în curând” un corp de lumină, ca pregătire pentru trecerea în dimensiunea a cincea (pentru că în dimensiunea a cincea puteai să treci doar cu corpul de lumină). Ceilalţi oameni de pe Pământ care nu reuşeau să facă acest lucru aveau să meargă într-un alt loc în care să îşi poată continua lecţiile pământeşti. Nu trebuia să ne îngrijorăm de cei rămaşi în urmă, pentru că şi ei se aflau la propriul lor nivel de dezvoltare. Până ce avea să vină momentul să facem trecerea, aceia dintre noi care erau „speciali” şi care îşi vindecaseră corpurile aveau să ţină seminarii pentru a vindeca masele de oameni care voiau să fie vindecaţi. Seminariile aveau să fie pe bani – şi aşa urma să ne câştigăm traiul şi să călătorim prin lume, vindecând oameni.

ACEEA a fost partea care mi-a permis să îmi pun mereu întrebarea, undeva în fundalul minţii: „De ce să trebuiască oamenii să plătească, pentru a fi vindecaţi?”. Când aveam să ajungem în dimensiunea a cincea, urma să fim în stare să manifestăm orice aveam nevoie din energia de fundal, aşa că pentru ce era necesar aspectul cu banii? Povestea era înfricoşător de asemănătoare cu poveştile despre Atlantis şi despre templele de vindecare. Basmele ne vorbesc despre camere magice de vindecare şi despre cum toţi oamenii puteau să fie tineri şi frumoşi. Ceea ce nu ni se spune este că doar cei care puteau să plătească primeau vindecare, iar parte din acea vindecare însemna sclavi sexuali care te ajutau să îţi ridici kundalini, ca să poată fi recoltată energia.

Mulţi guru-şi spirituali au fost amăgiţi de fiinţele de lumină falsă. Ei au mai fost amăgiţi şi în vieţi anterioare şi li s-au dat fragmente de informaţii despre acele vieţi anterioare – fragmente care trasează o imagine foarte diferită de ceea ce s-a întâmplat în realitate. Dar mare parte din adevăr a fost deformat, ba chiar, este posibil să li se fi spus exact opusul a ceea ce s-a întâmplat de fapt. Entităţile le-au folosit ego-ul pentru a îi face să se simtă speciali, iar învăţăturile acestea încă se mai repetă şi azi, ca o placă stricată.

CERN a fost creat pentru a deschide poarta stelară şi a permite intrarea draconienilor, reptilienilor şi cenuşiilor răuvoitori, precum şi a altor fiinţe negative din tărâmurile astrale. La un moment dat, dimensiunea a treia a fost decuplată de la dimensiunile superioare şi de la cele inferioare, într-un proces de carantină, iar CERN urma să deschidă încă o dată portalul. Efortul pe care aceste entităţi îşi joacă ultima carte cu CERN are loc chiar acum, însă nu vor reuşi.

Entităţile nu s-au aşteptat la oameni ca Mark PassioWes PenreJordan MaxwellCameron Day şi mulţi alţii, care lucrează la expunerea adevărului despre Amăgirea New Age şi despre lumina falsă. Nu s-au aşteptat că o creştere a frecvenţei planetei, în combinaţie cu energia solară cosmică, avea să ajute la elevarea conştiinţei oamenilor. Din ce în ce mai mulţi oameni ies din transa hipnotică – şi asta cu o viteză care creşte exponenţial! Pe măsură ce numărul oamenilor care se trezeau creştea, a fost intensificat planul HAARP şi programul chemtrails şi s-au pus în aplicare programe şi exerciţii extreme de închidere şi eliminare a guvernelor. Lumea e în pragul unui al treilea război mondial şi al unei prăbuşiri economice totale de multă vreme. Se pare că programele lor nu pot să continue, pur şi simplu şi că ceva ar putea să explodeze în orice clipă.

Să sperăm că lucrurile nu se vor înrăutăţi aşa de mult pe planetă înainte ca o schimbare masivă de conştiinţă să schimbe trecutul şi viitorul. În acest moment suntem aşa de mulţi cei care ne folosim propriile puteri magice de creaţie de la adevărata noastră Sursă, fie că ne dăm seama sau nu de acest lucru. Suntem co-creatori puternici şi avem capacitatea să preluăm controlul asupra propriului nostru corp şi să schimbăm tot ce ni s-a întâmplat în trecut, iar asta va schimba rezultatul viitorului.

Câteva exemple de doctrine New Age care propagă şi perpetuează doctrinele luminii false sunt:

  • Iubeşte pe toată lumea şi iartă pe toată lumea, pentru că toţi suntem una, şi
  • Vremurile Atlantisului au fost vremuri magice şi toţi am trăit în pace şi iubire.

Programul luminii false este să ne întoarcem la vremurile Atlantisului şi să avem puterile şi aptitudinile pe care le aveam atunci – şi mai mult decât atât. Ambele doctrine reprezintă adevăruri răsucite şi transformate în şmecherii. Deşi cu toţii suntem fractali ai Sursei noastre, unii au ales să fie pozitivi şi să rămână conectaţi la Sursă. Alţii au testat graniţele liberului arbitru şi au ales să se deconecteze de la Sursă, astfel că trebuie să se hrănească cu alte fiinţe pentru a putea supravieţui. Dacă am ierta grupurile de draconieni că ne-au prins sufletele în capcană, că ne-au înrobit şi că ne folosesc ca sursă de energie, atunci ei nu ar mai trebui să se întoarcă la Sursă sau să devină praf stelar pentru crimele lor împotriva omenirii. Dacă am fi de acord să ne întoarcem în vremurile Atlantisului, am permite repetarea încă unui ciclu în cadrul iluziei lor matriciale. Astfel că adevărul care există în învăţăturile luminii false este întotdeauna deformat.

Adevărul este că avem conştiinţa încarcerată într-un corp care este controlat pe deplin de fiinţe arhontice de polaritate negativă, care aveau nevoie de energia noastră ca sursă de hrană. Ne aflăm sub influenţa unei vrăji care ne face să repetăm ciclu după ciclu. Cei care aveau capacitatea să „facă channeling cu zeii” în alte vieţi şi-au amintit „darurile” şi au primit mesaje clare şi răsunătoare de la fiinţe de lumină falsă. Aceste mesaje încă mai sunt transmise şi azi prin diverşi oameni care, de fapt, sunt oameni de treabă, doar că se află sub o vrajă de amăgire. Gândiţi-vă la un lucru – de ce ar permite Illuminati ca astfel de informaţii să poată fi cumpărate de la orice librărie mare, sau să se găsească pe gratis pe internet, dacă acest lucru nu ar fi în concordanţă cu planul general al şefilor lor?

La modul natural, noi simţim partea de adevăr din aceste învăţături, însă suntem amăgiţi şi duşi în rătăcire prin faptul că suntem de acord cu ceva care urmează să ne ţină înlănţuiţi. Viaţa pe această planetă s-a redus la supravieţuire, iar asta ne face să vrem să avem corpul vindecat şi să putem să trăim pe o altă planetă magică, unde vom putea să avem tot ce vrem. Avem liberul arbitru să alegem, iar ei au deformat informaţiile iar şi iar, ca să ne facă să alegem să fim încarceraţi. Depinde de noi să alegem să fim liberi de învăţăturile luminii false – şi deja există un număr destul de mare de oameni care îşi dau seama de acest lucru.

Odată ce vom reuşi asta în această viaţă, capcana cu viaţa de apoi nu va mai exista.

Iată şi lucrul cel mai derutant dintre toate. Unul din rezultatele posibile pentru noi ar fi putut să fie, într-adevăr, să ne ridicăm vibraţia în mod natural şi să trecem pe un Nou Pământ. Când draconienii / Illuminati au văzut acest lucru cu ajutorul tehnologiei lor de lupă, au folosit călătorii în timp şi deplasări temporale pentru a introduce amăgirea şi deruta care să deturneze această experienţă. Planul iniţial de a dispărea din raza lor de influenţă încă ar mai fi posibil, sau poate că vom crea ceva şi mai bun. Însă trebuie să ne dăm seama că totul a fost deturnat şi întors cu susul în jos. Scopul principal este acela de a ne deruta şi de a ne împiedica să alegem informat viitorul pe care îl vrem pentru omenire. Curând, tot adevărul va ieşi la iveală, iar acesta este singurul mod în care se poate face o alegere bazată pe liberul arbitru.

Există o zicală care spune, “cum e sus, aşa e şi jos”. Dacă ne gândim că noi suntem jos, atunci trebuie că se întâmplă ceva şi sus, pentru că lumea asta este prinsă într-o polaritate extremă. Lupta pentru Pământ şi pentru libertatea omenirii se desfăşoară şi în restul universului. Ne aflăm la un punct de răscruce, care ne va trece într-o altă realitate; doar că nu aşa cum au vrut arhonii, ca să ne recolteze [pentru hrană]. Poate că ne plângem că nu se întâmplă nimic, dar adevărul este că cele mai multe dintre lucrurile pe care le-au plănuit pentru noi fiinţele negative nu s-au întâmplat! Nu numai asta, dar le vedem disperarea şi vedem cum îşi accelerează programele, le vedem graba către următorul eveniment pe care l-au plănuit şi care probabil că nu se va întâmpla nici el.

Cu cât sunt mai mulţi cei care se eliberează, cu atât tehnologia lor funcţionează mai puţin. Cu cât sunt mai mulţi cei care spun „nu!” dominării lor asupra noastră, cu atât controlul lor asupra omenirii ca întreg este mai mic. Cu cât planeta îşi creşte frecvenţa, cu atât oamenii sunt mai puţin deschişi la trucurile lor. Ne aflăm într-o perioadă de tranziţie a controlului pe planetă, pe baza războiului cosmic de sus şi din corpurile noastre.

Poate că a venit vremea să vă dezvăţaţi de tot ce ştiţi. Uneori poate vi se pare că vă pierdeţi minţile, însă ceea ce pierdeţi, de fapt, este programarea care vă controlează minţile viaţă după viaţă. Mama Pământ luptă alături de noi şi, pe zi ce trece, noi suntem din ce în ce mai capabili să discernem adevărul.

Notă: drepturile asupra materialelor aparţin autorilor. dacă doriţi să le preluaţi (inclusiv traducerea), lăsaţi textele neschimbate şi specificaţi clar sursa. mersi 🙂 magicInsight

Advertisements