Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

“Dar eu cunosc vindecarea asta dinainte de a şti de Pearl. Frecvenţele sunt peste tot, energia e peste tot, am descoperit-o dinainte. Pearl doar mi-a amintit de ea…”

De ce ni se pare totul atât de familiar în povestea despre vindecarea reconectivă? Ce ne atrage aşa de mult – şi cum?! Păi tocmai asta e măiestria amăgirii: orice ţi-ar spune Pearl, tu auzi o confirmare a ceea ce vrei să auzi. Îţi sună cunoscut şi ai impresia că vorbeşti chiar tu sau – în funcţie de gradul de discernământ pe care l-ai păstrat – că ai găsit “fratele” care îţi confirmă cele mai ascunse dorinţe şi pecepţii. Iar pe Pearl îl pierzi din vedere. Ba chiar, eşti convins că e ok să faci abstracţie de Pearl şi de oamenii lui şi de faptul că ei sunt nişte mincinoşi şi nişte hoţi, pentru că “energia vine de la dumnezeu” şi o cunoşti şi tu, “încă din copilărie”…

Cu toţii ne dorim ca vindecarea reconectivă (un exemplu, dar nu e singura fascinaţie care ne ispiteşte) să fie adevărată. Manipulatorul ştie asta. Aşa că, în timp ce ne ţine îmbârligaţi şi fascinaţi cu povestea lui mincinoasă (pe care noi nu o mai auzim distinct, confundând-o cu propria noastră poveste şi cu propria noastră voce), el îşi face treaba de întuneric, în întuneric, la marginea conştiinţei tale şi având grijă să nu fie observat şi să nu se observe ce face cu adevărat.

Despre entităţi ca cele care îl conduc pe Pearl şi gaşca lui, omenirea mai are cunoştinţă, deşi ei s-au străduit atâta amar de vreme să ne deconecteze de la fiinţa noastră de lumină şi să ne facă incapabili să-i percepem. (Cassiopaea experiment şi dr. Karla Turner îmi vin în minte acum, dar mai sunt şi alte surse de informaţie, deşi entităţile astea sunt foarte îndârjite în încercarea lor de a elimina orice sursă care ar putea arunca o rază de lumină asupra ascunzişului lor.) Dacă îţi dai voie să le observi cu adevărat, vei vedea că, deşi par să aibă o putere acaparantă asupra fiinţei tale, de fapt, ele sunt destul de neputincioase. Arma lor este amăgirea. “Puterea” lor este puterea de a îţi bloca percepţia şi de a îţi impune realitatea care le convine lor, disimulând ceea ce sunt cu adevărat. Dotate cu o inteligenţă superioară, dar nu binevoitoare faţă de specia omenească. O inteligenţă superioară, în sensul în care lupul are o inteligenţă superioară pentru că ştie cum să prindă o oaie.

Un mod de a te desprinde de influenţa lor acaparantă, de veninul cu care te imobilizează şi te pregătesc să le fii pradă, ar fi să observi şi să-ţi dai seama ce (îţi) fac. Amplifică energia conştientizării şi îndepărtează-te de energia fricii. Cheamă îngerii să te ajute să discerni şi să nu mai confunzi vocea amăgirii cu vocea divinităţii, aşează-te sub protecţia Cerurilor şi apoi lasă pe Creator.

Zi cu lumină în suflet să avem, magici Călători.

arhanghelul mihail, "cel ce este ca dumnezeu" sursa foto www.pinterest.com

arhanghelul mihail, “cel ce este ca dumnezeu”
sursa foto http://www.pinterest.com

 

Advertisements