Tags

, , , , , , , , ,

Pentru că oamenii încep cumva să se trezească și să caute ajutor, dați-mi voie să vă reamintesc cu ce avem de a face și să vă rog, pe toți lucrătorii întru armonie divină, să contribuiți activ la eliminarea ciumei The Reconnection, la curățarea câmpurilor de lumină și la reinstaurarea iubirii și grației divine în lumea noastră.

“Vindecarea reconectivă” (Eric Pearl) este o formă periculoasă de magie neagră interdimensională, iar “frecvența reconectivă” este o frecvență foarte agresivă față de oameni, care absoarbe lumină și are efecte devastatoare asupra integrității ființei.

“Reconectarea” (Eric Pearl) este o procedură de deconectare a ființei umane de la structurile energetice subtile care îi permit accesul la lumina și armonia divină. Acceptând procedura “reconectării” (Eric Pearl), acceptați să fiți invadați și folosiți ca instrumente ale unor entități foarte agresive față de omenire și cu planuri clare de a bloca lumina și a își impune domnia întunecată.

“Seminarele Reconectării” sunt evenimente foarte periculoase, generatoare de entropie și înghițitoare de lumină, organizate cu scopul de a induce confuzie și de a distruge structurile luminoase ale omului și ale lumii noastre, pentru a le putea invada și folosi pentru planurile acestei specii de pungași ai universului, foarte agresivi față de specia omenească.

Corporația The Reconnection are un sistem întreg și o strategie bine pusă la punct de a bloca accesul la informații reale despre ei și despre planurile lor.

Așadar, vă invit să participați activ, să curățăm lumea de efectele fenomenului Pearl și, împreună, să refacem câmpul de iubire divină și lumea de bucurie a lui dumnezeu.

Țineți aproape, magici Călători. În grație și armonie divină.

arhanghelul mihail, "cel ce este ca dumnezeu" sursa foto www.pinterest.com

arhanghelul mihail, “cel ce este ca dumnezeu”
sursa foto http://www.pinterest.com

Advertisements