Tags

, , , , ,

Suflete-pereche, flăcări gemene sau dragoste otrăvită?

de Eve Lorgen 11/26/014

Postat la 29 noiembrie 2014 pe Wake Up World

http://wakeup-world.com/2014/11/29/soul-mates-twin-flame-or-love-bite/

Sursa: http://evelorgen.com/wp/articles/alien-love-bite-related/soul-mates-twin-flames-or-love-bite/

Traducere în româneşte de magicInsight

Ați avut parte vreodată de o relație amoroasă atât de intensă, încât ați crezut că ar putea fi vorba de tovarășul vostru de suflet sau chiar de flacăra voastră geamănă? Vi s-a întâmplat ca această persoană despre care ați crezut că este “unicul / unica” să aducă cu sine o senzație de realitate magică, o relaționare foarte puternică la nivel parapsihologică, o chimie sexuală extraordinară, o serie de evenimente de deja vu, semne prevestitoare și nuanțe supranaturale?

Poate că simțiți că aveți cu această persoană o conexiune mistică, la un nivel sufletesc mai profund, însă pare să existe, totuși, o oarecare umbră de pericol. Pasiunea poate să devină de neoprit dacă treceți peste linia aceea. Dorul și pasiunea se acumulează pe măsură ce apar semne prevestitoare că el (sau ea) este “unicul / unica”.

Are loc o dramă amoroasă, cu vârfuri emoționale, cu prăbușiri devastatoare și poate chiar cu ceva activitate paranormală. Vă treziți că faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut niciodată, cu niciun alt partener. Vă asumați riscuri mai mari, care poate nu vă stau în caracter. Idila amoroasă devine dezordonată, capătă o turnură obsesivă sau nu se poate consuma. E ca și cum voi și persoana iubită ați fi înghiontiți încoace și încolo de către forțe nevăzute, purtați din dramă epuizantă în dramă epuizantă. Totul pare ireal și aranjat, ca și cum ar fi influențat din lumea de dincolo. Sau, poate că lucrurile stau așa:

Întâlnirea poate să fie accidentală, să se petreacă într-un loc sau într-o situație neobișnuită pentru voi. Dar, cumva, se întâmplă ceva magic, care creează oportunitatea respectivă. Poate că aveți o presimțire, poate că aveți senzații energetice care par să aibă loc din senin. Apoi vi se întâlnesc privirile.

Există un sentiment de familiaritate, ca și cum deja v-ați cunoaște cu acest nou-venit straniu, dintr-un alt loc sau, poate, din alt timp. Totuși, parcă nu reușiți să-l localizați. Privirile înlănțuite, senzația de fluturi în stomac, un sentiment de incitare, neliniște și poate chiar pericol vi se strecoară acum în ființă. Abia dacă puteți să cuprindeți în voi sentimentul puternic că urmează să se întâmple ceva.

Poate că el/ea vă întreabă ceva la care tocmai vă gândeați și despre care tocmai urma să vorbiți. “Ne cunoaștem cumva? Îmi păreți cunoscut/ă.”. Trec câteva clipe și poate aveți un sentiment de deja vu. Poate că vă amintiți de un vis pe care l-ați avut de curând, în care ați văzut chipul celui/celei care v-ar putea fi iubit/ă. Persoana poartă haine de aceeași culoare cu cele pe care le-ați văzut în vis, sau poate că vi se prezintă într-un cadru familiar. Acum aveți sentimentul că visul a fost cumva prevestitor. Iubitul din vis a căpătat viață.

Simțurile vi se ascut, vă simțiți mai vioi. Senzațiile acelea plăcute, gâdilătoare și pufoase pe care le simțiți în corp par să rezoneze cu cealaltă persoană. Oare chiar l-ați întâlnit pe Unicul? Tovarășul vostru de suflet? Oare să fie acesta un semn că această persoană urmează să pătrundă pe scena centrală a vieții voastre? Faceți schimb de numere de telefon și de adrese de email. La următoarea întâlnire vorbiți despre lucruri despre care credeați că nu ați putea vorbi vreodată cu cineva, darmite să le mai și înțeleagă cineva. Păreți să aveți așa de multe în comun. Poate că persoana nu e genul vostru în mod normal, dar cu toate astea, în mod inexplicabil, aveți o legătură puternică. Încep fanteziile erotice. Cumva, le simțiți așa de reale. De ce?

Însă undeva în adâncul vostru simțiți o nuanță subtilă de împotrivire. Vocea voastră interioară încearcă să ia legătura cu voi, dar voi o striviți ca pe un gândăcel. Mintea voastră logică poate că pune toate astea la îndoială, dar partea din voi care se simte însingurată nu se poate opri din a își dori entuziasm, din a dori să scape de sentimentul acela de disperare că nu veți avea niciodată parte de iubire adevărată și că întotdeauna va trebui să vă mulțumiți cu mai puțin. Vă doriți să trăiți pasiunea și iubirea pe care nu le-ați cunoscut niciodată cu adevărat. Vă luptați cu ambele părți din voi, ca și cum ați fi fost împărțiți în două persoane. Se instalează deruta și pur și simplu nu vă puteți împiedica să vă gândiți la acea persoană.

Începe relația de iubire și se desfășoară drama lui Cupidon

Încep o serie de telefoane și mesaje și întâlniri magice. Poate că vă simțiți îndemnați să conduceți pe distanțe lungi sau chiar să ajungeți în cealaltă parte a țării ca să vă întâlniți cu nou-găsita voastră iubire. Se acumulează energia entuziamsului și nu vă mai puteți împiedica să vă gândiți la acea persoană, mai ales la când veți putea petrece mai mult timp împreună, ca să vă conectați cu adevărat, să vă atingeți. Să vă contopiți.

Nu ați simțit niciodată o legătură atât de puternică cu cineva; e aproape telepatică, cu nuanțe supranaturale. Vă terminați propozițiile unul altuia, cumpărați lucruri similare, vă treziți că purtați aceleași culori și chiar că mâncați același lucru – și în același timp – când nu sunteți împreună.

Acel prim sărut trimite fiori electrici care coboară direct în zonele erogene. E ca și cum ați fi fost înțepați de săgeata lui Cupidon! Vă sărutați din nou, profund. Totul se întâmplă cu atâta ușurință și atât de repede. Sexul pare atât de natural și vă simțiți așa de conectați. Vă treziți că faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut cu alți parteneri. Vă simțiți mai puțin inhibați, iar energia voastră creatoare abundă. Vă asumați riscuri mai mari, care poate că nu vă stau în caracter. Împingeți la o parte deruta și vocea interioară de avertizare care se zbate atâta să fie auzită, pentru că, vă spuneți voi, “Da! O să-mi urmez inima. Vreau pasiune!”.

Așa începe caruselul dramei, iar viața voastră este dată peste cap. Persoana vă face să vă simțiți dorit/ă, prețuit/ă, important/ă, regele/regina lumii întregi. Întâmplările par să se desfășoare magic, ca și cum ar fi existat un scenariu divin care ar fi străpuns cumva prin zidurile inimii voastre însingurate. Trăiți o beție extatică.

Însă nu durează. Se întâmplă ceva. La un moment dat, acolo unde odinioară simțeați entuziasm și pasiune, vă întrebați de ce începeți să vă simțiți slăbiți și ușor epuizați. Poate că partenerul vostru își dezvăluie o parte întunecată. Începe să iasă la suprafață manipularea emoțională. Oare partenerul/partenera chiar vă manipulează intenționat, ca un vampir emoțional, sau doar pare că așa stau lucrurile? Nu vă vine să credeți. Încep căderile nervoase și începeți să simțiți că întâmplările vă scapă de sub control. Întreaga atenție și prezență a partenerului par să vă fie inaccesibile, iar viața voastră devine o goană nesfârșită printr-o iubire neconsumată.

În cele din urmă, ghearele iubirii neîmpărtășite vă sfâșie inima, iar voi și persoana iubită sunteți târâți din dramă în dramă. În timp, deveniți o epavă emoțională. Se instalează confuzia și pare că, de fiecare dată când vă apropiați de iubitul adus de Cupidon, slăbiți și mai mult. Simțiți că vă sunt supte emoțiile, logica și sentimentul bunului simț. Ce s-a întâmplat?”

Acest pasaj este un fragment din cartea mea, “Partea întunecată a lui Cupidon: Idile amoroase, supranaturalul și vampirismul energetic” (The Dark Side of Cupid: Love Affairs, the Supernatural and Energy Vampirism, http://www.amazon.com/The-Dark-Side-Cupid-Supernatural/dp/0967799546). Am fost inspirată să scriu această carte după mai bine de 15 ani de cercetări și consiliere terapeutică în care am lucrat cu persoane cu traume aberante. De obicei, acestea erau dintre persoanele care avuseseră experiențe paranormale și vizite din alte dimensiuni, cum ar fi răpiri extraterestre. Am descoperit întâmplător, la cei care aveau antecedente multiple de vizite extraterestre, că prezentau și un fel de etichetare neobișnuită, impusă de “supraveghetorii lor hiperdimensionali”. Acești supraveghetori aveau un mijloc de a îi lega dinainte de viitorii parteneri amoroși, sau de a le manipula relațiile astfel încât să se căsătorească sau să se întâlnească cu o anumită persoană, adesea cu o nuanță sufletească obsesivă și profundă. Însă apoi se întâmpla altceva – ceva ce prezenta forme evidente de ceea ce eu numesc “vampirism emoțional și psihic”. În locul unei experiențe de durată cu un tovarăș de suflet, relația lua forma unei mari drame, a unei legături supranaturale, supusă la nesfârșit unor interferențe, astfel că o relație armonioasă de iubire sacră era deturnată sau perturbată și deviată către alte scopuri.

Unul dintre parteneri era deconectat la nivel psihic, iar cealaltă persoană rămânea într-o stare de iubire neîmpărtășită. Sau, unul dintre parteneri era cumva umbrit de o “entitate terță parte”, cum ar fi un “reptilian” sau o altă entitate interdimensională non-umană, care folosea partenerul “parazitat” ca pe un portal prin care să se hrănească cu energie sufletească și sexuală. Ca un soi de operațiune de recoltare de energie întreprinsă de un vampir sufletesc “intermediar”. Era ca și cum o forță prădătoare invizibilă ar fi folosit, literalmente, cuplul obsedat de iubire ca pe o sursă de energie sau de distracție.

Uneori, interferența paranormală apărea sub forma unei entități terțe clare, care fusese observată de unul dintre parteneri sau de ambii. De exemplu un extraterestru cenușiu, un reptilian, un insectoid călugăriță, un spirit sau un demon. Această interferență putea să apară în jurul relației în sine și să rămână în același timp invizibilă, lăsând totuși cuplului sentimentul că este urmărit sau manipulat într-o formă perversă de dramă de teatru.

Semnele care indică o legătură din partea întunecată a lui Cupidon

Pentru a distinge acest tip de relații amoroase de “genul normal de probleme în relații”, am elaborat o listă de semne care indică o relație ce provine din partea întunecată a lui Cupidon:

 •  – Vise despre partener înainte de a îl întâlni, sugerând precogniție.
 • – Senzații fizice în plexul solar, în zona organelor genitale, în zona intestinelor sau în alte zone din corp precum zona gâtului, a inimii și zona dintre umeri.
 • – Vizite astrale sexuale și/sau telestezie – simțirea corpului energetic în mod sexual și foarte fizic, ca și cum ar fi prezentă o altă ființă, invizibilă.
 • – Legătură paranormală puternică, deși poate că nu vă iubiți neapărat partenerul.
 • – Pasiune sexuală puternică și nevoia obsesivă de sex, chiar și în cazuri în care nu vă iubiți partenerul sau în care partenerul nu vă iubește și/sau prezintă comportamente abuzive.
 • – Răspunsuri paranormale și coincidențe din partea oricăruia dintre parteneri – cum ar fi primirea unui telefon sau a unui email de la partener în clipa în care vă gândeați să rupeți legătura.
 • – O senzație de epuizare emoțională sau fizică.
 • – Unul dintre parteneri devine dintr-o dată deconectat emoțional sau “scos din priză din punct de vedere sufletesc”.
 • – Senzația că sunteți supravegheați, sau că cineva se joacă cu voi, ca și cum ați fi niște păpuși într-un mit dramatic..
 • – Activitate paranormală, vizite sau atacuri din partea unor “entități” terțe, vise, viziuni și gânduri care apar dintr-o dată, ca și cum ar fi implantate.
 • – Gânduri obsesive care nu sunt obișnuite pentru niciunul dintre parteneri.
 • – Sincronicități, prevestiri și sentimentul că vă aflați într-o realitate magică.

Nesfânta treime a părții întunecate a lui Cupidon

Pentru a simplifica dinamica acestor relații amoroase din partea întunecată a lui Cupidon, am identificat trei categorii principale de caracteristici ale acestor legături măsluite: Nesfânta treime a părții întunecate a lui Cupidon. Dacă erau prezente două din cele trei grupe principale de simptome, atunci era cel mai probabil ca relația să fie de tipul “Săgeată otrăvită / Partea întunecată a lui Cupidon”. Nesfânta treime cuprinde următoarele:

 1. Elemente magice sau supranaturale
 2. Culmi emoționale și prăbușiri devastatoare și/sau semne de epuizare energetică
 3. Manipulare emoțională și elementul psihopatologic

Dacă sunt prezente doar elementele magice și supranaturale, fără celelalte două elemente, atunci se prea poate ca relația să fie o adevărată legătură între tovarăși de suflet sau între flăcări gemene. Însă semnul decisiv că relația este manipulată este prezența a două dintre cele trei elemente, mai ales cel de-al treilea aspect, de manipulare și psihopatologie.

Adesea, acest aspect psihopatologic se manifestă sub forma unei calități narcisiste sau a unei tulburări de personalitate, un soi de personaj de tip Dr. Jeckyl/Mr. Hyde care poate să aducă persoana înțepată de săgeata otrăvită într-o stare de tulburare, care duce la durere de neimaginat și la o jale de nesuportat. Dacă ați citit vreodată despre abuzul narcisist și despre urmările acestui gen de relație de înnebunire, puteți să vă faceți o idee despre șocul profund și despre tulburarea emoțională pe care o poate aduce o astfel de “relație manipulată”.

Poate că unii cititori fac acum o pauză și se gândesc că aici e vorba, pur și simplu, de o alegere proastă de a fi într-o relație cu o persoană abuzivă și care suferă de o tulburare de personalitate. Dar vă asigur că lucrurile nu sunt chiar așa de simple. Aceste aspecte pot să co-existe într-o relație de tip partea întunecată a lui Cupidon, însă semnul neîndoielnic îl reprezintă anomaliile paranormale care se manifestă în cele din urmă în timpul acestui gen de relație. Am descris detaliat acest tip de relații în cartea mea, din perspectiva “din avion” a unui clarvăzător și în termenii unei dinamici de psihologie interpersonală care să poată fi recunoscută cu ușurință. Ceea ce am descoperit a fost, în realitate, un semn de vampirism pe energia sexuală și sufletească, mediat printr-un fel de ființe prădătoare din altă dimensiune.

Acest lucru a devenit evident doar atunci când, de-a lungul anilor, au apărut foarte mulți martori care dețineau “aptitudini extrasenzoriale” și care văzuseră efectiv aceste ființe din altă dimensiune umbrindu-le “partenerii” sau bântuind în jurul acestora (http://evelorgen.com/wp/news/french-clairvoyants-perception-of-reptilian-hosting/). Unii aveau capacitatea să perceapă corzi energetice care îi legau de partenerul lor și de o altă entitate, precum un “reptilian”. Alții aveau senzații distincte în plexul solar și chiar dureri ascuțite după ce luau legătura cu “partenerul posedat”. Unii erau suficient de sensibili încât să aibă viziuni și vise despre cum li se fac vrăji de iubire de către un vrăjitor sau o vrăjitoare. Unii dintre cei care au fost înțepați de săgeata otrăvită au avut genul acesta de relații de mai multe ori și păreau năpăstuiți de un “spirit cunoscut”, de un “supraveghetor extraterestru” sau de un blestem de neam care îi afecta pe ei și pe toți cei din familia lor.

Însă am întâlnit și persoane care nu fac parte din categoria de “traume anormale” a răpirilor extraterestre sau nu erau genul de “observator paranormal”, dar care, cu toate acestea, trăiseră o relație amoroasă din partea întunecată a lui Cupidon, completă și care îi rănise în moduri ce sfidau orice explicație rațională. Un martor care și-a făcut publică mărturia, (http://veilofreality.com/2014/11/22/the-dark-side-of-cupid-hyperdimensional-interferences-in-love-relationships/) a recunoscut că relațiile de tip înțepătura săgeții otrăvite au început să aibă loc abia după ce publicase niște articole de cercetare serioase despre “OZNuri, contactul extraterestru și teme de conspirație spirituală”.

Puterea iubirii sacre și flăcările gemene 

De asemenea, am mai ajuns și la ipoteza că există un soi de “forțe din alte dimensiuni” care caută să distrugă iubirea adevărată și sacră și mai ales, să zădărnicească întâlnirea flăcărilor gemene și consumarea relațiilor între flăcări gemene. Iubirea sacră, sexualitatea și transformarea alchimică a energiilor “shakti” masculine și feminine este un lucru foarte puternic. În unele culturi din India, de exemplu, motivul pentru care se face practica yoghină Jeevan Mukti este acela de a atinge iluminarea prin unirea reușită cu flacăra geamănă, Ardhanishwara. (http://evelorgen.com/wp/news/twin-flames-liberation-and-enlightenment-from-a-vedic-perspective-interview-with-indian-pranic-healer-and-love-bite-experiencer-kailasnath/)

În cultura greacă antică, Hieros Gamos (http://en.wikipedia.org/wiki/Hieros_gamos) este același fel de unire mistică între sufletele flăcări gemene, care are ca rezultat o uriașă transformare, chiar atingerea gnozei și a iluminării. În budismul tibetan întâlnim Annuttara yoga tantra. În practica taoistă Chi Gong există practici sexuale alchimice, atât interne, cât și externe, cu scopul de a atinge o conștientizare spirituală mai vastă și chiar nemurirea. (http://www.healingtaousa.com/faq_taoist_sexual_practice.html) În toate aceste practici, iubirea adevărată este esențială pentru a realiza transformarea în conștiință superioară.

În mitologia taoistă, dar și în alte mituri din lume, oamenii au fost androgini odinioară, dar la un moment dat au fost împărțiți în genuri diferite, din cauza unui soi de “decădere din grație”. În mitul relatat de grecul Aristofan (http://www.connellodonovan.com/hen.html), separarea s-a produs ca pedeapsă de la “zei”, care deveniseră “geloși” și se temeau că oamenii aveau prea multă putere în starea lor androgină. Astfel că omul androgin, primordial, a fost împărțit în două suflete, care au fost puse în corpuri de genuri diferite. Personal, cred că această separare a genurilor este mult mai complexă decât ne spun scrierile antice existente și că ar putea chiar să implice un soi de manipulare genetică extraterestră – o ipoteză susținută în Documentele Wes Penre.

http://wespenre.com/4/PDF/WesPenreFourthLevelOfLearning%28EntireLevel–Papers1-17andAppendixPaperA%29031014.pdf

Mulți dintre clienții mei se întrebau de ce dura atât de mult “refacerea” după o înțepătură a săgeții otrăvite, chiar dacă relația era de scurtă durată. Unii cred că iubitul / iubita este oprimat/ă și manipulat/ă deliberat de către forțe spirituale întunecate, astfel încât adevărata relație de flacără geamănă să nu poată fi trăită sau consumată. Ca și cum cuplul – sau unul dintre parteneri – ar fi ținut “prizonier” de către acești gardieni prădători ai omenirii. Atunci când unul dintre parteneri “se închide” sau când este chiar manipulat să respingă adevărata unire în iubire, acest sindrom se numește “sindromul flăcării gemene fugare”. Deși mă îndoiesc că unii dintre terapeuții care lucrează cu astfel de legături neobișnuite între tovarăși de suflet chiar știu ce se întâmplă de fapt în spatele scenei.

Pot aceste relații să fie salvate și transformate în contopiri armonioase, puternice și fericite prin abordarea terapeutică pentru “relațiile obișnuite”? Modalități precum comunicarea plină de compasiune și aplicarea explicațiilor lui John Gray despre diferitele genuri (seria Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus) sunt de mare ajutor. Aceste sisteme pot fi utile, dar marea problemă este ca ambii parteneri să ajungă să fie de acord, măcar, să apeleze la un fel sau altul de terapie. De cele mai multe ori, unul dintre parteneri este prea mândru, prea înfricoșat sau prea arogant ca să recunoască măcar că se întâmplă ceva “ciudat” și refuză să se angajeze de bună voie în orice fel de formă de terapie. Eu zic că aceste relații amoroase influențate la nivel paranormal necesită o abordare mult mai complexă și că trebuie să găsim forme de terapie care funcționează. În Partea întunecată a lui Cupidon am oferit câteva strategii de intervenție psihologică și paranormală care să ajute inima frântă să se vindece în urma acestor relații extraordinar de dureroase și de tulburătoare. Cea mai bună strategie și cea mai bună protecție este să fii conștient că există astfel de relații de tip “partea întunecată a lui Cupidon”.

Cunoașterea înseamnă putere, este adevărat. Dar mai e ceva, încă și mai puternic – și anume, iubirea sacră. Iubirea sacră ar trebui protejată, cultivată și prețuită mai presus de toate lucrurile din cer și de pe pământ. Ea este cu adevărat un mister… pe care se pare că ființe din alte dimensiuni au vrut încă din timpuri străvechi să îl deturneze, să îl copieze, să îl exploateze și să îl pervertească. Acesta este războiul războaielor.

Și zic că avem dreptul să alegem, în această chestiune. Nu suntem neputincioși!

Advertisements