Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sursa text și foto: veilofreality.com
Traducere în limba română de magicInsight

cupid_s_treasure_by_vvernacatola-d72rtzg

În articolul meu, Spiritual Bypassing, Relationships and the Shadow (Bypass-ul spiritual, relațiile și umbra), am analizat dinamica elementară a relațiilor și ce se întâmplă de obicei cu cuplurile în materie de proiecție a umbrei. Mi-am povestit propria experiență și am scris despre necesitatea educației psihologice și a vindecării, precum și despre pericolul ”bypass-ului spiritual”, când folosim concepte spirituale și ezoterice pentru a ocoli analiza psihologică și pentru a evita să lucrăm mai profund cu noi înșine. În acel articol menționam și următoarele:

Cititorii blogului meu știu că există forțe care afectează planeta noastră, și anume tărâmul hiperdimensional. Ne confruntăm cu problema psihopatiei genetice, cu chestiunea sufletului și cu faptul că nu toți suntem la fel pe dinăuntru și că nu toți avem capacitatea de a activa centrii superiori. După cum am mai spus, acestea sunt teme foarte complexe, care necesită studiu și analiză atentă. Apoi mai există și chestiunea spiritelor atașate, care pot să producă modificări de personalitate, de la subtile la foarte severe. Mai există și posibilitatea ca unele suflete din densități superioare să se fi încarnat în aceste vremuri, cu anumite misiuni, fiindu-le foarte greu să se adapteze la această experiență fizică.

Psihoterapia modernă nu recunoaște posibilitatea atacului parapsihologic și a existenței unor forțe hiperdimensionale care lucrează prin noi. Cei mai mulți oameni încă au o viziune foarte antropocentrică despre lume. Oricine încearcă să se trezească din hipnoza sub care se află omenirea va fi întâmpinat cu împotrivire și cu atacuri, care pot veni prin propria noastră minte sau prin intermediul celor apropiați, epuizându-ne, distrăgându-ne și sabotând orice tentativă de a ”evada din matrice”.

“Există o mie de lucruri care pot să împiedice un om să se trezească, lucruri care îl țin în puterea propriilor lui vise. Pentru a acționa conștient cu intenția de a se trezi, omul trebuie să cunoască natura forțelor care îl mențin în stare de somn. În primul rând, trebuie să ne dăm seama că somnul în care trăiește omul nu este un somn normal, ci un somn hipnotic. Omul este hipnotizat, iar această stare de hipnoză este permanent menținută și consolidată în el. Aproape că ne vine să credem că există niște forțe pentru care este util și profitabil să mențină omul într-o stare hipnotică și să îl împiedice să vadă adevărul și să își înțeleagă propria poziție.”

– G. I. Gurdjieff

Acest blog (veilofreality, n.n.) va aborda mai în profunzime aceste teme, în special interferența hiperdimensională în relațiile amoroase, relații aranjate prin entități extraterestre, precum și chestiunea atacurilor parapsihologice și a spiritelor atașate. Este o temă care mă preocupă de câțiva ani și, de ceva vreme, tot vreau să scriu despre asta. Deoarece am avut acest tip de experiențe în propria mea viață și am cercetat mai mult lucrurile în acest sens, îmi dau seama din ce în ce mai mult că este posibil ca, de fapt, mulți oameni să se confrunte cu genul acesta de atacuri, de capcane și de interferențe. Această temă este foarte departe de zona mainstream și nu este recunoscută și înțeleasă pe deplin nici în mediile alternative sau în mișcările spirituale populare. Cel mai adesea este ridiculizată, înțeleasă greșit sau negată, la fel cum este și tema OZNurilor și a răpirilor extraterestre, de către oameni care nu au studiat în profunzime astfel de subiecte. Voi face referire la articole și la filme mai vechi care au abordat aceste subiecte extreme. Dacă nu le cunoașteți încă, vă recomand să le citiți / să le priviți și pe acestea, inclusiv resursele și referințele pe care le conțin. Mai există și multe hiperlinkuri către cărți și resurse care vă pot ajuta să studiați mai departe.

UFOs, Aliens, and the Question of Contact (OZNuri, extratereștri și chestiunea contactului)

Organic Portals – Soulless Humans (Portalurile organice – Oamenii fără suflet)

Wanderers, Purpose, and Esoteric Work during this Time of Transition (Rătăcitorii, scopul și lucrarea ezoterică în aceste vremuri de tranziție)

Realități hiperdimensionale

Realitatea noastră cuprinde mai mult decât pot percepe cele cinci simțuri ale noastre. Noi nu suntem creația supremă a lui Dumnezeu și nici nu ne aflăm în vârful scării evoluției. Realitatea noastră este încastrată într-un sistem complex de lumi nevăzute și controlată de locuitori ai unei realități superioare. Forțele implicate nu sunt toate bune, iar noi nu suntem în vârful lanțului trofic. ”Mâncarea” nu trebuie să fie ceva fizic, iar anumite ființe se hrănesc cu emoțiile și cu energia noastră, îndeosebi cu haos, războaie, energie sexuală distorsionată, chin emoțional și frică – pe care le inițiază și le creează chiar ei, lucrând prin noi.

Diferite învățături ezoterice străvechi vorbesc, fiecare în felul său, despre un ”Sistem Hiperdimensional Matricial de Control” (SHMC) care influențează și controlează omenirea de mii de ani. Don Juan, în cartea lui Carlos Castaneda, “Latura activă a infinității” (The Active Side of Infinity), numea acest lucru ”tema tuturor temelor” și vorbea despre un prădător cosmic ce folosește omul drept hrană:

“Omul are o mantie strălucitoare de conștientizare, pe care prădătorul o consumă, lăsând doar minimul de ”conștiință” necesar pentru ca omul să rămână fizic în viață. Prădătorul îl ”mulge” pe om, înscenându-i necazuri și crize permanente și preocupări fără rost, pentru a genera scântei de conștientizare pe care, apoi, le mănâncă.”

Gurdjeff face referire la ”prădător” în povestea ”Magicianului rău” și în conceptul de ”hrană pentru Lună”. Gnosticii susțineau că pământul și creația materială în general sunt produsul unui demiurg rău, șef al “arhonilor întunericului“. Shaitan-ii sufiților și jinn-ii mitologiei arabe sunt creaturi supranaturale care locuiesc într-o lume nevăzută, în dimensiuni de dincolo de universul vizibil, și care interferează cu omenirea. Boris Mouravieff scrie și el, în trilogia sa numită ”Gnoza”, despre ”Legea Generală”, care influențează omenirea și o ține pe loc. E nevoie de un efort uriaș, de o imensă capacitate de conștientizare și de lucru sincer cu sine pentru a ”scăpa” de Legea Generală și de influențele Sistemului Hiperdimensional de Control.

Fenomenul OZN se raportează la aceste lucruri în mai multe feluri decât recunosc în mod obișnuit mulți dintre cercetătorii contemporani în domeniul OZN, care au o abordare foarte pragmatică cu privire la ideea de OZNuri, extratereștri și vizitatori din alte dimensiuni. Există o caracteristică paranormală care însoțește observările de OZNuri, răpirile extraterestre și alte evenimente cu grad ridicat de stranietate, iar aceasta ar trebui să ne încurajeze să privim la acest fenomen în alt fel, în loc să ne asumăm presupunerile populare că OZNurile sunt nave extraterestre fizice, care vin de pe alte planete. Analiza temei realităților hiperdimensionale ridică îndoieli și asupra diverselor propuneri de Dezvăluire și Exopolitică promovate de unii cercetători în domeniul OZN. Există foarte multă dezinformare în jurul acestui subiect și este interesant de observat că tentativele de a dezvălui aspectul hiperdimensional al realității noastre sunt adesea ignorate, atacate și ridiculizate chiar mai mult decât scenariul pragmatic larg acceptat.

Însă în lumina străvechilor învățături ezoterice, totul capătă sens, de vreme ce acesta este tocmai lucrul pe care Sistemul Matricial de Control încearcă să îl ascundă: existența realităților hiperdimensionale și a ființelor care locuiesc în ele, care influențează și controlează omenirea de eoni încoace.

“Dacă vedem lumea dintr-o perspectivă informațională și dacă analizăm multele și complexele moduri în care poate fi structurat spațiul și timpul, vechea idee de călătorii în spațiu și de nave interplanetare, de care încă se mai agață cei mai mulți dintre tehnologi, pare nu numai învechită, ci și ridicolă. Ba chiar, fizica modernă deja a depășit-o, oferind o interpretare foarte diferită despre cum ar putea să arate un sistem ”extraterestru”. Cred că există în jurul nostru un sistem care transcende timpul, precum și spațiul. Poate că sistemul este perfect capabil să se localizeze pe sine în cosmos, dar manifestările sale nu sunt nave spațiale, în sensul pragmatic, de șuruburi și piulițe. OZNurile sunt manifestări fizice care nu pot fi înțelese în context separat de realitatea lor paranormală și simbolică. Ceea ce vedem aici, de fapt, este un sistem de control, care acționează asupra oamenilor și folosește oameni.

– Dr. Jacques Vallee

“Întinderea, frecvența și distribuția observărilor de OZNuri fac ca ipoteza populară cu privire la extratereștri (cea interplanetară) să fie imposibil de susținut… Multe dintre farfuriile zburătoare par să nu fie nimic altceva, decât un paravan pentru vreun fenomen ascuns. Sunt ca niște cai troieni care se coboară în pădurile și pe câmpurile noastre, promițând mântuirea și oferindu-ne splendoarea unei mărețe super-civilizații din ceruri. Oare extratereștrilor chiar le pasă de noi? Există multe dovezi tulburătoare care spun că nu. Le pasă doar în măsura în care putem să îndeplinim scopul enigmatic pe care îl avem pentru ei.

Povestea adevărată despre OZNuri trebuie să cuprindă toate diferitele manifestări care sunt observate. Este o poveste despre fantome și spirite și aberații mentale ciudate, o poveste despre o lume invizibilă care ne înconjoară și, din când în când, ne înghite; o poveste despre profeți și profeții, despre zei și despre demoni. Este o lume a iluziei și halucinațiilor, în care irealul pare foarte real și unde realitatea însăși este distorsionată de forțe stranii, care, aparent, pot să manipuleze spațiul, timpul și materia fizică – forțe care ne depășesc aproape în întregime puterea de înțelegere.

Cerurile noastre au fost pline de ”cai troieni” de-a lungul istoriei, care – la fel ca și calul troian din poveste – păreau să ascundă intenții ostile. …Această teorie a ostilității este sprijinită și de faptul că, cel mai adesea, obiectele aleg să apară în forme pe care le putem accepta cu ușurință și pe care ni le putem explica într-un mod satisfăcător – de la dirijabile și până la meteoriți sau avioane cu aspect obișnuit. …Cu alte cuvinte, farfuriile zburătoare nu sunt deloc ceea ce am sperat noi că sunt. Ele fac parte din altceva. Eu numesc acel altceva Operațiunea Calul Troian. Adevărul real este că pasionații de OZNuri au fost prostiți vreme de atâția ani, nu de către guvern, ci chiar de fenomen.

– John Keel, Operation Trojan Horse (Operațiunea Calul Troian)

”În ceea ce privește ideea că omul este ”hrană” pentru niște ființe hiperdimensionale există o cantitate enormă de dovezi de tot soiul, care se pot corobora atât vertical, cât și lateral. Sunt atât de multe, încât, practic, este aproape imposibil să înțelegem de ce acest lucru nu este cunoscut de toată lumea. Este clar că s-au depus eforturi deliberate de a ”ascunde acest lucru”. Iar faptul că este ascuns, în sine, poate să ne spună ceva.

Ideea este că, atunci când Don Juan și Gurdjeff și civilizația Cassiopaea (și alții) ne spun că religiile noastre, structura noastră socială, valorile noastre, convingerile noastre cu privire la natura și la condiția noastră spirituală au fost create intenționat pentru a perpetua iluzia că suntem liberi, că suntem (sau că am putea să fim) ”copiii deosebiți și adorați ai unui Dumnezeu iubitor”, că suntem sau că putem să fim ”co-creatori” cu Dumnezeu, că putem să facem orice este pozitiv și puternic, trebuie să analizăm această remarcă cu atenție!

Dar e multă muncă să analizezi această chestiune în mod obiectiv. Este multă muncă, pentru că este nevoie de o lungă și dificilă analiză de sine, pentru a putea să depășim emoțiile care ne împiedică să descoperim care sunt iluziile de care ne agățăm, care sunt iluziile care ne împiedică să vedem și să acționăm în așa fel încât să devenim liberi.
[…]
Pe măsură ce continuăm să gândim în acești termeni, devine din ce în ce mai evident că această Mare Lucrare a alchimiștilor era, esențialmente, procesul de ”eliberare din Matrice”, descris în termeni alchimici și alegorici.
[…]
Această lume hiperdimensională este peste tot în jurul nostru, deși nu o putem vedea, pentru că ea depășește domeniul simțurilor noastre. Este foarte probabil ca toate obiectele lumii noastre să fie doar percepția noastră limitată despre ceea ce se întâmplă în această realitate totală.

Cum forțele care creează și susțin Matricea au așa de mult de pierdut, ele investesc o mare cantitate de energie ca să mențină Matricea de minciuni și de convingeri false. Iar faptul că o fac dintr-un loc de realitate hiperdimensională le permite să lucreze dintr-o stare de atemporalitate, astfel încât pot să producă toate efectele percepute care le sprijină planurile; Magicianul cel Rău descris de Gurdjeff, ”Parazitul” lui Castaneda, Shaitan-ii sufiților. Iar realitatea a fost manipulată de atâta timp, încât pare naturală. A devenit o închisoare confortabilă, în care domnește sindromul Stockholm, iar deținuții își iubesc temnicerii.
[…]
Așa s-ar putea să descoperim că miturile și riturile noastre religioase sunt rămășițe ale unor povești – un mesaj într-o sticlă – menite să explice aceste fenomene, iar versiunile monoteiste, care vorbesc despre un Sfârșit Final, sau despre o Zi a Judecății de Apoi la sfârșit, sunt doar niște distorsiuni ale mitului, menite să instituie un Sistem de Control pe planeta noastră. Aceste distorsiuni sunt folositoare celor ce caută putere și bogăție, care sunt controlați de forțe arhetipale din alt tărâm, pentru care realitatea noastră este doar o umbră sau o reflexie. Dați-mi voie să repet: intenția mea nu este să sugerez că acest alt tărâm este ”astral”, sau efemer sau non-material. Eu sugerez că este un tărâm intermediar, al unor ființe hiperdimensionale para-fizice, a căror existență și natură ne-a fost ascunsă cu atenție vreme de mii de ani, dintr-un motiv care nu este spre binele nostru.
[…]
Și, după cum am aflat de la Iisus, de la Gurdjieff și de la sufiții gnostici, de la Castaneda și de la civilizația Cassiopaea, regulile acestei Lumi în care trăim au fost stabilite și sunt controlate de această ierarhie de conștiință în serviciu pentru sine (Service to Self, STS) – și sunt așa de foarte mult timp. De fiecare dată când se încearcă demascarea acestui Sistem de Control, Matricea intră în acțiune și distruge tentativa. Și e clar că aceasta este situația prezentă. …”Văzând nevăzutul”, devenim conștienți de nivelurile superioare ale ființării; iar în interacțiunile obișnuite dintre oameni vedem ”bătăliile” între forțele conștiinței STS (în serviciu pentru sine) și cele ale conștiinței în serviciu pentru alții (STO, Service to Others)! Și fără discuție că acesta este factorul pe care Sistemul Matricial de Control încearcă din răsputeri să îl ascundă! …Cu alte cuvinte, nu vorbim aici doar de o ”ceartă măruntă”, ci vorbim despre o bătălie a unor forțe la alte niveluri, care se manifestă – ca ÎNTOTDEAUNA! – în dinamica omenească.

– Laura Knight-Jadczyk, The Secret History of the World (Istoria secretă a lumii)

Mușcătura extraterestră de iubire

Eve Lorgen, MA este cercetătoare în domeniul OZN / răpiri; ea și-a început munca în domeniul răpirilor extraterestre pe când își lua masteratul în Psihologie terapeutică, în 1992. Ea vorbește și de ”Traume anormale”, definite ca evenimente traumatice care sunt în afara gamei normale de experiență umană. Printre aceste experiențe se pot număra răpiri extraterestre, experiențe în apropierea morții, inițieri șamanice, răpiri militare (MILABS), fenomene de control mental, război spiritual, atacuri demonice și parapsihologice, implicări în culte și abuz narcisist.

alienlovebite-cover-275

Lorgen a dezvoltat munca răposatei Dr. Karla Turner, care a fost un pionier în cercetarea în domeniul răpirilor extraterestre. Răpită ea însăși, Turner a publicat trei cărți: “Into the Fringe” (La extreme) (1992), “Taken” (Răpiți) (1994) și “Masquerade of Angels” (Mascarada îngerilor) (1994). Dr. Turner a fost prima persoană în comunitatea OZN care a atras atenția asupra numeroaselor experiențe anormale pe care le relatează răpiții și pe care mulți alți cercetători le ignorau sau le negau, concentrându-se doar pe abordarea pragmatică a fenomenului de răpire. Vreme de mulți ani s-a presupus că acești extratereștri doar răpesc oameni ca să-i analizeze pentru a crea o rasă hibridă, cu explicația că răpirile sunt pozitive și că, prin ele, extratereștrii ne ajută să evoluăm. Dr. Turner a descoperit că există aspecte foarte tulburătoare ale fenomenului răpirilor, că extratereștrii implantează răpiților amintiri false pentru a ascunde adevărul despre ce s-a întâmplat de fapt. Dovezile generate de cercetările ei meticuloase arată că extratereștrii recoltează de la noi în diferite moduri: emoțional și energetic, precum și fizic. Munca Dr. Turner este prezentată în filmul nostru UFOs, Aliens, and the Question of Contact (OZNuri, extratereștri și chestiunea contactului), iar un rezumat al muncii ei puteți citi aici. Dr. Karla Turner a murit de cancer la 10 ianuarie 1996, după ce a primit amenințări pentru munca pe care o făcea. Avea doar 48 de ani. De atunci, și alte persoane implicate în investigări OZN au avut parte de amenințări urmate de forme foarte neobișnuite de cancer.

“Oamenii au o mare nevoie să creadă în puterea binelui. Noi avem nevoie ca extratereștrii să fie o forță bună, de vreme ce ne simțim așa de neajutorați în prezența lor. Și avem nevoie de o forță superioară care să ne dea o speranță de mântuire, atât la nivel personal, cât și la nivel global, dacă ne gândim la starea jalnică în care se află lumea. Cred că extratereștrii știu acest lucru despre noi – ei știu că noi vrem și sperăm ca ei să fie creaturi binevoitoare – și că folosesc dorința noastră de bine pentru a ne manipula. Ce mod mai bun de a ne câștiga cooperarea ar putea găsi, decât să ne spună că ceea ce fac ei este pentru binele nostru?
[…]
Iar din aceste detalii devine clar faptul că ființele care fac astfel de lucruri nu pot fi văzute ca fiind iluminate spiritual și având în minte interesul suprem al rasei umane. În multe, multe dintre evenimentele de răpire se întâmplă altceva, mult mai dureros și mai înspăimântător. În ceea ce privește cercetătorii care susțin că extratereștrii se află aici ca să ne ajute să evoluăm la o conștiință superioară, sau că se află aici cu un alt scop pozitiv – să ne salveze planeta, să promoveze pacea lumii etc. – îi provoc pe acei cercetători să incorporeze în această imagine și datele anormale.

Teoriile sunt puncte de pornire pentru cercetare, nu concluzii dovedite, iar cercetătorii în domeniul OZN trebuie să fie dispuși să își lărgească și să își modifice teoriile preferate conform datelor pe care le descoperă. Ar fi minunat dacă am putea să modelăm experiențele cu extratereștri să arate pozitiv, dar până ce nu luăm în considerare serios detaliile evenimentelor de răpire – toate detaliile, cred că este periculos să ne agățăm de niște teorii care ignoră datele ce nu se potrivesc. Este o datorie pe care o avem față de noi înșine – să căutăm întregul adevăr.

Indiferent care se dovedește a fi adevărul, în cele din urmă, trebuie să îl căutăm! Fără el, suntem ca niște copii care se joacă cu umbrele; nu știm nimic și cu siguranță nu avem aptitudinile necesare ca să înfruntăm entitățile reale, oricare ar fi ele, care se află în spatele acestei mascarade. E o prostie să luăm totul doar după aparențe. La fel, să nu ne luăm deloc după aparențe e ridicol. Investigațiile în acest domeniu. …nu poate fi nimic mai important de făcut pentru noi la acest moment, decât să ne uităm dincolo de dorințele noastre, dincolo de fricile noastre și să căutăm o realitate și o înțelegere obiectivă.

– Dr. Karla Turner

Eve Lorgen a inventat expresia ”mușcătura iubirii”, descriind on situație în care două persoane răpite sunt programate de către supraveghetorii lor extratereștri să se implice într- relație amoroasă, esențialmente să se ”îndrăgostească” unul de celălalt. În cartea ei, “The Love Bite: Alien Interference in Human Love Relationships“ (Mușcătura iubirii: Interferența extraterestră în relațiile amoroase umane), Lorgen analizează efectele mușcăturii iubirii, care se pot întinde de la simple ruperi ale unor relații platonice până la divorțuri violente și de la ”iubirea de cățeluș” până la dorința bruscă de a te căsători cu un străin. Prin câteva studii de caz fascinante, Lorgen demonstrează cum ființele extraterestre aranjează aceste relații și dramele din ele pentru a sluji propriilor lor planuri.

De cele mai multe ori, asta se întâmplă cu două persoane care locuiesc departe una de alta, iar fiecare persoană primește imaginea partenerului cu care, pasămite, ar trebui să fie. Apare o dorință puternică de a te întâlni cu cealaltă persoană, legături telepatice, experiențe mistice, vise despre celălalt și sincronicități orchestrate prin supraveghetorii extratereștri, iar aceste experiențe, în cele din urmă, îi aduc pe cei doi laolaltă. Sentimentul că ți-ai întâlnit sufletul pereche sau flacăra geamănă este foarte puternic. Totul pare ca o magie, ca ieșit dintr-un basm, ca și cum ai fi găsit ”alesul”. Cei doi simt că se cunosc demult, chiar presupunând că au o legătură dintr- viață anterioară. Relația sexuală este și ea foarte puternică, cu partide de sex ”din altă lume”, care creează o legătură energetică și generează o infuzie de hormoni, întărind și mai mult ideea că toate astea erau menite să fie. Avem de-a face cu ”iubire la prima vedere”, urmată de o obsesie de iubire. Unul dintre parteneri sau amândoi pot chiar să își părăsească locul de muncă, soțul / soția sau familia și să se mute doar ca să fie cu cealaltă persoană.

Apoi, după o perioadă de stat împreună, dintr-o dată, una dintre persoane se închide și devine indisponibilă emoțional, lăsând cealaltă persoană într-o stare de iubire neîmpărtășită. Asta generează chinuri emoționale intense și suferință pentru persoana obsedată de iubire, care încă se mai simte foarte legată de persoana care s-a ”închis” brusc. Ca rezultat apar tendințe sinucigașe, epuizare mentală și fizică sau chiar boala. Poate să fie și un scenariu de du-te-vino, când persoana obsedată de iubire se închide brusc din punct de vedere emoțional, iar cealaltă persoană, care se închisese mai înainte, este din nou ținta mușcăturii de iubire și se simte profund atașată de cealaltă persoană, creând astfel și mai mult zbucium emoțional.

“Nu vrusesem să mă căsătoresc cu persoana care mi-a fost prima soție, dar nu am avut niciun control asupra deciziei. Înainte să ne căsătorim, fusesem amândoi răpiți și supuși unei programări severe. Rezultatele nu ne-au adus la niciunul fericire. Amândoi eram flămânzi de iubire și de tovărășie, deși încercam din răsputeri să le găsim. Fiul meu a fost și el unul din subiecții lor, fiind acum pierdut și simțindu-se îngrozitor. El este o persoană cu înclinații artistice și are atât de multe frici incognoscibile, încât este paralizat. Cunosc răpiți care au fost uciși prin mutilare. Relatările despre astfel de lucruri sunt suprimate imediat și complet, prin forme de cancer pe care niciun doctor nu le-a văzut vreodată și prin nebunie care a dus la sinucidere. După părerea mea, aceste acte nu sunt comise de niciun fel de ”frați”.”

– Elton Turner, soțul Dr. Karla Turner

Unul din motivele din care extratereștrii aranjează astfel de relații prin mușcătura iubirii este ca să se hrănească din zbuciumul emoțional generat. Asta se potrivește în contextul ideii de Sistem Hiperdimensional Matricial de Control și al ideii că omenirea reprezintă hrana unor ființe dintr-o densitate superioară / ființe hiperdimensionale, care se joacă cu oamenii ca și cum ar fi niște piese pe o tablă de șah. Hrană nu înseamnă neapărat substanță fizică, ci hrana ființelor dintr-o densitate superioară este conștiința. Aceste entități se hrănesc cu emoțiile noastre și cu energia sexuală declanșată prin aceste manipulări; se pare că ele încearcă să ne țină într-o ”închisoare de frecvență”, prin manipulare genetică și de alte feluri (precum implantarea anumitor sisteme de convingeri religioase și new age), ca să poată să își asigure sursa de hrană.

Cu siguranță că fenomenul de răpire extraterestră nu este o problemă de natură psihologică a oamenilor care au avut aceste experiențe. Nu e vorba de o iluzie sau de o tulburare mintală, ci de ceva foarte real, iar un studiu sincer pe această temă arată foarte clar acest lucru. Pentru a înțelege pe deplin subiectul răpirilor, trebuie să lăsăm la o parte ceea ce credem că este sau nu posibil, să ne privim mintea condiționată cum încearcă să ”explice liniștitor” astfel de experiențe, folosind precepte elementare de psihologie ”acceptată cultural” sau de ”spiritualitate” new age. Este foarte important să înțelegem caracterul de mare stranietate al fenomenului OZN și extratereștri. Cei care nu l-au analizat cu atenție adesea îl descriu prea repede și se întreabă cum ar putea să fie posibil așa ceva la o scară așa de mare, fără ca cineva să observe? Ei nu își dau seama că, în mare parte, aici e vorba de un fenomen non-fizic, în care este implicată o formă de viață de inteligență superioară, care poate să intre și să iasă din planul fizic 3D și să transceandă timpul și spațiul. Aceste ființe pot să insereze gânduri, amintiri, emoții, să creeze realități virtuale și să modifice aparențe, în funcție de sistemul de credințe al răpitului. Aceste aspecte sunt documentate pe larg în cărțile Dr. Karla Turner, ”Masquerade of Angels” și ”Into the Fringe”.

“Trebuie să ne limităm la fapte în acest domeniu, cred că este extrem de important acest lucru. Ar trebui să repetăm asta de zece ori pe zi, dacă lucrăm în domeniul ăsta. Desigur, problema în ceea ce privește fenomenele de răpire, la fel ca în cea mai mare parte din cazuri în domeniul OZN, este că natura activității extraterestre este făcută deliberat să fie de așa fel, încât să ne împiedice să avem prea multe dovezi concrete. Este făcută să fie așa. Nu e așa din întâmplare.”

– Dr. Karla Turner

“Un alt element tulburător care a reieșit din cercetările mele a fost că aceste ființe, fie că sunt demoni, vampiri sau extratereștri, par să aibă capacitatea să ne controleze gândurile într-o oarecare măsură, să ne controleze corpul fizic, să controleze vremea și chiar evenimentele din viața noastră. Multe persoane au relatat că răpitorii lor erau ființe binevoitoare, dar dacă luăm în considerare toți factorii din tabloul complet al fenomenului, se pare că astfel de povești despre bunăvoință ar putea fi manipulatoare.“

– Laura Knight-Jadczyk,  The High Strangeness of Dimensions, Densities and the process of Alien Abduction (Caracterul de mare stranietate al dimensiunilor, al densităților și al procesului de răpire extaterestră)

Aceste ființe pot să deruleze orice scenariu și să facă persoana răpită să se simtă ca și cum ar avea o experiență ”spirituală”; de aceea sunt mulți răpiți care susțin că aceși extratereștri sunt ființe binevoitoare, în ciuda faptului că răpirile au loc împotriva voinței lor, de la bun început. Oricât de terifiant ar putea suna acest lucru, trebuie să înțelegem și că suntem mai puternici decât credem că suntem. Acesta este un război spiritual, iar armele noastre pentru a ne apăra și a ne proteja sunt cunoașterea și conștientizarea. Ba chiar, amăgirea constă în faptul că aceste entități ne fac să credem că suntem neputincioși și că nu putem să facem nimic în privința lor.

“Cred că trebuie să ne dăm seama că la aproape toate nivelurile acestei interacțiuni sunt folosite amăgiri, pentru a împiedica răpiții să știe ce se întâmplă cu adevărat și care sunt entitățile implicate efectiv în aceste întâlniri. În ce mă privește, poate sunt eu mai suspicioasă, dar asta implică faptul că există ceva despre care ei nu vor ca noi să știm, iar adesea, ceea ce implică relatările este faptul că în noi, oamenii, există ceva, ceva de care suntem în stare, ceva care se împotrivește sau modifică acest scenariu, ceva de care răpitorii nu vor deloc să fim conștienți. Ei depun mari eforturi să ne programeze gândirea și percepția despre întâlnirile noastre cu ei; că suntem subordonați, că suntem neajutorați, sau că suntem dependenți, sau că le aparținem… lista poate continua. Și își dau toată silința să ne convingă în toate felurile posibile că nu putem să facem nimic pentru a controla aceste situații.

Vestea bună este că, într-o serie de cazuri în ultimii câțiva ani, acest lucru s-a dovedit a nu fi adevărat. Răpiții găsesc din ce în ce mai multe situații specifice în care au fost capabili să se împotrivească sugestiilor de iluzie și în care au putut să spună ”nu” la proceduri și, practic, să nu se supună controlului efectiv. Pentru mine, acesta este un mare pas înainte și cred că e ceva care se va dezvolta. Cu puțin noroc, vom descoperi că răpiții își dau seama că există moduri de a schimba întreg acest tipar de acțiune.”

– Dr. Karla Turner

Dr. Karla Turner

Dr. Karla Turner

Pe lângă faptul că se hrănesc cu energia emoțională /sexuală, mai există și alte motive pentru care aceste ființe implementează scenarii tip mușcătura iubirii. Aici intrăm mai adânc în subiecte legate de răpiri extraterestre, MILABS (răpiri militare), MK Ultra, Proiectul Monarch și în partea întunecată a fenomenului OZN / răpiri. Este imposibil să abordăm în profunzime toate aceste aspecte în această postare. Eve Lorgen descrie simptomatologia unei înscenări de tip mușcătura iubirii prin elementele de mai jos. Aceste simptome pot să prezinte variațiuni, în funcție de individ și de formarea acestuia:

Caracteristici, semne și simptome ale unei înscenări de tip mușcătura iubirii:

– Antecedente de răpiri multiple. În cele mai multe cazuri, persoana a avut numeroase întâlniri cu extratereștri și / sau a văzut OZNuri. În câteva cazuri, partenerul țintit pentru mușcătura iubirii nu își dăduse seama că fusese răpit/ă.

– Amintiri despre scenarii de relaționare în timpul răpirilor, vise intense sau scenarii de realitate virtuală. Unele persoane le-au descris ca pe un vis ”pus în scenă”, în care ambii parteneri sunt prezenți într-o scenă de dormitor și ambilor indivizi li se dau mesaje telepatice să inițieze contactul, fie la nivel verbal, fie la un nivel mai fizic, sexual. Adesea, fiecare dintre parteneri pare să fie într-o stare de transă sau ca și cum ar fi drogat. Alte vise puse în scenă și/sau răpiri pun partenerii în diferite situații, ca și cum li s-ar testa compatibilitatea emoțională, sau partenerii pot fi forțați să creadă că persoana cealaltă ar fi un partener ideal într-o relație amoroasă.

– Întâmplări supranaturale și sincronicități. Coincidențe neîntâmplătoare și intuiții paranormale cu privire la partenerul țintit. Întâlnirea cu persoana pare să fie aranjată în mod supranatural, astfel încât cuplul poate să creadă că unirea dintre ei este aranjată de divinitate. O potrivire făcută în ceruri. O primă întâlnire cu partenerul legat inainte poate să declanșeze o serie de amintiri de gen deja vu din răpiri anterioare sau din raporturile desfășurate în vis. Unii chiar au descris acest aspect ca pe un soi de ”memorie corporală” că ai mai făcut dragoste cu acea persoană. Unul sau ambii parteneri au un sentiment profund că au mai cunoscut persoana cealaltă înainte, ca și cum ar fi cunoscut-o de o viață sau ca și cum ar avea o puternică legătură sufletească.

– Fenomenele paranormale și supranaturale se intensifică în timpul înscenării de tip mușcătura iubirii. Printre acestea se poate număra și comunicarea empatică și chiar telepatică între partenerii relației de tip mușcătura iubirii. Imagini spontane de vedere la distanță și vise comune. Printre alte ciudățenii se pot menționa senzația fizică a ”atingerii” celuilalt sau simțirea câmpului energetic al celuilalt atunci când partenerul se gândește la persoană sau are fantezii legate de ea. Acest fenomen este cunoscut ca telestezie și este adesea trăit în mod sexual, deseori într-o stare modificată de conștiință. Aceste condiții pot să impulsioneze persoana să o caute pe cealaltă, (stimulând) o obsesie de a găsi partenerul din vis.

– Legături emoționale, mentale și chiar paranormale puternice cu partenerul legat – în așa fel încât sunt pregătite condițiile și dorința ca partenerii să se întâlnească. Conexiunile pot fi atât de puternice, încât au fost descrise ca o cufundare sufletească în persoana iubită sau ca alăturarea, unirea efectivă a celor două suflete. Un alt produs secundar este amplificarea aptitudinilor parapsihologice la ambii parteneri sau doar la unul. Unii răpiți MILAB relatează că motivul pentru care a fost înscenată relația a fost amplificarea aptitudinilor lor parapsihologice precum vederea în locații îndepărtate, pentru a fi folosiți ulterior într-o misiune secretă sau în ”operațiuni controlate mental”.

– Obsesia iubirii. Nevoia unuia sau altuia dintre parteneri de a fi cu celălalt, dusă până la orbire. Aici este inclusă și nevoia de a se întâlni cu persoana, chiar și în secret, nevoia de a o auzi la telefon, uneori sunând-o zilnic sau de mai multe ori pe zi. Simpla auzire a vocii partenerului țintit poate să aibă un efect de calmare asupra iubitului obsedat. Persoana poate să simtă o anxietate extremă dacă nu aude vocea celuilalt partener sau dacă nu îl vede cumva.

– De obicei, partenerul obsedat simte ”iubire la prima vedere” și poate să își piardă orice capacitate de a gândi rațional. Unii au descris această stare ca impulsul compulsiv de a lua decizii de viață bruște – de exemplu, să se mute, să își schimbe locul de muncă, să divorțeze sau să depună toate eforturile pentru a face lucruri pentru persoana țintită. S-a comparat această stare cu situația în care ești sub influența unei ”vrăji de iubire” ori de câte ori auzi vocea partenerului. Persoana poate să se străduiască din răsputeri să facă pe plac partenerului – să facă orice pentru el, chiar să renunțe la propria viață.

– Deconectarea. Unul sau altul dintre parteneri este deconectat emoțional și lasă cealaltă persoană într-o stare de iubire neîmpărtășită. De obicei, persoana obsedată de iubire resimte dureros această neîmpărtășire după ce celălalt partener își pierde interesul, adesea imediat după răpire. Situația a fost descrisă ca o scoatere din priză, psihologică și emoțională, a partenerului țintit. Din păcate, iubitul obsedat încă mai simte puternica legătură sufletească/emoțională, dar celălalt partener, cel ”deconectat”, nu mai simte nimic, lăsându-l pe celălalt în suferință. Sau, condițiile sunt de așa natură, încât cei doi iubiți nu își pot consuma iubirea puternică – ambii parteneri sunt căsătoriți cu alte persoane, sau cei doi locuiesc la o distanță foarte mare unul de altul.

– Zbucium emoțional în viața partenerului a cărui iubire este neîmpărtășită. Aceste emoții puternice de iubire și de jale pot să inspire energie creatoare la persoană, astfel încât aceasta să scrie poezie, muzică sau să se implice în orice altă formă artistică de inspirație creatoare. Sau, gradul de durere emoțională poate să ducă la tendințe sinucigașe, la epuizare mentală și fizică sau la boală.

– De asemenea, pot fi percepute experiențe mistice profunde în perioadele de procesare emoțională intensă sau în perioadele de rugăciune.

– O intensificare a întâlnirilor cu extratereștri în perioadele de mare dramă și de conflict emoțional. Întâlnirile cu extratereștrii pot să se intensifice și dacă persoana adoptă stiluri alternative de viață sexuală sau dacă își intensifică activitatea sexuală – mai ales cu partenerul țintit în relația de tip mușcătura iubirii. Unii au relatat o intensificare a activității la nivel reptilian, cu abuz de metamfetamină sau ”crack”.

– Unii răpiți au relatat că experiența de relaționare a avut loc de mai multe ori, ei aflându-se de ambele părți ale mușcăturii iubirii – fie partea obsedată de iubirea neîmpărtășită, fie partea care nu împărtășește iubirea. Atunci când s-au aflat de partea în care nu împărtășeau iubirea, uneori au luat naștere prietenii platonice. Unii heterosexuali au devenit brusc obsedați de un homosexual, ceea ce a generat o schimbare drastică a stilului de viață.

Există variațiuni ale dramei de tip mușcătura iubirii în care, de exemplu, doi răpiți sunt puși împreună poate cu scopul de a avea copii, fiind posibil ca ei să nu treacă prin toate etapele descrise în simptomele de mai sus. Pe baza numărului de cazuri de relații de tip mușcătura de iubire pe care le-am compilat, am ajuns la concluzia că există cel puțin patru tipuri de astfel de înscenări. Unele din acestea pot să aibă scopuri duble. Unul pentru extratereștri, celălalt pentru armatele sau structurile de informații umane care cooperează cu ei și au treabă cu un anumit răpit. În acest caz avem de a face cu agenți MILABS sau cu o facțiune MK Ultra care lucrează în cadrul programelor de răpiri.

Cele patru motive elementare care stau în spatele relațiilor de tip mușcătura iubirii sunt:

Studierea liniilor genetice sau perpetuarea unei anumite trăsături utile extratereștrilor și/sau armatei, serviciilor secrete sau grupurilor în legătură cu Illuminati. De exemplu, aptitudini psi și disociative.

Recoltarea sufletului și emoțiilor din energiile culese de la răpit, în folosul unor extratereștri precum reptilienii sau draconienii, sau în folosul creșterii puterilor demonice ale unui magician uman. În cazurile în care se recurge la manipulare sexuală, această energie sexuală poate fi folosită în experimente de tip Montauk pentru călătorii în timp sau intensificări psi sau materializări.

Amplificarea unor abilități paranormale precum telekinezia, telepatia, vederea în locații la distanță și precogniția, prin legarea sexuală și sufletească a răpiților. În acest caz putem să-i numim agenți MILAB. Unii din acești agenți pot să aibă programări Monarch sau programări mai sofisticate, extraterestre, bazate pe elementele fundamentale ale programărilor Monarch de tip MK Ultra. Adesea, programatorii care aranjează diferitele misiuni pentru agenții lor cu pregătire înaltă vor căuta să lege cuplul sufletește și sexual. Astfel, cei doi agenți îngemănați vor fi loiali unul celuilalt, iar performanța lor va fi mai bună. De exemplu, când doi agenți sunt legați în acest fel unul de celălalt, ei pot să își transmită telepatic unul altuia cantități mari de informații, uneori în timpul activității sexuale. Dacă se iubesc unul pe altul, atunci vor și muri unul pentru celălalt, asumându-și riscuri uriașe pentru reușita unei misiuni periculoase.

Distragerea și neutralizarea răpiților problematici sau a cercetătorilor care trec peste programare, fac dezvăluiri publice sau ajung prea aproape de adevăr. Scenariul poate fi un client răpit care vine să lucreze cu un cercetător, astfel născându-se o poveste de amor. Apoi relația poate să fie un carusel emoțional sau să creeze haos în viața cercetătorului, distrăgându-l de la cercetări utile. Sau, un răpit care este agent latent și care vine într-un grup de sprijin și face dezastru pe oriunde trece, inclusiv, uneori, o relație de tip mușcătură de iubire cu unul dintre membri. Aceasta poate duce la divizarea grupului de sprijin, la crearea de adversități inutile între răpiți și cercetătorii cu care ar fi putut să împărtășească experiențe utile. În aceste cazuri, înscenarea servește la a împiedica informații utile să ajungă la public.

Scenariul de tip mușcătura iubirii pe care l-a studiat Eve Lorgen are legătură doar cu relațiile amoroase între răpiți. Întrebarea se pune cine a fost răpit și cine nu – și răspunsul nu e întotdeauna ușor. Există caracteristicile și simptomele evidente ale unei răpiri, pe care cercetători precum Eve Lorgen, Karla Turner, David Jacobs, Barbara Bartholic și alții le-au identificat în zeci de ani de cercetări și de lucru cu persoane răpite. Personal, eu am văzut câte un OZN pe ici, pe colo, ba chiar și entități reptiliene / de tip extraterestru, dar n-am trăit nimic care să indice o răpire extraterestră tipică; n-au existat vise legate de răpire, nu există o perioadă de timp lipsă și nimic de genul acesta – cel puțin, nu din câte îmi dau seama. Am avut situații cu ”grad ridicat de stranietate” în viața mea și am avut parte și de ceea ce s-ar putea numi ”interferență hiperdimensională” în relații, așa cum este descris mai sus, dar, din câte știu, nimic care să semene cu o răpire.

Acestea fiind spuse, multe răpiri nu sunt chiar evidente și pot fi identificate doar prin hipnoză, de vreme ce extratereștrii par să aibă aptitudinea de a controla mental răpitul, de a îi șterge amintirile, de a manipula timpul și spațiul și de a îi implanta numite gânduri, emoții (totul, de la extaz la indiferență) și chiar amintiri false, peste ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul răpirii. Acest lucru se întâmplă prin folosirea unei tehnologii hiperspațiale care face ca tehnologia noastră să arate ca aparținând epocii de piatră. Unele răpiri au fost relatate în stare de conștiență deplină, fără hipnoză și există multe similarități între poveștile a mii de cazuri de răpire raportate în toată lumea independent, dar care, puse laolaltă, dezvăluie un tablou mai degrabă tulburător.

Cum cele mai multe dintre răpiri nu sunt rememorate la nivel conștient, unii cercetători în domeniul răpirilor cred că există milioane de cazuri de răpire în toată lumea, oamenii neavând nici cea mai mică idee că au fost răpiți. Uneori oamenii își amintesc abia mai târziu în viață că este posibil ca, la un moment anterior în viața lor, să fi avut loc o răpire. Răpirile pot să înceapă încă din copilărie și pot să se petreacă până târziu în decursul vieții. Unii oameni au fost răpiți de sute de ori. Mulți răpiți trăiesc în frică, neștiind când o să fie ”luați” din nou, incapabili (din motive evidente de ridiculizare publică) să vorbească despre ce li se întâmplă. Mulți trebuie să se ascundă chiar și de familiile și de prietenii lor, fiindu-le frică sau rușine sau fiind etichetați drept nebuni.

Dar partea cea mai tulburătoare este negarea completă a acestei chestiuni nu numai în cadrul comunității științifice mainstream, ci mai ales în multe din mișcările ”progresive” de adevăr și conștiință / new age. Mulți nu au studiat niciodată cu sinceritate acest subiect în profunzime. Tema răpirilor extraterestre este tratată ca și cum nu ar exista, sau pur și simplu este luată în râs și ridiculizată.

Partea întunecată a lui Cupidon

Elaborând pe temele din ”Mușcătura de iubire”, Eve Lorgen a scris în 2012 o carte intitulată “The Dark Side of Cupid – Love Affairs, The Supernatural and Energy Vampirism” (Partea întunecată a lui Cupidon – Relații amoroase, supranaturalul și vampirismul energetic), publicată de istoricul în domeniul OZN Richard Dolan la editura lui, Keyhole Publishing Company/Richard Dolan Press. În această carte, Lorgen analizează interferența hiperdimensională și înscenările de la nivel hiperdimensional în relații amoroase între persoane care nu sunt neapărat persoane răpite. Voi cita extensiv din noua ei carte și, în același timp, îmi voi împărtăși propriile experiențe în ceea ce privește partea întunecată a lui Cupidon.

darksideofcupid“Rareori sau chiar niciodată nu se dă atenție elementului supranatural în contextul interferenței în relațiile umane de iubire sau al înscenării acestora de la alt nivel. Există cărți despre relații de iubire considerate a fi fost puse laolaltă prin intervenție divină, povești mistice despre cum săgeata lui Cupidon a adus laolaltă, în mod magic, adevăratele suflete pereche. Dar în general, lucrările se înscriu în cadrul pozitiv de găsire a iubirii adevărate, a flăcării gemene sau a sufletului pereche. Cum rămâne însă cu relațiile amoroase care par să fie menite în ceruri, dar se sfârșesc în mod dezastruos, ca și cum o inteligență supranaturală ar face pe Cupidon? O potrivire de suflete contrafăcută. Oare s-ar putea întâmpla așa ceva? Răspunsul este da, iar asta este ceea ce eu numesc partea întunecată a lui Cupidon.
[…]
Dintre toate experiențele anormale investigate, cele care s-au evidențiat ca fiind deosebit de traumatizante au fost cele care au implicat relații de iubire al căror început părea magic, ca și cum o forță nevăzută ar fi lucrat și ar fi modelat conexiuni parapsihologice puternice, dar care au sfârșit într-o spirală de drame epuizante din punct de vedere emoțional.
[…]
Eu analizez relațiile amoroase neobișnuite, în care pare că s-a întâmplat ceva magic. Dar, în loc ca experiența să devină una de împlinire încântătoare alături de sufletul pereche, persoana era fie epuizată fizic, fie aruncată într-o relație foarte dramatică și manipulată emoțional, care purta semnele unei interferențe supranaturale.
[…]
Dacă nu aș fi avut eu însămi astfel de experiențe, sau dacă nu aș fi lucrat în terapie cu atât de mulți oameni care au avut genul acesta de relații amoroase, n-aș fi crezut și nici n-aș fi luat în considerare o astfel de idee. Dar acum o fac. …În ”Partea întunecată a lui Cupidon”, scopul meu este să provoc cititorul să fie mai conștient de posibilitatea de interferență în relații, de legături sufletești false și chiar de suflete pereche contrafăcute. …Găsirea sufletului pereche și a fericirii în iubire necesită maturitate emoțională și înțelepciune spirituală. Putem să păstrăm magia, minunea și unitatea din iubirea adevărată, dar pentru a face asta, trebuie să fim capabili să discernem. În experiența mea, conștientizarea și înțelepciunea au venit cu un preț. Această perlă de înțelepciune v-o ofer vouă, cu speranța că alții nu vor mai fi nevoiți să plătească un astfel de preț mare de durere și suferință emoțională în călătoria lor către iubirea adevărată. Adevărul este că lucrurile de care nu suntem conștienți pot să ne rănească – și chiar o fac. Așa că, haideți să fim înțelepți în ceea ce privește iubirea.
[…]
E de la sine înțeles că ipoteza mușcăturii extraterestre de iubire nu e ceva ușor de dovedit, însă a devenit denumirea și definiția unui tip de experiență în care victimele simțeau ca și cum un contact puternic de iubire părea să fi fost aranjat în altă parte, de un păpușar supranatural care trage de niște sfori emoționale foarte puternice.”

Vreau să vorbesc despre o chestiune înainte să mergem mai departe. Ori de câte ori ridic această problemă, unii oameni susțin că întotdeauna există drame emoționale în relații, în măsură mai mică sau mai mare, iar oamenii deja au tendința să dea vina pe partener, pe părinți și pe alții pentru problemele lor. Ei susțin că sugerarea ideii de ”ființe invizibile” care provoacă drame în relații și interferează cu relațiile le va da oamenilor o scuză în plus ca să dea vina pe alții și pe forțe exterioare, fără să își asume responsabilitatea pentru propriile lor probleme. În cea mai mare parte, această afirmație se bazează pe o neînțelegere mai în profunzime a ”temei temelor”. Am arătat și în articolul meu Spiritual Bypassing, Relationships and the Shadow (Bypass-ul spiritual, relațiile și umbra) că este esențial să ne asumăm responsabilitatea pentru problemele care apar în relații, să înțelegem proiecțiile umbrei, rănile din copilărie, rănile narcisiste și chestiuni elementare de psihologie în general, în care manifestăm părți inconștiente din imaginea mamei / tatălui, de care nu suntem conștienți, sau cerem partenerului să ne satisfacă niște nevoi pe care nu ni le-au satisfăcut părinții noștri în copilărie. Așadar, munca psihologică elementară și asumarea responsabilității sunt absolut necesare și utile. Nu e vorba aici de a da vina pe cineva, ci de a înțelege că realitatea cuprinde mai mult decât ni s-a spus și mai mult decât conștientizăm noi.

Însă un lucru pe care nu l-am menționat în postarea mea despre relații și umbră, dar despre care am vorbit în alte postări și în filmul “Love, Reality, and the Time of Transition“ (Iubire, realitate și vremea tranziției), este că nu tot ce este ”negativ” în lume sau în viețile noastre este o manifestare a umbrei noastre și nici nu atragem noi totul, cu gândurile / emoțiile noastre. După cum am menționat mai sus, noi nu suntem vârful creației lui Dumnezeu și nu suntem atât de deosebiți și de sfinți, încât nimic altceva în afară de noi nu poate să ne facă rău, să ne controleze sau să ne manipuleze. De fapt, aceasta este o perspectivă destul de antropocentristă. Nu noi facem tot ce ni se face. Nu e vorba de a da vina pe cineva, ci de a ieși din perspectiva noastră despre realitate și despre univers, centrată pe noi înșine. Mai există și alte ”forțe” care ne afectează mai mult decât suntem conștienți cei mai mulți dintre noi, independent de propria noastră umbră. Există limitări dacă analizăm aceste lucruri prin perspectiva psihologiei lui Jung de proiecție a umbrei, deși această perspectivă conține foarte mult adevăr și este foarte utilă și importantă în lucrul cu noi înșine și în lucrul cu problemele în relații.

Învățarea nu se oprește niciodată, iar omenirea încă mai are multe de văzut și de aflat – lucruri care ar putea necesita un mod cu totul nou de a înțelege realitatea. Întotdeauna există lucruri despre care trebuie să aflăm și care ne cer să ne ajustăm percepția și modul de a înțelege, să ne lărgim viziunea și modul în care înțelegem realitatea. Asta implică, de fapt, elevarea conștiinței. Oamenii care sunt blocați pe o idee sau pe o învățătură și care încearcă să explice totul prin prisma acesteia nu fac decât să își construiască propria lor cutiuță limitată de realitate. Aici este vorba de filosofie, de spiritualitate, de psihologie, de astrologie, de știință sau de orice altă religie (orientală sau occidentală) în care mulți dintre experții în aceste sisteme privesc lumea printr-o singură lentilă (în multe cazuri distorsionată / falsă de la bun început), fără să își dea seama că această abordare poate să ducă cu ușurință la o viziune de tip tunel și la o deformare a ceea ce este perceput. De asemenea, ea poate să devină un punct de vedere egoist, care să împiedice persoana să recunoască față de sine că, poate, povestea conține și alte elemente, care nu au fost luate în considerare inițial, mai ales în cazurile în care cariera persoanei depinde de asta sau când trebuie să vândă și să trăiască în conformitate cu o imagine.

“Unii dintre cei care mă contactează păstrează secretul asupra acestei părți din viața lor vreme de ani, uneori chiar zeci de ani sau mai mult. Experiența de mușcătură extraterestră de iubire își lasă victimele derutate, epuizate emoțional și trădate nu numai de către vizitatorii extratereștri (dacă știu că au fost răpite), ci și de către entitățile nevăzute care aranjează în mod magic parteneriatul de iubire. Extratereștrii – sau cine or fi acești Cupidoni impostori – își lasă victimele atât de profund afectate, încât abia dacă se poate descrie în cuvinte durerea emoțională și sufletească pe care trebuie să o suporte. Experiențele de mușcătură de iubire nu sunt crezute, ba chiar sunt ridiculizate de mediile mainstream, dar și de cei mai mulți dintre psihoterapeuți și medici. Adăugând insulta la rană, mulți dintre colegii victimelor din rândul comunității de căutare și dezvăluire a adevărului îi ostracizează pe acești oameni, oricât de ironic ar suna aceasta.
[…]
Teoria mușcăturii extraterestre de iubire și efectele ei jenant de dureroase nu fac prea bine mișcării populare de dezvăluire în domeniul OZN și nici mentalității de frații-din-spațiu-veniți-să-ne-salveze, predominantă în comunitatea new age. Nu! Chiar deloc. Și nici nu a fost acceptată în cercurile mainstream de psihologie. Asta înseamnă că cei care trăiesc trauma răpirilor extraterestre și drama mușcăturii iubirii sunt prinși între ciocan și nicovală, izolați într-un tărâm al nimănui, în care secretul rămâne regula, nu excepția. Dacă va avea loc vreodată vreo dezvăluire cu privire la OZNuri și la extratereștri și la alte secrete în acest domeniu, atunci mușcătura extraterestră de iubire și mai ales partea întunecată a lui Cupidon trebuie să facă parte din aceasta. Din punctul meu de vedere, se prea poate ca aceasta să fie forța motrice principală în ceea ce privește pe străvechii zei stelari extratereștri și puternicele organizații clandestine care par să îi slujească.
[…]
Am studiat numeroase cărți de self-help despre relații și relații toxice, traumă și dependență, vampiri emoționali, bărbați periculoși și psihopatologie. Cu toate astea, niciuna din aceste cărți nu recunoaște și nu menționează niciodată ceva cât de cât apropiat de ceea ce văd eu. Niciuna nu abordează elementul paranormal de înscenare și interferare în legătură cu epuizarea emoțională, într-o relație amoroasă cu o conexiune puternică și care nu se termină bine. Deși adesea există un nivel oarecare de psihopatologie prezent la unul din parteneri, cum ar fi dependența sau narcisismul, asta nu explică alte caracteristici anormale ale relației.

Vampirismul sufletesc și emoțional reprezintă o caracteristică esențială, dar vampirismul în sine s-ar putea să fie un aspect indirect al interferenței în relație, nu vina exclusivă a unuia dintre parteneri, adică a vampirului energetic. Cu alte cuvinte, efectele de epuizare emoțională ale relației ar putea fi rezultatul faptului că unul dintre parteneri acționează ca portal sau ca un soi de canal pentru o altă entitate, cum ar fi un Cupidon întunecat. Treaba acestui Cupidon întunecat este să deturneze componenta energetică a relației amoroase. Cu alte cuvinte, cu cât este mai mare drama emoțională, cu atât mai multă energie are la dispoziție Cupidon ca hrană.

Lucrând cu mulți oameni care i-au povestit experiențele lor de-a lungul anilor, Lorgen a identificat trei elemente care reprezintă caracteristici majore ale unei relații de tip Partea întunecată a lui Cupidon:

 1. Elemente magice / paranormale precum prevestiri, evenimente de precogniție și conectare parapsihologică.
 2. Epuizare sau vampirism sufletesc și/sau vârfuri sau căderi emoționale extreme.
 3. Manipularea emoțională și/sau factorul psihopatologic.

Cel puțin doi din cei trei indicatori au fost prezenți în toate cazurile, iar în cele mai multe au fost prezenți toți trei. Ea le numește ”nesfânta treime” a Părții întunecate a lui Cupidon.

În prima categorie, elementele magice și supranaturale au loc chiar înainte și în timpul relației amoroase. De obicei apar sincronicități, vise intense / precognitive, sentimente de deja vu. Totul pare ca și cum așa ar fi trebuit să fie. Sincronicitatea a fost numită de Carl Jung și descrisă ca fiind un ”principiu conector a-cauzal”, i.e. un tipar de conectare care nu este explicat prin cauzalitate sau, cu alte cuvinte, o ”coincidență semnificativă”. Mulți dintre noi am avut experiențe de sincronicitate în viața personală, nu numai în legătură cu relațiile amoroase. În cea mai mare parte, simțim că aceste sincronicități sunt de natură pozitivă, ca și cum ”universul” ne-ar ajuta să ne aflăm în situația potrivită la momentul potrivit fără să ne așteptăm la asta, sau dăm peste cartea sau articolul potrivit, care ne ajută să înțelegem mai bine o situație în care ne aflăm. Am avut parte de aceste sincronicități pozitive de multe ori în viață.

Însă ceea ce nu știu cei mai mulți este că sincronicitățile pot fi aranjate de ființe ”extraterestre” din dimensiuni superioare și că ele pot arăta pozitiv inițial, dar să fie o ”momeală” ca să ne facă să ajungem de bună voie într-o anumită situație, însă care slujește propriilor lor planuri. Așadar, deși pot cu siguranță să existe sincronicități care să ne facă să ne întâlnim cu persoana ”potrivită” fără niciun fel de interferență, mai există și sincronicități aranjate, în scenariul mușcăturii de iubire / Cupidon întunecat. Aceste sincronicități se mulează pe ceea ce visăm noi să avem, pe punctele noastre oarbe, pe rănile noastre (care sunt diferite pentru fiecare dintre noi), sub forma unor tentații sau a unor întâlniri magice cu persoane percepute ca ”suflete pereche”, de fapt fiind vorba de un ”suflet pereche / o flacără geamănă contrafăcută”, cum le-a numit Lorgen. Găsirea adevăratului suflet pereche și fericirea în dragoste necesită maturitate / inteligență emoțională, conștientizare, discernământ și înțelepciune spirituală. Însăși ideea de suflet pereche sau de flacără geamănă a devenit foarte distorsionată în cercurile new age.

În ceea ce privește folosirea de momeli pentru a ne face să ajungem într-o anumită situație (momeli care nu sunt ceea ce presupunem noi la început că sunt) de bunăvoie, dar slujind planurilor extraterestre, este important să înțelegem cele scrise de Michael Topper și citate mai jos. Ceea ce spune el depășește scenariul mușcăturii de iubire, dar are legătură cu sistemul matricial global de control și cu manipularea hiperdimensională în general. Fragmentul este extras dintr-o serie de articole scrise de un om pe nume Michael Topper, care folosește pseudonimul “Mareșalul Telemachus” sau chiar “Maica Terasu” și altele. După ce a produs foarte multe materiale, cele mai multe publicate de Val Valerian în seria sa de cărți Matrix, Topper a dispărut cumva din scenă, după ce a fost atacat grav de forțele pe care le dezvăluise. Munca lui și materialele publicate sunt complexe, dar dezvăluie secrete mai profunde ale realității.

1095092_10202607407933990_1132706970_n“În densitățile superioare, jocul principal se face în jurul Conștiinței. Asta înseamnă pur și simplu că densitățile superioare de existență, fie că au o orientare pozitivă sau negativă, recunosc cu toatele că treaba a tot ce e ființă și existență, de oriunde, este întotdeauna Conștiința… care trebuie să devină din ce în ce mai ”Conștientă”. Conștientizarea are legătură cu ”densitatea” conștiinței, ca să spunem așa. Modul STS (în serviciu pentru sine) de a atinge o ”densitate a conștiinței” este să se ”îngrașe” prin asimilarea altor unități de conștiință. În general, acest principiu este promovat ca ”Totul este Una” și se referă la ”rău” ca fiind o ”revoltă” sau o greșeală sau ceva ce, în cele din urmă, va fi ”îndepărtat”.

Pe de altă parte, perspectiva STO (în serviciu pentru alții) vede ”îngrășarea” în alt fel. Acest tip de conștiință vede că recunoașterea conștiinței ”celuilalt sine” ca fiind egală cu propria sa conștiință, în ciuda manifestării complet diferite a acelei ființe, este modul de a forma o ”rețea” de conștiință, astfel încât Întregul să fie mai mare decât suma părților.

Diferența este că formele de conștiință de tip STO recunosc conștiința ca fiind o activitate ”integratoare” de networking și interdependență, pentru că acest tip de conștiință îi percepe pe toți ceilalți ca sine, chiar dacă sunt diferiți, astfel căutând să ajute și să sprijine pentru că celălalt ESTE sine într-un sens absolut interior. Astfel, Conștiința Absolută, sau Dumnezeu este ”preamărit” printr-o minunată diversitate de ființă, dacă vrem să ne exprimăm așa.

Băieții răi, pe de altă parte, joacă jocul în termeni de dominare, subjugare și absorbire a altor unități de conștiință în ”Unul”. Dar și ei înțeleg că regulile jocului presupun ca, pentru ca ei să ”absoarbă” cu adevărat în ființa lor aceste alte ”conștiințe”, ”celălalt” trebuie să aleagă să participe la ”mărirea de sine” a conștiinței de tip STS. O ”hrană” care nu vrea, în esență, nu este ”hrănitoare”, ca să spunem așa. Dacă forma de conștiință nu alege, ea devine ”otravă” pentru conștiința care caută să o mănânce. Așa că ei trebuie să promoveze ”Unimea” într-un mod foarte special.

Observați că ambele părți recunosc ”Unimea”, dar în moduri foarte diferite.

Deci, trebuie să înțelegem aici că adevăratul plan al Tărâmului Negativ este să ”mănânce conștiință”. Așadar, asta împiedică o ”ocupare” deschisă, în termeni literali și fizici. Dacă ar fi descoperită o ”invazie”, asta ar însemna că vălul s-ar ridica și toți l-ar vedea pe ”omul din spatele cortinei”, ar fi dezgustați și s-ar îndepărta. La fel ca în ”Vrăjitorul din Oz”, papuceii roșii trebuie obținuți CU MARE ATENȚIE!

Colectarea esenței este o artă de mare subtilitate! În sensul său cel mai pur, ”planul extratereștrilor negativi” este STALKING-ul.

Scopul stalking-ului este să creeze un mediu artificial total controlat, compus din comportamente umane temeinic previzibile – făcute să fie previzibile pentru că au fost programate să răspundă la impulsuri de condiționare [inculcate prin secole întregi de minciuni și de distorsionări prezentate sub formă de religii], totul învârtindu-se în jurul unei ”povești” care, de fapt, nu este adevărată și este total nereprezentativă pentru adevăratul tărâm negativ.

Aceste semnale de programare au fost instalate de-a lungul secolelor – fie prin capacități de deplasare în timp, fie prin prezență istorică efectivă. Diferiți profeți sau lideri religioși au fost influențați să propovăduiască, să predea sau să profețească filosofii menite să toarne fundația care să permită preluarea ulterioară – posibil în timpurile noastre. Când oamenii încep să se deștepte, Negativii pur și simplu merg înapoi în trecut și mai adaugă ceva la supă, ca să ”înăbușească” noua conștientizare. Acest lucru are apoi efect de domino și ne influențează prezentul. Bucle temporale și lucruri din astea. Mulți oameni cred că ”scenariul cu invazia extraterestră” este o șiretenie pusă la cale de guvern pentru a crea impresia că există o ”amenințare” care se formează, permițând astfel instituirea unei Noi Ordini Mondiale. Însă această idee se bazează pe o interpretare greșită a procesului pe care tocmai l-am descris.

Este important să ținem minte următorul lucru: NU există o ”activitate conspirativă unificată” la nivelul ierarhiilor guvernamentale. Efectul de ”divide et impera” este manifest și la acest nivel și se potrivește de minune cu planurile extratereștrilor. Activitățile la TOATE nivelurile sunt conforme cu programul lor de STALKING, în care deruta și scopurile încrucișate împiedică persoanele țintite în program să aibă o percepție clară.

Însă la un nivel foarte profund s-ar putea să existe o interacțiune conspirativă directă între ”guvernul secret” și extratereștrii negativi… dar este improbabil ca numele vreunuia dintre cei implicați să fie recunoscut de cineva, oricât de bine informat ar fi în domeniu. Acești ”superiori secreți” sunt chiar așa: SECREȚI. Orice organizație pe care o puteți numi sau de care ȘTIȚI face parte doar din ”cercurile exterioare”.

Și care este obiectivul proiectat al acestei operațiuni de STALKING? Este vorba de un dublu obiectiv. În primul rând, efectul stalking-ului este ca atunci când se creează panică într-o turmă de animale. Puțin câte puțin, animalele sunt stabilizate într-un mod ”negativ”, constituit pe ideea ”noi împotriva lor”. Deși la suprafață poate părea că acest ”mod” este pozitiv sau în serviciul altora (i.e. că va salva lumea care este ”defectă” sau greșită, sau mânjită de păcatul originar), însuși faptul că își are bazele în percepția de tip ”dominator”, în care mântuirea este ”în afară”, înseamnă că poate fi ”ocupat” mai ușor în termeni de corp, minte și suflet, la un nivel care este ”nevăzut și care nu poate fi văzut”. Cu alte cuvinte: Satan POATE și de cele mai multe ori chiar SE PREZINTĂ ca un înger de lumină!

Doar la nivelurile inferioare ale structurii de putere mai există destul de mulți care încă mai cred că joacă rolurile de bază de ”antagonism” și ”autoprotejare”. Ei cred că ”a trimite lumină și iubire” celor ”care au nevoie” este ceva la locul lui, fără să își dea seama că această activitate își are rădăcinile într-o convingere profundă că ceva nu e în regulă, că ceva e greșit, că ceva s-a revoltat, ceea ce ne duce iar în contextul ”noi împotriva lor”.

Există dovezi că se folosește extensiv tehnologie de implant pentru a asigura o obediență influențată; cu toate acestea, trebuie păstrat un anumit grad de libertate în conștiință, datorită faptului esențial că marfa prețuită aici este conștiința. Un psihic total drogat, modificat chirurgical și programat temeinic este bun doar pentru slujire de sclav, robotică (acesta fiind un lucru care este posibil să se întâmple, apropo). Înțelegând asta, găsim calea să ieșim din capcană. Nu e ușor, dar e o cale.

Principalul obiectiv al operațiunilor de stalking Negativ este să convingă, prin tipare de comportament puternic influențate, dar nu robotice, Liberul Arbitru al CONȘTIINȚEI țintite să se alinieze cu existența negativă din densitatea superioară. Pentru că, pe termen lung, obiectivul este ”consumarea” unităților funcționale de conștiință de către ierarhia negativă, cu Liberul Arbitru intact! Altfel nu e bună mâncarea![…]”

– din “The Positive/Negative Realms of Higher Densities” (Tărâmurile pozitive / negative ale densităților superioare) de Michael Topper

Cea de a doua categorie a ”nesfintei treimi” se referă la vârfuri și căderi emoționale extreme, precum și la fenomene de epuizare emoțională care depășesc problemele ”normale” care apar într-o relație. Unul sau ambii parteneri îl pun pe celălalt pe un piedestal, prin sentimente extatice și episoade de stimulare a egoului, apoi dintr-o dată sunt abandonați într-o cădere emoțională, de pe o zi pe alta. Literalmente, sentimentul este că înnebunești și că nu este posibilă o comunicare rațională, echilibrată și cu picioarele pe pământ pentru a rezolva lucrurile. Sentimentul poate să fie că partenerii vorbesc ”limbi diferite”. Într-o zi pot să aibă un episod de sex extraordinar și o conexiune magică de iubire, iar în ziua următoare să iasă la suprafață elemente care să declanșeze reacții exagerate, care epuizează pe unul sau pe ambii parteneri la extrem; în ziua următoare totul e din nou iubire și extaz și tot așa, înainte și înapoi, generând foarte mult zbucium emoțional care servește drept ”hrană” ființelor hiperdimensionale orientate negativ.

Cea de a treia categorie se referă la manipularea emoțională și la elementul de psihopatologie. Unul dintre parteneri sau amândoi pot să prezinte comportamente neobișnuit de autoritare, manipulatoare, abuzive sau acaparatoare de atenție, precum narcisismul sau o dualitate de tip Jekyll-Hyde. De asemenea, unul dintre parteneri poate părea ”posedat”, ca și cum prin el ar lucra ceva cu caracteristici paranormale. Este important să reținem că aceste caracteristici paranormale / de tip posedare nu sunt întotdeauna atât de evidente și cu siguranță că nu arată așa cum sunt prezentate în filmele de groază ale Hollywood-ului. Există diferite grade, de la subtil și ascuns până la mai evident și mai pe față, însă obiectivul este același: să creeze dramă, izbucniri și zbucium emoțional pentru a asigura hrană sau pentru a servi altor planuri ale ”extratereștrilor”, după cum am menționat anterior.

Problemele care apar într-un cuplu aflat într-o relație de tip Partea întunecată a lui Cupidon pot avea caracteristicile unei tulburări de personalitate borderline, ale unei tulburări de stres post-traumatic, ale unei tulburări bipolare, rănire narcisistă sau alte tulburări de personalitate și probleme psihologice, însă – după cum voi explica mai în profunzime în continuare – aceste tulburări psihologice ar putea fi doar manifestarea / simptomele unei mușcături de iubire. Oamenii care nu știu sau nu înțeleg scenariul părții întunecate a lui Cupidon / al mușcăturii de iubire de obicei încearcă să explice ceea ce se întâmplă folosind exclusiv cadrul psihologiei mainstream, când, de fapt, s-ar putea să fie vorba despre altceva. De asemenea, este important să vedem tabloul întreg într-o posibilă relație de tip mușcătură de iubire, mai ales aspectul paranormal al acesteia. Acest citat din Laura Jadczyk-Knight, menționat mai sus, este important de reținut:

“Aici nu vorbim doar despre o ”mică ceartă”, ci vorbim despre o bătălie între forțe la alte niveluri, care se manifestă – ca ÎNTOTDEAUNA – în dinamica umană.”

Eve Lorgen oferă o descriere generală a unei relații de tip mușcătura de iubire / partea întunecată a lui Cupidon:

”Când vă aflați pe lista de victime a părții întunecate a lui Cupidon? Când aveți impresia că e o potrivire făcută în ceruri.

Întâlnirea poate să fie întâmplătoare, să aibă loc într-un loc sau într-o situație neobișnuită pentru voi. Dar cumva, în mod magic, se întâmplă ceva care creează oportunitatea. Poate că aveți o presimțire, sau aveți din senin senzații energetice. Apoi vi se întâlnesc privirile.

Există un sentiment de ceva cunoscut, ca și cum deja l-ați cunoaște pe acest străin ciudat, poate din alt loc sau din alt timp. Cu toate astea, se pare că nu puteți să-l luați de nicăieri. Privirea fixă, senzația de fluturi în stomac, sentimentul de entuziasm, neliniște și poate chiar pericol vă bântuie ființa. Abia dacă puteți să vă stăpâniți sentimentul că urmează să se întâmple ceva important.

Poate că persoana vă întreabă ceva la care tocmai vă gândeați, tocmai când vă pregăteați să vorbiți despre acel lucru. ”Ne cunoaștem? Îmi pari cunoscut/ă.” Trec câteva momente și poate că aveți un sentiment de deja vu. Poate că vă amintiți un vis recent, în care ați văzut chipul celui care v-ar putea fi iubit/ă. Persoana este îmbrăcată în aceleași culori ca în vis, sau poate că vi se prezintă într-o scenă familiară. Acum simțiți că visul a fost un soi de prevestire. Iubitul din vis a prins viață.

Simțurile vă sunt amplificate și vă simțiți mai vioi. Senzațiile acelea calde, gâdilătoare și pufoase din corpul vostru par să rezoneze cu cealaltă persoană. Oare tocmai v-ați întâlnit Alesul? Sufletul pereche? Oare să fie un semn că această persoană urmează să intre pe scena centrală a vieții voastre? Schimbați numere de telefon și adrese de email. Data viitoare când vă întâlniți, vorbiți despre lucruri despre care credeați că nu veți vorbi niciodată cu nimeni, darmite că le-ar înțelege cineva. Păreți să aveți așa de multe în comun. Poate că persoana nu este genul vostru în mod normal, însă în mod inexplicabil, aveți o conexiune profundă. Încep fanteziile erotice. Cumva, ele par mult mai reale. De ce?

Însă de undeva, din adâncul vostru, simțiți un impuls subtil de împotrivire. Vocea voastră interioară încearcă să vă contacteze, dar voi o striviți ca pe un gândac. Poate că mintea voastră logică pune la îndoială toate astea, […] însă partea însingurată din voi nu se poate opri să dorească incitare, să scape de sentimentul acela fără speranță că nu veți avea niciodată parte de iubire adevărată și că întotdeauna vă veți mulțumi cu mai puțin. Vreți să trăiți pasiunea și iubirea pe care nu le-ați cunoscut niciodată cu adevărat. Vă luptați cu ambele părți din voi, ca și cum ați fi fost împărțiți în două persoane. Se instalează deruta și pur și simplu nu puteți să vă mai opriți din a vă gândi la cealaltă persoană.

Începe legătura de iubire și se desfășoară drama lui Cupidon

O serie de telefoane magice, mesaje, emailuri și încep întâlnirile. Poate că vă simțiți îndemnați să conduceți pe distanțe lungi sau chiar să mergeți în partea cealaltă a țării ca să vă întâlniți cu noul vostru viitor iubit. Energiile entuziasmului se acumulează și nu vă puteți opri din a vă gândi la el / ea, mai ales la când veți putea avea mai mult timp să fiți împreună, ca să vă conectați cu adevărat, să vă atingeți. Să vă contopiți.

N-ați mai simțit niciodată o astfel de conexiune cu cineva; este aproape telepatică și are nuanțe supranaturale. Vă terminați propozițiile unul altuia, cumpărați lucruri asemănătoare la magazin, vă treziți că purtați aceleași culori și chiar că mâncați aceeași mâncare atunci când nu sunteți împreună – și în același timp.

Acel prim sărut transmite fiori electrici care coboară direct în zonele voastre erogene. E aproape ca și cum ați fi fost loviți de săgeata lui Cupidon! Vă mai sărutați o dată, profund. Totul se întâmplă atât de ușor, atât de repede. Sexul vi se pare atât de natural și de conectat. Vă treziți că faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut cu alți parteneri. Vă simțiți mai puțin inhibați, iar energia creatoare curge. Vă asumați riscuri mai mari, care poate că nu vă stau în caracter. Dați deoparte confuzia și vocea interioară de avertizare care se chinuie să fie auzită, pentru că, vă spuneți, ”Da! O să îmi urmez inima. Vreau pasiune!”

Și acum începe caruselul dramei, iar viața voastră se întoarce cu susul în jos. El sau ea vă face să vă simțiți stăpânul lumii, doriți, prețuiți și importanți. Întâmplările par să decurgă magic, de parcă ar fi fost scris un scenariu divin care a străpuns prin zidurile inimii voastre însingurate. Sunteți într-o beție extatică.

Cu toate astea, nu durează. Ceva se întâmplă. La un moment dat, acolo unde odinioară simțeați entuziasm și pasiune, acum vă întrebați de ce începeți să vă simțiți slăbiți și puțin epuizați. Poate că partenerul vostru începe să arate o parte întunecată. Începe să iasă la suprafață manipularea emoțională. Oare partenerul vă manipulează intenționat ca un vampir emoțional, sau doar vi se pare? Nu vă vine să credeți. Încep căderile nervoase devastatoare și începeți să simțiți că întâmplările din viața voastră se desfășoară fără niciun control. Atenția deplină și prezența partenerului par să vă fie inaccesibile, iar viața voastră devine o fugă nesfârșită după o iubire neconsumată.

În cele din urmă, ghearele iubirii neîmpărtășite vă sfâșie inima, iar voi și persoana iubită sunteți târâți din dramă în dramă. În timp, deveniți o epavă emoțională. Se instalează confuzia și parcă de fiecare dată când vă apropiați de iubitul adus de Cupidon, slăbiți și mai mult. Simțiți că sunteți supți de emoții, de logică și de rațiune. Ce s-a întâmplat?”

Mare parte din ceea ce descrie Lorgen poate că sună ca fazele tipice ale unei relații. Beția inițială, vârfurile emoționale, proiecțiile, partide minunate de sex și toți hormonii care creează un val de extaz și de entuziasm. Aceasta este de obicei faza romantică. Apoi intervine realitatea și apare umbra, care declanșează răni din copilărie și alte probleme care apar de obicei într-o relație. Însă povestea mai are și alte elemente atunci când e vorba de o relație de tip partea întunecată a lui Cupidon / mușcătura de iubire.

Iată mai jos chestionarul de bază despre relații din partea întunecată a lui Cupidon, pe care îl folosește Lorgen pentru clienții ei:

Vi se par cunoscute aceste caracteristici principale?

 1. Elementele magice și supranaturale care au precedat relația sau care au apărut în timpul relației amoroase. Lucruri precum sincronicități, vise precognitive, intuiții, vise lucide și sentimente de deja vu. Activitate paranormală. Potrivirea de iubire care pare influențată de dincolo, ca și cum ar fi fost menită să fie. Conexiune foarte puternică cu persoana. D/N
 2. Vârfuri emoționale și căderi devastatoare, epuizare emoțională și sufletească. Poate că ați fost perceput/ă pe un piedestal, cu sentimente extatice, apoi ați fost abandonat/ă brusc într-o prăbușire emoțională, fie de către partener, fie prin întâmplări care vă scăpau de sub control. Foarte mult dramatism. D/N
 3. Manipulare emoțională și elementul de psihopatologie. Partenerul / partenera prezenta comportamente neobișnuit de autoritare, manipulatoare sau abuzive și acaparatore de atenție, precum
 4. a) personalitate histrionică, personajul principal din piesă, vorbește la nesfârșit, bârfitor, acaparator de atenție. D/N
 5. b) personalitate dependentă și compulsivă, droguri, alcool, sex, muncă, sport. D/N
 6. c) comportament autoritar, gelos, manipulare emoțională, pasiv-agresiv. D/N
 7. d) comportament narcisist, lipsă de empatie, sentiment exagerat de îndreptățire, caută să fie lăudat, are nevoie de atenție permanentă, și/sau complex de superioritate. D/N
 8. e) comportament pasiv, victimă, se plânge mereu, comportament de tip ”da, dar”, cerând foarte multă afecțiune. D/N
 9. f) comportament narcisist extrem sau dualitate de tip Dr. Jekyll/Mr. Hyde, posedare sau găzduire demonică. Calități supranaturale cum ar fi magia neagră, controlul hipnotic al victimei ca și cum v-ați afla sub puterea unei vrăji. D/N

Categoria întrebărilor personale

Categoria 1: Elemente magice și paranormale

 1. a) Ce fel de lucruri s-au întâmplat înainte de relație sau în fazele de început, care v-au făcut să credeți că poate este vorba de ceva ieșit din comun? Lucruri precum vise intense, conectarea cu partenerul la nivel astral, sincronicități, o legătură parapsihologică cu partenerul mai puternică decât ceea ce trăiți de obicei cu alte persoane etc. Explicați.
 2. b) Părea relația să fie manipulată sau aranjată de inteligențe nevăzute și vă făcea să vă simțiți ca și cum v-ați afla sub efectul unui farmec?
 3. c) Cum ați simțit conexiunea? Ați trăit un grad mai ridicat de pasiune? Ați simțit că e mai mult decât sex? Ați avut senzații distincte în zona inimii, a plexului solar sau în alte zone? Descrieți.
 4. d) Ați avut vreo experiență de sensibilitate parapsihologică amplificată sau de empatie cu partenerul sau cu alte persoane în decursul acestei drame amoroase?
 5. e) Dumneavoastră sau partenerul dumneavoastră ați simțit prezențe de fantome, spirite sau entități extraterestre imediat înainte de relația amoroasă sau în timpul acesteia?
 6. f) Dumneavoastră sau partenerul dumneavoastră ați trăit experiența unei obsesii în iubire, care nu vă / îi era caracteristică?

Categoria 2: Vârfuri emoționale, căderi emoționale, drame, epuizare emoțională

 1. a) Ați fost epuizat/ă emoțional după un anumit moment / și v-a afectat cumva acest lucru la nivel fizic, de exemplu v-ați îmbolnăvit sau ați pierdut mult în greutate?
 2. b) Au avut loc evenimente scăpate de sub control, care să vă împiedice să vă consumați relația sau să faceți mai multe lucruri împreună?
 3. c) V-ați trezit că gândiți sau faceți lucruri care nu vă stau în caracter când vă aflați în preajma acestui partener / acestei partenere sau chiar după aceea? De exemplu, că vă asumați riscuri mai mari.
 4. d) Dumneavoastră sau partenerul/partenera dumneavoastră ați devenit dintr-o dată deconectați la nivel emoțional și neinteresați, fără niciun motiv aparent – sau a existat vreun motiv care a dus la aceasta, dacă s-a întâmplat?
 5. e) Cât a durat să vă vindecați și să treceți peste această relație amoroasă? Cât timp a durat relația?

Categoria 3: Manipularea emoțională și elementul psihopatologic

 1. a) Credeți că partenerul / partenera era un psihopat, o vrăjitoare, o persoană influențată de demoni sau poate chiar posedată?
 2. b) Ce fel de comportamente prezenta partenerul / partenera, care simțeați că sunt: • Manipulatoare din punct de vedere emoțional, transmițându-vă vinovăție, rușine sau faptul că sunteți ”mai puțin decât…” sau ”răi”. Explicați printr-un exemplu. • Autoritare sau abuzive? Deschise sau pasiv-agresive. Explicați o scenă sau o interacțiune obișnuită.

Vreau să mai spun câteva lucruri despre caracteristicile experienței de tip partea întunecată a lui Cupidon. Privite de la distanță, începuturile dramei amoroase par să fie pozitive și poate chiar se înscriu în gama normală de experiențe umane. Însă la o analiză mai profundă a dinamicii cuplului, am observat că experiența avea un grad mai ridicat de realitate magică. Nuanțe de percepție extrasenzorială și elemente paranormale se manifestau în moduri care nu fuseseră prezente în mod normal în viața anterioară a partenerilor sau în viața celor mai mulți dintre oameni.

Evident că există multe variațiuni și multe gradațiuni în ceea ce privește simptomele enumerate și nu trebuie neapărat să se aplice toate, însă dacă majoritatea se potrivesc, atunci s-ar putea să fie vorba cu adevărat de o întâlnire aranjată din partea întunecată a lui Cupidon. Mai depinde și de fiecare individ în parte și de istoria sa personală. După cum am spus mai devreme, acesta este doar un chestionar elementar. Este nevoie de o introspecție, de o recapitulare și de o obiectivitate mai profundă pentru a vedea toate avertismentele pe care oamenii tind să le elimine prin rațiune, așa cum am făcut și eu la început în experiențele mele. Cel mai adesea, acestea sunt posibile abia după ce relația s-a terminat și persoana se află într-o stare mai echilibrată din punct de vedere emoțional, pentru a putea înțelege ce s-a întâmplat de fapt.

Există diverși factori de vulnerabilitate, cum îi numește Lorgen, care măresc probabilitatea ca persoana să devină victima Cupidonului întunecat, deși se poate întâmpla oricui, după cum precizează tot ea. Cei mai frecvenți factori care determină posibila țintire ca victimă a unei mușcături de iubire sau a Cupidonului întunecat sunt doi – implicarea în medii alternative, cercetare, conspirații și paranormal și spiritualitate, reprezentând 99% dintre studiile de caz ale lui Eve Lorgen și persoane cu profesii în domenii legate de îngrijire (71%).

Implicarea în medii alternative, cercetare, conspirații, paranormal și spiritualitate:

Cu o singură excepție, toți respondenții care au completat chestionarul meu despre Partea întunecată a lui Cupidon urmăreau mediile alternative și aveau interese legate de paranormal, conspirații și /sau spiritualitate. Este vorba de persoane angajate activ în a conștientiza ce se întâmplă în lume și în cosmos, inclusiv explorări în domeniul conștiinței superioare. Aceste persoane făceau multe cercetări pe internet, erau implicate în talk show-uri de radio și aveau interese legate de spiritualitate și paranormal. Toate erau persoane inteligente, cu o gândire ”în afara limitelor”, care puneau la îndoială starea de fapt în mass media mainstream, în educație, politică și religie. Unii erau chiar informatori (whistleblowers). Mulți dintre ei aveau aptitudini parapsihologice și un grad mai ridicat de conștientizare la nivel social și ezoteric. Ne-am putea întreba – cum de pot fi aceștia factori de vulnerabilitate? Dacă lipsa de conștientizare este un factor major de vulnerabilitate, de ce ar fi oamenii conștienți atât de vulnerabili? [nota mea (veilofreality, n.n.): bună întrebare și o vom analiza mai în profunzime în continuare.]

Persoane cu profesii în domenii legate de îngrijire:

Peste două treimi din cazurile afectate de Cupidonul întunecat au implicat persoane cu profesii precum profesori, terapeuți, îngrijitori și profesii din domeniul psiho-intuitiv. Aceste persoane au tendința să prezinte un factor mai ridicat de empatie și sunt mai generoase din fire. Ca urmare, uneori le este mai greu să stabilească niște granițe ferme cu parteneri, prieteni și colegi de genul ”folosește și ia”.

Poate că acum este un moment potrivit să împărtășesc câteva din experiențele mele, mai ales că eu aparțin chiar acestor două categorii principale. [Citește aici Partea a doua – în lucru]

Alte materiale:

Advertisements