Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Pentru că văd că nerușinarea în lumea ‘vindecării reconective’ nu are margini, iar dezgustătoarea mașinărie de propagandă merge în continuare, aș vrea să clarific niște lucruri – și pe astea le știu pentru că le știu și le-am trăit, nu mi le-a spus nimeni:

Ca și până acum, emisiunea Direct cu Roberto Grosa nu are nicio legătură cu nicio vindecare. Tot ce auziți acolo sunt minciuni, parte dintr-un spectacol subțire de lumini false și speranțe deșarte, susținut acum și de proaspăt-fascinații (și mult mai agresivi și mai lipsiți de scrupule, sau poate doar mai disperați să își recupereze investiția) ‘practicieni fundamentali’ care au căzut în capcana oribilei mașinării anul trecut și au dat cu banul pe la seminariile corporației lui Pearl. Singurul scop al emisiunii lui Grosa este să facă reclamă seminariilor lui Pearl și implicit lui Grosa și tuturor celorlalți pupători de dosuri reconectate și vânători certificați ai corporației.

Și vă rog, să nu mai aud că ‘ce urât vorbesc despre ei’ și că ‘noi avem o cu totul altă părere despre vindecarea reconectivă’. Aveți o altă părere pentru că asta se dorește să aveți – și nu e nimic altceva decât o părere, bazată pe o prezentare a unei realități trunchiate intenționat.

Să nu mai aud că ‘dar depinde de etica practicianului până la urmă, nu te obligă nimeni să vinzi seminarii, n-ai decât să facilitezi vindecări și să ajuți oamenii’. Totul depinde numai și numai de ‘etica’ practicianului de la care ai învățat (în speță, Pearl și gașca lui de hiene, de la care nu ai cum să înveți altceva, decât lucrare și etică de hiene). Scopul acestei ‘lucrări de vindecare’ este dat tocmai de etica și de scopurile corporației care o prezintă și o promovează, iar etica lor este ‘vinzi seminarii cu noi, sau ești împotriva noastră’. Nu e nicio minciună aici; chiar și The Reconnection declară asta. Doar că, în lumea lor lipsită de discernământul bunului simț, a vinde seminarii e tot aia cu a vindeca oameni, iar în lumea legilor corporatiste, ei au monopolul asupra ‘vindecării reconective’. ‘Practician’ nu înseamnă că înveți să facilitezi vindecare, ci că înveți cum să fii loial lui Pearl și cum să reprezinți și să susții corect imaginea companiei (sau, dacă nu ești în stare, măcar să-ți faci și tu un sait și să dai share la ce postează compania).

Oamenii nu vin către vindecarea reconectivă pentru că ‘îi trimite universul’ și nici pentru că au auzit de la alți oameni, cu sinceritate și cu inima plină de recunoștință, că s-au vindecat. Oamenii vin doar pentru că îi trimite propaganda corporației, care le agață dorințele și speranțele cu niște filmulețe plătite, sau cu emisiuni plătite, în care niște oameni vorbesc despre ‘experiențe nemaipomenite’ (nici măcar nu spun că s-au vindecat, în sensul în care caută asta o persoană care are probleme reale de sănătate). Nu ai cum să fii practician și să nu observi că, în terminologia reconectivă, ‘universul’ înseamnă ‘lumea lui Pearl’, iar ‘inteligența superioară’ înseamnă inteligența vânătorului care își hipnotizează prada – iar când observi asta, nu ai cum să nu îți dai seama că nu participi neapărat la o lucrare de ‘vindecare și evoluție’ ghidată de univers, ci la o lucrare de lăcomie și dezvoltare corporatistă, ghidată de biroul de marketing al unei corporații lacome.

Cu tot respectul pentru cei din vechile generații de ‘practicieni’, de pe la primele seminarii, dar și pentru cei mai noi și mai entuziaști, care, deși au observat, la fel ca toată lumea, că ‘Pearl e un nasol’, încă mai sunt de acord să îi scuze mârșăvia pentru că ‘până la urmă, toată lumea vrea să facă bani’ – cu tot respectul, așadar, dar aici avem de a face cu o fraudă. Cu un jaf organizat și condus inteligent și cu perseverență. E o chestie foarte serioasă – și nu doar pentru că se joacă cu speranțele și cu sufletele oamenilor, ci pentru că este jaf la drumul mare. Chiar aici, sub ochii noștri. Nu știu cum e prin alte galaxii și dimensiuni și universuri, dar aici la noi, în lumea noastră 3d și așa cum e ea, a face niște seminarii și a forma practicieni, iar apoi a retrage certificatele practicienilor și a chema oamenii din nou la (aceleași) seminarii s-ar numi furăciune și înșelăciune. Iar cei jefuiți și înșelați suntem noi, aparent cu acceptul nostru (și chiar cu acceptul altora dat în numele nostru și acceptat inconștient de noi). Și nu mă refer neapărat la faptul că suntem jefuiți de bani, ci la faptul că suntem jefuiți până și de posibilitatea unei lumi de bun simț, cinstită și plină de iubire.

Poate că e momentul să conștientizăm asta.

Cale lină și bucurie divină, magici Călători.

psychos_in_power

Advertisements