Tags

, , , , , , , ,

O sesiune de vindecare cu arhanghelii

Vă povesteam ieri despre saitul pe care l-am găsit, în legătură cu deconectarea de la “Reconectare (R)”(este vorba despre desfacerea legămintelor și a legăturilor acceptate fără voie prin lucrarea amăgitoare a “doctorului” Eric Pearl / The Reconnection și refacerea comunicării corecte cu sine și cu divinitatea). Bineînțeles că saitul m-a bucurat, pentru că el reprezintă confirmarea că au mai văzut și alții ceea ce am văzut eu. Însă pentru că arhanghelii sunt cei care m-au îndrumat pe tot parcursul propriei mele călătorii prin acel infern și înapoi din el, astăzi am simțit să văd ce au de spus și ei în acest sens și cum anume doresc Cerurile să ne ajute mai departe, în acest demers.

Arhanghelii care și-au oferit deocamdată sprijinul și îndrumarea în această lucrare sunt șapte la număr. Desigur, energia arhanghelilor din această sesiune nu se aplică strict și exclusiv la rezolvarea efectelor negative ale lucrării doctorului Pearl si a tovarășilor lui. Arhanghelii vă pot fi de ajutor pentru îndepărtarea oricăror interferențe care vă perturbă ființa și drumul divin prin viață, indiferent de unde provin ele și dacă le-ați acceptat voit și nu le mai doriți, sau dacă acceptul vostru a fost obținut în mod abuziv. E suficient să vă amintiți și să le cereți să vă îndrume, iar ei vor fi bucuroși să vă facă cunoscută prezența lor și să vă sprijine să vă regăsiți calea și motivațiile corecte. Acum vă invit să parcurgem primii pași, sprijiniți de energia lor.

arhanghelul-sandalfon-sandalphon-sandolphon-sandol_28502e9f1db37fArhanghelul Sandalfon: Te ajut să-ți trezești sufletul și astfel să ai acces la energia subtilă sublimă a Iubirii Divine Nesfârșite.

Arhanghelul Sandalfon ne vorbește aici despre o situație care trebuie abordată cu sufletul, nu cu mintea. El se oferă să ne ajute să regăsim bucățelele de suflet desprinse, respinse, rătăcite sau în cine știe ce alt fel înstrăinate de noi și să le aducem înapoi acasă, în templul tainic al ființei noastre. Sandalfon ne reamintește de Iubirea Divină, care curge prin tot și între toate și ne ajută să-i facem din nou loc și voie să ne spele, să ne întregească și să ne trezească ființa.

9 arhanghelul gabrielArhanghelul Gabriel: Sunt un protector al adevărurilor dumnezeiești. Te ajut să fii în comuniune intimă și plenară cu Adevărul profund al ființei tale și să îl exprimi cu mult curaj.

Ești alesul și protejatul meu. Ai atins o mare puritate lăuntrică și eu te ajut să-ți revelezi Adevărul Ultim Dumnezeiesc în propria ființă. Ești binecuvântat, inspirat și ghidat de alaiul meu ceresc.

Arhanghelul Gabriel ne reamintește de bucuria și adevărul dumnezeiesc și vine să ne amintească să dăm din nou ascultare vocii noastre interioare. El ne aduce claritate în situațiile în care adevărul nostru interior este în conflict cu ceva care ni se prezintă drept adevăr, ne ajută să descoperim ce este real în fiecare situație și să ne reconectăm cu propria noastră intuiție.

fd868c65eac2756dd29c77c3ad68f799Arhanghelul Metatron: Sunt mesagerul esential între tine și Dumnezeu; te ajut să cunoști Atributele tainice ale lui Dumnezeu. Te introduc înaintea Chipului celui Misterios al lui Dumnezeu.

Arhanghelul Metatron este purtătorul grației care face ca divinul să se reveleze în mod extatic și să se manifeste în creație. El este cel care ne amintește acum că mâna Divinității este mereu întinsă cu bunăvoință către creație, ne ajută să ne amintim Voia divină și să o manifestăm cu grație în viața noastră.

Arhanghelul-RaguelArhanghelul Raguel: Manifest starea perfectă de prietenie, care necontenit îmi vine de la Dumnezeu și o dăruiesc tuturor celor care aspiră la ea. Sunt un sfătuitor plin de înțelepciune și totodată un vindecător al sufletului.

Arhanghelul Raguel este “Prietenul perfect al lui Dumnezeu”. El ne invită și ne ajută să redescoperim prietenia altruistă, bucuria divină a dăruirii, intenția bună și curată și să ne reașezăm lumea întru manifestarea și curgerea integrității și a iubirii adevărate între oameni.

arhanghelul razielArhanghelul Raziel: Îți ofer cunoașterea ezoterică a tainelor dumnezeiești, îți revelez secretele teribile ale manifestării divine și modul în care poți atrage în ființa ta Grația Dumnezeiască. Te ajut să pătrunzi în sacralitatea pură a lui Dumnezeu și să ai acces la Viața Divină.

Arhanghelul Raziel ne invită să pătrundem dincolo de Vălul Iluziei, în sacralitatea pură a lui Dumnezeu și în bucuria deplină a vieții divine. El se oferă să ne ajute să ne implicăm în viață cu iubire și să redescoperim în vălurile profanului strălucirea blândă și jucăușă a sacralității.

arhanghelul urielArhanghelul Uriel: Ești alesul și protejatul meu. Ai atins o mare profunzime în sfera cunoașterii de sine și de acum înainte meriți să te bucuri de Lumina Înțelepciunii Dumnezeiești. Ești binecuvântat, inspirat și ghidat de alaiul meu ceresc.

Arhanghelul Uriel ne reamintește de Pacea și Înțelepciunea divină și se oferă să ne ajute să le manifestăm practic și ingenios. Energia lui purificatoare ne sprijină să ardem toate aspectele malefice și nefaste din ființa noastră, să ne corectăm dorințele și motivațiile și să redescoperim calea care ne susține viața – și prin care susținem Viața.

arhangelul_zadakielArhanghelul Zadakiel: Te ajut să-ți purifici relațiile cu ceilalți, să-ți alchimizezi emoțiile inferioare chinuitoare, să-ți transcenzi anumite acumulări karmice nefaste, să-ți vindeci în mod miraculous suferințele de orice natură.

Arhanghelul Zadakiel se roagă împreună cu noi și ne deschide calea către Compasiunea și Bunăvoința divină. El ne ajută să sublimăm nodurile de energie inferioară din ființa noastră și să ne amintim de mărinimie și de frumusețe în relația cu toți și tot ce ne înconjoară. El ne inspiră cum să rămânem în armonie deplină cu Voia divină și cum să manifestăm corect compasiunea și iubirea divină.

(Arhanghelii și îndrumările lor sunt o invitație de a pătrunde într-un alt tărâm de conștiință și de a (re)descoperi perspectiva divină, plină de grație și bunăvoință, asupra vieții și ființei. Pentru clarificarea mesajelor am folosit Oracolul celor doisprezece arhangheli, publicat de editura Ganesha. Pozele nu sunt cele din setul de cărți-oracol. Sunt luate de pe net și bineînțeles că nu sunt poze ale arhanghelilor :))))) ci doar niște reprezentări grafice convenționale care mi s-au părut mie drăguțe acum și pe care le-am ales ca să facă textul mai ușor de citit.)

Advertisements