Tags

, , , , , , , , ,

Prin anul 2008-2009, după ce deja adusese prima tură de jecmăneală reconectivă în România, doamna Andra Ivanov, deja hotărâtă serios să facă o carieră fulminantă la corporaţie şi înscrisă în programul de ‚mentorat’ („programul”, ce denumire drăguţă… şi ce virus afurisit 😉 ), s-a prins că, în schema de vânzări şi influenţă, ceva nu merge cum trebuie. Nu era suficient că sclavagea toţi practicienii să-i organizeze „prezentări” şi să-i trimită clienţi, nici că se prezenta drept „singura persoană autorizată în România să practice vindecarea reconectivă” (în condiţiile în care, după cum spuneam, tocmai avuseseră loc aici două seminarii şi fuseseră formaţi, pasămite, vreo 300 de „practicieni” – după spusele profesorilor, la fel de apţi ca oricine altcineva, chiar la fel de apţi ca Eric Pearl). Ei îi mai trebuia ceva, o picătură de mârşăvie, ceva, care să îi aducă degrabă admiraţia stăpânilor şi să o propulseze de îndată şi fără echivoc în fruntea haitei locale. Şi a găsit-o, căci şi răul are genialitatea lui.

La vremea aceea, oamenii de la seminarii şi alte persoane interesate comunicam pe un grup yahoo (reconectarea_club, nu ştiu dacă mai există) ţinut de Editura ForYou, la rugămintea The Reconnection, după cum am înţeles mai târziu. Ei bine, la un moment dat, o colegă de la Hunedoara, învăţătoare de altfel, a avut ideea să predea ceea ce învăţase la seminar copiilor din clasa ei şi a scris pe grup despre asta. Chiar dacă nu era manifestabilă întru totul în integritate (căci femeia încă nu ştia ce face şi cu ce se mănâncă ceea ce învăţase), era, cel puţin, o idee venită dintr-un impuls curat şi cinstit – anume, acela de a dărui copiilor din noua cunoaştere pe care credea că o acumulase.

Dar Spurcăciunea nu doarme, iar lăcomia ei e mereu pregătită să terfelească orice impuls curat de dăruire şi orice act cinstit de iubire… Mâncată de râvnă şi de foame necurată, abominaţia Ivanov a luat ideea şi a comunicat-o stăpânilor ei de la The Reconnection aşa cum a putut să o înţeleagă inima ei spurcată şi sufletul ei vândut: „dacă am preda la copii, părinţii ar fi automat interesaţi de seminarii – mai ales că seminariile pentru copii vor fi mult mai ieftine, iar părinţii vor putea să-i şi însoţească pe cei mici…”. Şi uite aşa, virusul Ivanov a abătut peste lume infecţia numită „Reconectarea şi copiii” şi şi-a consolidat drumul înspre vârfurile ierarhiei de hiene de la birourile centrale ale corporaţiei lui Pearl.

Între timp, colega de la Hunedoara am auzit că a avut tupeul să pună şi ea nişte întrebări şi a avut nişte  probleme cu dulăii de la corporaţie, care au sărit de îndată să îşi apere spurcăciunea şi să consolideze influenţa Abominaţiei locale. Grupul de pe yahoo a fost acaparat de The Reconnection, iar grupul pe care l-am făcut pe facebook, în ideea de a restaura căile corecte de comunicare şi fluxul corect de informaţii despre această lucrare, a fost izolat de Ivanov, care şi-a construit o pagină-clonă a paginii oficiale a corporaţiei şi, ca toţi ceilalţi „practicieni” nou picaţi în plasa ei, copiază în neştire postările de acolo şi blochează pe oricine i-ar putea bruia discursul de hipnotizare a viitorilor „practicieni”.

Tot între timp, în ciuda blocadei severe şi agresive a şnapanilor din jurul lui Pearl (nu neapărat de la corporaţia lui, căci energia amăgirii e şi ea destul de molipsitoare şi ajunge te miri pe unde, în te miri ce forme ciudate), au mai început să apară informaţii de la oameni şi foşti practicieni, despre adevăratele efecte ale acestei „lucrări” (care numai de vindecare şi evoluţie nu este) şi despre adevăratele intenţii ale şlehtei de entităţi întunecate care o ghidează din străfundurile astralului. Pătura de interferenţă a fost îndepărtată din ce în ce mai mult, iar lumina curată poate acum să ajungă şi să spulbere complet ultimele rămăşiţe ale influenţelor întunecate care au apucat să invadeze planeta prin această lucrare înşelătoare.

path-of-heartEu am avut doar de spus o poveste – şi de restabilit acurateţea informaţiilor într-un mesaj care ne priveşte pe toţi, deşi ne este adresat doar aparent şi are intenţii ascunse şi ostile. Pentru că omul are voie să aleagă liber ce face (şi ce dă voie să se facă) cu viaţa lui – şi pentru că nu se poate vorbi de alegere liberă şi de „fiecare crede/face ce vrea” până când nu cunoaştem toate informaţiile şi toate opţiunile pe care ni le oferă Graţia divină a Vieţii. Vă las să procesaţi informaţiile şi să lăsaţi adevărul să vi se dezvăluie. În tot şi în toate. Şi ne-om întâlni pe Cale, magici Călători…

Advertisements