Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

Pentru că tot e Valentains dei și fluxul informațional e plin de zânuțe, pisicuțe și maestre extraterestre cu inimioare roz și norișori de curcubeu (nah, păi cum altfel să fim incluzivi 😉 ), eu zic că e un moment potrivit să vorbim puțin despre acțiunea conștiinței potrivnice (Interferenței) în relațiile interumane și despre campania împotriva iubirii, și anume a unui tip foarte special de iubire – iubirea de tip suflet-pereche și flacără-geamănă – pusă la cale de ierarhiile Luminii False prin intermediul îmbârligăturii pe care o știm drept mișcarea new age.

După cum știți, felia de new age cu care am avut tangență și despre care cunosc destul de multe este lucrătura numită vindecare reconectivă, dezvoltată de “doctorul” Pearl și de corporația lui. Ei bine, lucrarea asta s-a dovedit a fi o metodă foarte agresivă de a consolida manifestarea în 3D a entităților din structurile de interferență. Anume, prin lucrarea lor de reconectare personală ($333), nucleul ființei umane este supus unui șoc, de care entitățile din Interferență se folosesc pentru a introduce un modul de șuntare a circuitului de lumină-energie-informație al vieții în și dinspre/înspre ființă și a intercala un set de lumină, energie și informație care le va permite să preia controlul asupra ființei și să îi manipuleze evoluția în viață.

Bun, asta nu ar fi cine știe ce noutate. Toate formele astea de terapii alternative, meditații de înălțare, școli de dezvoltare spirituală și mai știu eu ce cu asta se ocupă și pentru asta sunt venite (Asta nu că n-ar avea în ele, fiecare, și câte o sămâncioară de Lumină, zic eu. Să nu zic cu speranță deșartă, dar așa parcă aș vedea. Vorbim, totuși, despre ceva ce nu poate fi distrus, chiar dacă poate fi distorsionat.) Despre Conștiința Potrivnică și Intervenția pe Pământ și despre cât de prietenoși par să fie “extratereștrii” ăștia care tot vin să ne ajute ați mai citit pe blog – și pe alte bloguri. Lucrarea lui Pearl, deși poate destul de obscură la nivel macro, are totuși un rol important în toată campania asta invadatoare. După cum spuneam, acolo se lucrează prin acapararea directă la nivel de nucleu vital al ființei – și se lucrează declarat cu intenția de a alinia ființa la un sistem circulator paralel, o rețea paralelă prin care omul urmează să primească “lumină, energie și informație”, pasămite pentru a își accelera evoluția. Nu și-a prea pus nimeni problema cu ce intenție se face alinierea asta, despre ce fel de lumină, energie și informație este vorba, ce sistem circulator paralel e ăsta, cine îl locuiește și ce conține el, e benefic și prietenos pentru oameni sau nu.

O calitate anume a câmpului universal despre care cu toții am observat că este prietenoasă și benefică pentru om este iubirea. Chiar și cei mai răi dintre noi, pe care abia dacă am mai putea să-i numim oameni, au observat acest lucru, deși cu alt soi de atenție și mânați de alte interese… Și desigur, chiar și alte forme de conștiință din lumile astea știu acest lucru. Cu toate astea, aici pe Pământ, energia asta pare inaccesibilă. Toată lumea caută iubire; toată lumea își dorește iubire; toată lumea ar fi dispusă să dea orice pentru iubire… Toată lumea știe puterea iubirii, însă pare să locuiască undeva în afara ei, într-un loc de neajutorare și insatisfacție și lipsă, hălăduind printr-o lume a neiubirii și damnată de un creator sadic să “învețe prin suferință”.

Oare chiar așa să fie? Oare chiar să ne fi condamnat Creatorul să îi târâm prețioasa manifestare într-o lume a neiubirii și să o mânjim și să o îngustăm cu suferință? Departe pe veci de Creatorul ascuns în lumea lui de abundență și dărnicie, tânjind veșnic după El și după ea, veșnic căutându-i iubirea și dărnicia în lumea “noastră” și veșnic acuzându-l că nu ne-o dă? Pentru că, mai degrabă, lumea noastră pare prinsă într-o capcană, într-o închisoare vibrațională pe frecvența suferinței și a neiubirii. Ba chiar, entități mai cu sufletul mai treaz și mai preocupate de ce se întâmplă cu adevărat au identificat și paznici ai acestei aparente închisori (sau ferme, cum pare să fie) – diferite forme de conștiință care au ca sarcină să întrețină această închisoare vibrațională, această matrice de interferență în jurul Pământului, pentru a își asigura accesul la formele de energie cu care se hrănesc și care sunt conținute, sau accesibile anumitor forme de conștiință pe care ei au găsit să le invadeze sau să le cultive pe Pământ. Oamenii le-au numit arhoni, sau arhonți, sau domni ai karmei, paraziții, prădătorii, pungașii universului sau în multe alte feluri, însă pare să fie vorba despre niște entități nu neapărat puternice, dar foarte mârșave și josnice, pentru care lovitura sub centură este regula esențială de strategie și conduită. La un moment dat, entitățile astea venite din negura lumilor se pare că au ajuns pe aici și au interferat cu ființele omenești, implantându-le mintea lor de prădători hăituiți și mereu hăituindu-și hrana. Aflându-se la vânătoare, cumva, ele trebuie să rămână mereu ascunse, astfel că au creat o închisoare vibrațională care șuntează percepția omului și îl mână către ele, care rămân undeva la marginea conștientizării și pot să-și desfășoare în continuare, aproape nestingherite, prădăciunile.

Un lucru care s-a întâmplat cu new age-ul este că entitățile astea au ieșit în față. Mișcarea new age a fost prezentată drept o mișcare de elevare a conștiinței omenești, o oportunitate pentru om să evolueze. Sigur că da, însă în esență și de fapt, mișcarea new age este un atac fără precedent împotriva conștiinței omenești. Nu e o mișcare de elevare a conștiinței, ci o mișcare de ponerizare a conștiinței, învăluită într-o lumină falsă, de tam-tam și reflectoare, cu inversarea brutală a scărilor de valori și a definițiilor omeniei. În spatele scenei, acest lucru a fost posibil prin șuntarea straturilor de lumină și forțarea alinierii conștiinței colective și a planetei direct la un flux de… nu știu dacă să-i spun anti-lumină, anti-viață, sau pur și simplu un câmp care pare să fie compus din forțe dezintegratoare pentru anumite forme de conștiință. Da, asistăm la căderea unor tipare, dar tiparele care cad nu sunt nicidecum cele malefice, cele potrivnice vieții. Dacă e să fim sinceri, “tiparele” care cad și par să fie îngropate sub derizoriu și oprimare sunt cele care au de a face cu compasiunea, cu omenia, cu cinstea, cu integritatea, cu bunul simț și cu viața frumoasă, cu bucuria în iubire împărtășită, în relații corecte, hrănitoare și împlinitoare pentru tot ceea ce este.

Uitându-mă în urmă – și uitându-mă și în prezent, la ce oferă acum piața conștiinței colective, ca să zic așa – aș spune că ținta principală a atacului a fost tocmai iubirea. Vorbesc aici despre iubire ca fiind un câmp de forță, o anumită calitate a câmpului universal. Fluturașii pe care îi simțiți în stomac pot să fie, sau pot să nu fie manifestarea unei alinieri cu acest câmp de forță, pentru că Interferența poate să copieze și să reproducă manifestările unei alinieri cu câmpul de Iubire, ca să mascheze alinierile forțate cu anti-lumina (văd că îmi vine mai ușor să-i spun așa, totuși; poate pentru că, din ceea ce am observat, câmpul acesta pare să conțină tot ce este invers, toate definițiile inversate și toate impulsurile bulversate). Așa se face că într- ședință de “vindecare reconectivă”, de exemplu, persoana poate să aibă percepția foarte puternică a unei false experiențe spirituale, timp în care, de fapt, s-a inserat modulul de aliniere opusă (cu anti-sinele îmi vine să zic, deși nu am mai auzit vreodată expresia asta). La fel, mulți dintre “arhanghelii” și “îngerii” și “maeștrii înălțați” care sunt ‘prezenți pe Pământ în acest moment istoric din evoluția planetei’ (nu? așa parcă am auzit că se zice…) sunt ierarhii de Interferență deghizate în lumină. Entitățile acestei ierarhii se îmbracă cu Lumină, însă nu conțin și nu emană Lumină. Este genul de lumină care orbește, mai mult decât luminează; un soi de lumină care are umbră. Așa se face că ele se pot eschiva identificării și să adoarmă discernământul chiar și al sufletelor mai luminate și să bruieze și să inducă în eroare chiar și instrumente și forme de interogare mai avansate. Știu că nu vă place… Dar așa pot ele să lucreze și să maltrateze relațiile dintre oameni, cimentând cupluri false de “suflete-pereche” și încâlcind drumurile, sau inimile sau mințile și împiedicând formările cuplurilor și grupurilor corecte, care ar putea activa câmpul de iubire într-un anumit fel și manifesta anumite calități ale lui, astfel spulberându-le instantaneu ascunzișurile și machinațiunile.

Simplul fapt că vorbim despre chestia asta indică faptul că există și metode de a sparge pătura de Interferență și de a îi contracara efectele. Activarea câmpului de Iubire prin cuplarea sufletelor-pereche și a grupurilor corecte este puternic bruiată, căci și Interferența știe ce o doboară, totuși 😉 Însă există și alte moduri de a activa câmpul de Iubire și de a îi manifesta valorile curate și calitățile hrănitoare. O să las discuția asta pentru alt articol. Deocamdată, zic că ce-i aici e suficient ca să ne ajute să ne curățăm discernământul și să ni-l mențină treaz. Ne-om întâlni pe Cale, magici Călători.

arhanghelul mihail, "cel ce este ca dumnezeu" sursa foto www.pinterest.com

arhanghelul mihail, “cel ce este ca dumnezeu”
sursa foto http://www.pinterest.com

Advertisements