Tags

, , ,

Azi am găsit pe blog un comentariu foarte interesant, la postarea cu Sprijinul arhanghelilor. Un om cu atenție a întrebat dacă “poți lua în considerare faptul că toată această pleiadă a *Arhanghelilor* pot fi Tipare Energetice plăsmuite, introduse în Câmpul Colectiv al Conștiinței Umanității în scopul devierii Energiei indivizilor umani către respectivele Forme/Entități ce se hrănesc și parazitează natura ființei noastre?!”. Chiar așa – oare cum o fi? Avem de-a face cu tipare energetice plăsmuite, sau cu forme de conștiință – și ce fel de forme de conștiință?

Asta e o întrebare care trebuie să fie trează mereu. În contextul în care discutăm, există un câmp de conștiință pură. Există și un câmp de interferență. Forme de conștiință există peste tot și de toate soiurile. Tipare energetice plăsmuite sigur există în câmpul de interferență (în sensul pe care îl lasă să se înțeleagă autorul întrebării, că așa, și noi suntem tipare energetice plăsmuite, până la urmă…). Noi suntem încă sub influența masivă a câmpului de interferență. Așa că este esențial ca întrebarea asta să fie trează mereu – și poate nu numai când călătorim prin spații extinse de conștiință, ci chiar și în “limitatul” și așa de mult blamatul nostru 3D: „Cu ce am de a face aici? Este o formă de conștiință, sau un tipar energetic? Este formă de viață, sau este o poză proiectată? Este o ființă sinceră, sau o ființă vicleană? Sunt în vis, sau m-am trezit? Ce intenții sunt în spatele construcției pe care o văd? Cine e acolo și cu ce scop a venit?”.

96371_700bStăpânii realității nu suntem, dar stăpânii a cât și ce percepem din realitate putem să fim. Dacă intenția noastră de adevăr este neclintită, percepția nu are altă șansă, până la urmă, decât să se așeze întru adevăr. Ne-om întâlni pe Cale, magici Călători 😉

 

Advertisements