Tags

, , , , , , ,

Aliatii Omenirii, Cartea Intai: Mesaj urgent despre prezenta extraterestra in lume la ora actuala

Sursa: http://alliesofhumanity.org/the-extraterrestrial-presence-in-the-world-today/

Traducere din limba engleza de magicInsight

ALIATII OMENIRII

DE MARSHALL VIAN SUMMERS

PRIMUL BRIEFING

allies-coverEste o mare onoare pentru noi sa putem prezenta aceste informatii tuturor acelora dintre voi care sunteti destul de norocosi incat sa auziti acest mesaj. Noi suntem Aliatii Omenirii. Aceasta transmisiune este posibila datorita prezentei Celor Nevazuti, sfatuitorii spirituali care supravegheaza dezvoltarea vietii inteligente atat in lumea voastra, cat si in Comunitatea Mare de Lumi.

Nu comunicam prin niciun fel de dispozitiv mecanic, ci printr-un canal spiritual neinterferat. Desi traim in lumea fizica, la fel ca voi, noua ni s-a dat privilegiul de a comunica in acest fel pentru a furniza informatii pe care trebuie sa vi le impartasim.

Noi reprezentam un mic grup care monitorizeaza evenimentele din lumea voastra. Venim din Comunitatea Mare. Nu ne amestecam in treburile omenesti. Nu avem niciun fel de stabilimente aici. Noi am fost trimisi cu un scop foarte precis – acela de a asista la evenimentele care au loc in lumea voastra si, daca ni se da oportunitatea sa o facem, sa va comunicam ceea ce vedem si ce stim noi. Pentru ca voi traiti la suprafata lumii voastre si nu puteti sa vedeti chestiunile care sunt in jurul ei. Si nici nu puteti sa vedeti migratia care are loc in lumea voastra la acest moment, sau sa intelegeti ce prevesteste ea pentru viitorul vostru.

Am dori sa va aducem o marturie in acest sens. Facem acest lucru la cererea Celor Nevazuti, caci am fost trimisi in acest scop. Informatiile pe care urmeaza sa vi le impartasim vi se pot parea foarte provocatoare si nelinistitoare. Poate ca multi dintre cei care veti auzi acest mesaj nu va asteptati la asta. Intelegem aceasta dificultate, pentru ca a trebuit sa o infruntam si noi, in propriile noastre culturi.

Auzind informatiile, la inceput poate ca va va fi greu sa le acceptati, dar ele sunt vitale pentru toti cei care cauta sa isi aduca o contributie la aceasta lume.

Observam mersul lucrurilor in lumea voastra de multi ani. Noi nu cautam niciun fel de relatii cu omenirea. Nu ne aflam aici intr-o misiune diplomatica. Noi am fost trimisi de Cei Nevazuti sa locuim in apropierea lumii voastre pentru a observa evenimentele pe care urmeaza sa le descriem.

Nu conteaza cum ne numim. Numele noastre n-ar avea niciun sens pentru voi. Si n-o sa vi le spunem, pentru propria noastra siguranta, pentru ca trebuie sa ramanem ascunsi ca sa ne putem continua serviciul.

Pentru inceput, este necesar ca oamenii de peste tot sa inteleaga ca omenirea intra acum intr-o Comunitate Mare de viata inteligenta. Lumea voastra este „vizitata” de mai multe rase extraterestre si de mai multe organizatii de rase. Acest lucru se intampla in mod activ de ceva vreme. Au existat astfel de vizite de-a lungul istoriei omenirii, insa nu de asemenea proportii. Aparitia armelor nucleare si distrugerea lumii voastre naturale v-au adus aceste forte pe tarmurile lumii voastre.

Exista multi oameni in lume in prezent, din cate intelegem, care incep sa isi dea seama ca se intampla acest lucru. Si intelegem si ca exista multe interpretari ale acestei migratii – ce ar putea sa insemne si ce ar putea sa ofere. Si multe din aceste persoane care sunt constiente de aceste lucruri sunt pline de speranta si intrezaresc un mare beneficiu pentru omenire. Intelegem asta. Este natural sa va asteptati la asta. Optimismul e ceva natural.

Migratia in lumea voastra este masiva la acest moment – in asa masura, incat oameni din toate partile lumii ii sunt martori si ii simt efectele direct. Ceea ce ii aduce aici pe acesti ‚vizitatori’ din Comunitatea Mare, aceste diferite organizatii de fiinte, nu este scopul de a promova progresul omenirii sau educarea spirituala a omenirii. Aceste forte au fost atrase la tarmul vostru in asemenea numar si cu asemenea intentii de resursele lumii voastre.

Intelegem ca poate va e greu sa acceptati acest lucru initial, pentru ca voi inca nu puteti sa apreciati cat este de frumoasa lumea voastra, cat de multe detine si ce bijuterie rara este ea in Comunitatea Mare de lumi sterpe si de spatiu gol. Lumi precum a voastra sunt chiar rare. Cele mai multe locuri din Comunitatea Mare care sunt acum locuite au fost colonizate, lucru facut posibil cu ajutorul tehnologiei. Dar lumi ca a voastra, lumi in care viata s-a dezvoltat natural, fara ajutorul tehnologiei, sunt mult mai rare decat v-ati putea da seama. Altii sunt cu ochii pe asta, desigur, caci resursele biologice ale lumii voastre au fost folosite milenii intregi de catre diferite rase. Unii considera lumea voastra ca pe un fel de depozit. Si cu toate astea, dezvoltarea culturii omenesti si armele periculoase si deteriorarea acestor resurse au cauzat Interventia extraterestra.

Poate ca va intrebati de ce nu s-au pus la punct eforturi diplomatice pentru a lua legatura cu conducatorii omenirii. O intrebare rezonabila, insa dificultatea aici este ca nu exista nimeni care sa reprezinte omenirea, caci popoarele voastre sunt divizate, iar natiunile se opun una alteia. De asemenea, acesti vizitatori despre care vorbim presupun ca sunteti razboinici si agresivi si ca ati face pagube si ati aduce ostilitate in univers in jurul vostru, in ciuda calitatilor voastre bune.

Ca urmare, prin discursul nostru dorim sa va faceti o idee despre ce se intampla, ce va insemna asta pentru omenire si cum se leaga asta cu dezvoltarea voastra spirituala, cu dezvoltarea voastra sociala si cu viitorul in lume si in Comunitatea Mare de Lumi deopotriva.

Oamenii nu sunt constienti de prezenta fortelor extraterestre, nu sunt constienti de prezenta exploatatorilor de resurse, de prezenta celor care cauta o alianta cu omenirea in propriul lor avantaj. Poate ca ar trebui sa incepem prin a va vorbi putin despre cum arata viata dincolo de tarmurile lumii voastre, caci voi nu ati calatorit prea departe si nu puteti sa stiti singuri aceste lucruri.

Voi locuiti intr-o parte a galaxiei destul de populata. Nu toate partile galaxiei sunt asa de populate. Exista vaste regiuni neexplorate. Exista multe rase ascunse. Negotul si relatiile comerciale intre lumi se desfasoara doar in anumite zone. Mediul in care veti patrunde este unul foarte competitiv. Nevoia de resurse este o experienta comuna peste tot si multe societati tehnologice si-au epuizat resursele naturale ale lumii lor si trebuie sa faca negot si barter si sa calatoreasca pentru a face rost de ceea ce le trebuie. Este o situatie foarte complicata. Se formeaza multe aliante si apar conflicte.

Poate ca la acest moment este necesar sa va dati seama ca aceasta Comunitate Mare in care patrundeti este un mediu dificil si plin de provocari, dar cu toate astea, el aduce o mare oportunitate si mari posibilitati pentru omenire. Insa pentru ca aceste posibilitati si avantaje sa fie realizate, omenirea trebuie sa se pregateasca si sa ajunga sa invete cum este viata in univers. Si trebuie sa ajunga sa inteleaga ce inseamna spiritualitatea intr-o Comunitate Mare de viata inteligenta.

Noi intelegem din propria noastra istorie ca acesta este cel mai mare prag pe care il va trece vreodata o lume. Insa nu e ceva ce poti sa planifici. Nu e ceva ce poti sa proiectezi pentru viitor. Caci fortele care sa aduca aici realitatea Comunitatii Mari sunt deja prezente in lume. Circumstantele le-au adus aici. Ele se afla aici.

Poate ca asta va ajuta sa va faceti o idee despre cum arata viata dincolo de granitele voastre. Noi nu vrem sa va inducem o idee infricosatoare, dar este necesar, pentru binele vostru si pentru viitor, sa aveti o evaluare corecta si sa puteti sa ajungeti sa vedeti lucrurile clar.

Sentimentul nostru este ca nevoia de a va pregati pentru viata in Comunitatea Mare este cea mai mare nevoie pe care o are lumea voastra in prezent. Si cu toate acestea, din observatiile noastre, oamenii sunt preocupati cu propriile lor treburi si probleme de zi cu zi, fara sa fie constienti de fortele mai mari care le vor schimba destinul si le vor afecta viitorul.

Fortele si grupurile care se afla in prezent aici reprezinta mai multe aliante diferite. Aceste diferite aliante nu sunt unite una cu alta in eforturile lor. Fiecare alianta reprezinta mai multe grupuri rasiale care colaboreaza cu scopul de a dobandi acces la resursele lumii voastre si de a isi mentine acest acces. In esenta, aceste diferite aliante concureaza una cu alta, desi nu se afla in razboi una cu alta. Ele vad lumea voastra ca pe un mare premiu, ca pe ceva ce doresc sa detina.

Asta ridica o foarte mare provocare pentru oamenii vostri, caci fortele care va viziteaza nu numai ca detin tehnologie avansata, ci au si o coeziune sociala puternica si sunt capabile sa influenteze gandurile in Mediul Mental. Vedeti voi, in Comunitatea Mare, tehnologia e usor de dobandit, asa ca marele avantaj intre societatile concurente este capacitatea lor de a influenta gandurile. S-a ajuns la demonstratii foarte sofisticate. Este vorba despre o gama de aptitudini pe care omenirea abia incepe sa o descopere.

Ca urmare, vizitatorii vostri nu vin aici inarmati cu arme masive sau cu armate sau cu nave. Ei vin in grupuri relativ mici, insa au aptitudini considerabile in a influenta oamenii. Acesta este un mod mai sofisticat si mai matur de a folosi puterea in Comunitatea Mare. Aceasta este aptitudinea pe care omenirea va trebui sa o cultive in viitor, daca e sa reuseasca in competitia cu alte rase.

Vizitatorii se afla aici pentru a obtine supunerea omenirii. Ei nu vor sa distruga stabilimentele sau prezenta umana. In schimb, doresc sa le foloseasca in beneficiul lor. Intentia lor este sa va angajeze, nu sa va distruga. Sentimentul lor este ca au acest drept, pentru ca ei cred ca salveaza lumea. Unii chiar cred ca salveaza omenirea de ea insasi. Insa aceasta perspectiva nu slujeste intereselor voastre si nici nu cultiva intelepciunea sau auto-determinarea in familia umana.

Totusi, pentru ca in Comunitatea Mare exista forte ale binelui, aveti si aliati. Noi reprezentam vocea aliatilor vostri, Aliatii Omenirii. Nu ne aflam aici ca sa va folosim resursele sau ca sa va luam ceea ce detineti. Nu cautam sa facem din omenire un stat client sau o colonie pentru foloasele noastre. In schimb, dorim sa cultivam taria si intelepciunea in omenire, pentru ca asta sustinem in intreaga Comunitate Mare.

Asadar, rolul nostru e destul de important, iar informatia pe care o aducem este foarte necesara, pentru ca inacest moment chiar si oamenii care sunt constienti de prezenta vizitatorilor inca nu sunt constienti de intentiile acestora. Oamenii nu inteleg metodele vizitatorilor. Si nu inteleg etica sau moralitatea vizitatorilor. Oamenii cred ca vizitatorii sunt fie ingeri, fie monstri. Insa in realitate, ei au nevoi destul de asemanatoare cu ale voastre. Daca ati putea sa vedeti lumea prin ochii lor, le-ati intelege constiinta si motivatiile. Insa pentru a face asta, trebuie sa va aventurati dincolo de voi insiva.

Vizitatorii sunt angajati in patru activitati fundamentale cu scopul de a obtine influenta in lumea noastra. Fiecare dintre aceste activitati este unica, insa toate sunt coordonate. Activitatile sunt implementate pentru ca omenirea a fost studiata vreme indelungata. Gandirea omeneasca, comportamentul, psihologia si religia omeneasca au fost studiate vreme indelungata. Vizitatorii vostri le inteleg bine si le vor folosi pentru a isi obtine scopurile.

Primul domeniu de activitate al vizitatorilor este sa influenteze indivizi in pozitii de putere si autoritate. Pentru ca vizitatorii nu doresc sa distruga nimic din lume sau sa aduca paguba resurselor lumii, ei cauta sa capete influenta asupra acelora pe care ii percep a fi in pozitii de putere, in principal in cadrul guvernelor si religiei. Ei cauta contactul, dar numai cu anumiti indivizi. Ei au puterea sa initieze acest contact si au si puterea de convingere. Nu toti cei pe care ii contacteaza vor fi convinsi, dar multi vor fi. Promisiunea de mai multa putere, mai multa tehnologie si dominatie asupra lumii va atata si va incita multe persoane. Si aceste persoane sunt cele cu care vizitatorii vor cauta sa stabileasca o legatura.

Sunt foarte putini oameni care sunt afectati in acest fel in guvernele lumii, insa numarul este in crestere. Vizitatorii inteleg ierarhia de putere, pentru ca si ei traiesc conform ei, urmandu-si propriile linii de comanda, ca sa spunem asa. Ei sunt foarte organizati si foarte concentrati in ceea ce intreprind, iar ideea de a avea culturi pline de indivizi care gandesc liber le este foarte straina. Ei nu inteleg si nu realizeazsa libertatea individuala. Ei sunt ca multe societati avansate tehnologic din Comunitatea Mare, care functioneaza, atat in lumile lor, cat si in stabilimentele pe care le au in spatiul vast, folosind o forma de guvernamant si de organizare foarte bine stabilita si foarte rigida. Ei cred ca omenirea este haotica si destrabalata si au sentimentul ca aduc ordine intr-o situatie pe care ei nu o pot intelege. Libertatea individuala nu le este cunoscuta si nu ii vad valoarea. Ca urmare, ceea ce cauta ei sa constituie in lume nu va onora aceasta libertate.

Asadar, primul lor domeniu de actiune este sa stabileasca o legatura cu indivizi in pozitii de putere si influenta, pentru a capata supunerea acestora si pentru a ii convinge de aspectele benefice ale relatiei si de scopurile comune.

Al doilea domeniu de activitate, care este poate cel mai dificil de analizat din perspectiva voastra, este manipularea valorilor si impulsurilor religioase. Vizitatorii inteleg ca cele mai mari aptitudini ale omenirii reprezinta si cea mai mare vulnerabilitate a ei. Dorinta de mantuire individuala a oamenilor reprezinta unul din cele mai de pret bunuri pe care le are de oferit omenirea, chiar si in Comunitatea Mare. Insa ea reprezinta si slabiciunea voastra. Si tocmai acestea sunt impulsurile si valorile care vor fi folosite.

Mai multe grupuri de vizitatori doresc sa se constituie drept agenti spirituali, pentru ca stiu sa vorbeasca in Mediul Mental. Ei pot sa comunice direct cu oamenii si, din pacate, pentru ca sunt foarte putini oameni in lume care pot sa discearna diferenta intre o voce spirituala si vocea vizitatorilor, situatiile devin foarte dificile.

Ca urmare, al doilea domeniu de activitate este sa capete supunerea oamenilor prin motivatiile lor religioase si spirituale. De fapt, acest lucru se poate face destul de usor, pentru ca omenirea inca nu este foarte bine dezvoltata sau foarte puternica in Mediul Mental. Oamenilor le este greu sa discearna de unde vin impulsurile. Multi oameni sunt dispusi sa se dedice oricui cred ei ca are o voce mai puternica si o putere mai mare. Vizitatorii vostri pot sa proiecteze imagini – imagini ale sfintilor vostri, ale invatatorilor vostri, ale ingerilor – imagini care sunt considerate de pret si sacre in lumea voastra. Ei au cultivat aceasta aptitudine de-a lungul a multe, multe secole de incercari de a se influenta unii pe altii si invatand moduri de persuasiune care se practica in multe locuri din Comunitate Mare. Ei va considera primitivi, astfel ca au sentimentul ca isi pot exercita aceasta influenta si ca pot sa foloseasca aceste metode pe voi.

Pe ici, pe colo mai exista si incercari de a intra in legatura cu indivizi considerati sensibili, receptivi si cooperanti din fire. Vor fi selectati multi, insa vor fi alesi putini, pe baza acestor calitati anume. Vizitatorii vostri vor cauta sa obtina supunerea acestor indivizi, sa le obtina increderea si devotamentul, spunandu-le destinatarilor ca vizitatorii se afla aici pentru a aduce elevare spirituala omenirii, pentru a da omenirii noi sperante, noi binecuvantari si o noua putere – promitand tocmai lucrurile pe care oamenii le doresc atat de mult, insa pe care inca nu le-au gasit. Poate ca va intrebati, „Cum se poate intampla asa ceva?”. Dar va asiguram ca nu este greu, odata ce asimilezi aceste aptitudini si capacitati.

In acest caz, eforturile sunt directionate catre a linisti si a reeduca oamenii prin convingere spirituala. Acest „Program de Linistire” este folosit in mod diferit cu diferite grupuri religioase, in functie de idealurile si temperamentele acestora. Intotdeauna, tinta o reprezinta indivizii receptivi. Speranta aici este ca oamenii sa isi piarda discernamantul si sa ajunga sa aiba incredere deplina in puterea mai mare pe care simt ca le-o dau vizitatorii. Odata constituit acest raport de supunere, devine din ce in ce mai greu ca oamenii sa discearna ce stiu ei in sinea lor si ce li se spune. Este o forma de convingere foarte subtila, insa foarte eficienta. Vom vorbi mai mult despre asta in continuare.

Sa mentionam acum cel de al treilea domeniu de activitate, care este acela de a consolida prezenta vizitatorilor in lume si de a face oamenii sa se obisnuiasca cu aceasta prezenta. Ei vor ca oamenii sa se aclimatizeze cu aceasta foarte mare schimbare care are loc in mijlocul vostru – ca voi sa va obisnuiti cu prezenta fizica a vizitatorilor si cu efectul pe care o are aceasta prezenta asupra Mediului vostru Mental. In acest scop, ei vor crea aici structuri, care insa nu vor fi la vedere. Ele vor fi ascunse, insa vor fi foarte puternice ca influenta asupra populatiilor umane din apropierea lor. Vizitatorii vor avea mare grija si vor petrece atata timp cat este necesar pentru a face ca aceste structuri sa fie eficiente si ca ei sa aiba suficient de multi oameni in subordine. Acesti oameni sunt cei care ii vor pazi pe vizitatori si care le vor mentine prezenta.

Tocmai asta se intampla in lumea voastra in acest moment. Este o mare provocare si, din pacate, un mare risc. Lucrul acesta pe care il descriem aici s-a intamplat de atat de multe ori in Comunitatea mare. Iar rasele in curs de dezvoltare, cum este a voastra, sunt intotdeauna cele mai vulnerabile. Unele rase in curs de dezvoltare reusesc sa isi consolideze propria constienta, capacitate si cooperare astfel incat sa respinga astfel de influente si sa isi stabileasca o prezenta si o pozitie in Comunitatea Mare. Cu toate acestea, multe rase ajung sa fie sub controlul si influenta puterilor straine, inainte chiar sa obtina aceasta libertate.

Intelegem ca aceste informatii pot sa starneasca destul de multa frica si poate negare sau deruta. Dar, observand evenimentele, ne dam seama ca exista foarte putini oameni care sunt constienti de situatie asa cum este ea de fapt. Chiar si aceia care ajung sa constientizeze prezenta fortelor extraterestre nu se afla intr-o pozitie si intr-un punct in care sa poata sa vada clar situatia. Si fiind plini de speranta si optimisti, ei cauta sa dea acestui maret fenomen cat de multa semnificatie pozitiva se poate.

Insa Comunitatea Mare este un mediu competitiv, un mediu dificil. Cei care pornesc in calatorii spatiale nu ii reprezinta pe cei avansati spiritual, caci cei avansati spiritual cauta sa se izoleze de Comunitatea Mare. Ei nu cauta comertul. Nu cauta sa influenteze alte rase sau sa se angajeze in tesatura foarte complexa de relatii care se constituie pentru comert si profit reciproc. Mai degraba, cei avansati spiritual cauta sa ramana ascunsi. Aceasta este o imagine foarte diferita, poate, dar una necesara ca sa ajungeti sa intelegeti marele necaz cu care se confrunta omenirea. Totusi, acest necaz contine si mari posibilitati. Acum dorim sa vorbim despre acestea.

In ciuda gravitatii situatiei pe care o descriem, nu avem sentimentul ca aceste circumstante reprezinta o tragedie pentru omenire. Daca pot fi recunoscute si intelese si daca se pot folosi, studia si aplica cunostintele de pregatire pentru Comunitatea Mare care sunt disponibile acum in lume, atunci oamenii de buna credinta de peste tot vor avea acces la Cunoasterea si Intelepciunea Comunitatii Mari. Astfel, oamenii de peste tot vor putea sa gaseasca o baza de cooperare, astfel incat familia umana sa poata, in sfarsit, sa constituie o unitate care nu a existat niciodata aici. Pentru ca va fi nevoie de eclipsarea Comunitatii Mari pentru a reuni omenirea. Iar aceasta eclipsare are loc acum.

Drumul evolutiei voastre va aduce intr-o Comunitate Mare de viata inteligenta. Acest lucru se va intampla indiferent daca sunteti sau nu pregatiti de asta. El trebuie sa se intample. Asadar, pregatirea devine esentiala. Intelegere si claritate – acestea sunt lucrurile de care lumea voastra are nevoie acum.

Peste tot exista oameni care au mari daruri spirituale, ce le pot permite sa vada si sa stie clar. Este nevoie de aceste daruri acum. Ele trebuie recunoscute, folosite si impartasite liber. Nu este numai treaba unui mare invatator sau a unui mare sfant al lumii voastre sa faca asta. Acum trebuie cultivat acest lucru in mult mai multi oameni. Pentru ca situatia vine cu o necesitate – iar daca poate fi adoptata aceasta necesitate, ea aduce cu sine mari oportunitati.

Insa cerintele pentru a invata despre Comunitatea Mare si a incepe sa ai experienta Spiritualitatii Comunitatii Mari sunt uriase. Niciodata nu au trebuit fiintele omenesti sa invete astfel de lucruri intr-o perioada atat de scurta de timp. Ba chiar, astfel de lucruri rareori le-a invatat cineva in lumea voastra pana acum. Dar acum s-a schimbat nevoia. Circumstantele sunt altele. Acum exista printre voi altfel de influente, influente pe care le simtiti si pe care le puteti cunoaste.

Vizitatorii cauta sa incapaciteze oamenii astfel incat ei sa nu aiba aceasta viziune si aceasta Cunoastere inlauntrul lor, pentru ca vizitatorii vostri nu o au inauntrul lor. Ei nu ii inteleg valoarea. Ei nu ii inteleg realitatea. In aceasta privinta, omenirea ca intreg este mai avansata decat ei. Dar acesta este doar un potential, un potential care trebuie cultivat acum.

Prezenta extraterestra in lume se intensifica. Pe zi ce trece, pe an ce trece. Din ce in ce mai multi oameni cad sub influenta persuasiunii lor, pierzandu-si capacitatea de a sti, devenind confuzi si distrasi, crezand in lucruri care pot doar sa-i slabeasca si sa ii faca neputinciosi in fata celor care ar cauta sa ii foloseasca pentru propriile lor scopuri.

Omenirea este o rasa in curs de dezvoltare. Este vulnerabila. Ea este pusa acum in fata unei serii de circumstante si influente pe care nu le-a mai infruntat niciodata. Voi ati crescut invatand sa concurati doar unii cu altii. Nu ati fost niciodata in situatia de a concura cu alte forme de viata inteligenta. Si totusi, tocmai aceasta concurenta va va intari si va scoate la lumina cele mai marete calitati ale voastre, daca situatia poate fi perceputa si inteleasa clar.

Este rolul Celor Nevazuti sa cultive aceasta tarie. Cei Nevazuti, pe care voi i-ati numi ingeri – si pe buna dreptate – nu vorbesc numai inimii oamenilor, ci si inimilor oricui poate sa asculte si oricui a dobandit libertatea de a asculta.

Asa ca noi venim cu un mesaj greu, dar un mesaj de promisiune si de speranta. Poate ca nu e mesajul pe care ar fi dorit sa-l auda oamenii. Cu siguranta ca nu este mesajul pe care l-ar promova vizitatorii. Este un mesaj care poate fi impartasit de la om la om – si va fi, pentru ca este natural sa se intample asa. Cu toate astae, vizitatorii si cei care au cazut sub influenta persuasiunii lor se vor opune constientizarilor de acest gen. Ei nu doresc sa vada o omenire independenta. Nu acesta este scopul lor. Ei nici macar nu cred ca ar fi benefic asa ceva. Asadar, dorinta noastra sincera este ca aceste idei sa fie analizate fara nerabdare, ci cu o atitudine serioasa si cu o preocupare profunda, care se justifica in aceasta situatie.

Din cate intelegem, in prezent exista multi oameni in lume care simt ca omenirea se afla in fata unei mari schimbari. Cei Nevazuti ne-au spus aceste lucruri. Multe cauze sunt atribuite acestui sentiment de schimbare. Si se prezic multe rezultate. Cu toate astea, daca nu reusiti sa intelegeti realitatea ca omenirea patrunde intr-o Comunitate Mare de viata inteligenta, inca nu aveti contextul potrivit pentru a intelege care este destinul omenirii sau care este marea schimbare care are loc in lume.

Din perspectiva noastra, oamenii se nasc intr-o epoca pentru a sluji acelei epoci. Aceasta este o invatatura ce face parte din Spiritualitatea Comunitatii Mari, o invatatura pe care si noi am studiat-o. Ea vorbeste despre libertate si despre puterea unui scop comun. Confera autoritate individului si individului care se poate alatura cu altii – idei care sunt rareori acceptate sau adoptate in Comunitatea mare, caci aceasta Comunitate mare nu este starea paradisiaca. Este o realitate fizica, cu rigorile supravietuirii si tot ce inseamna asta. Toate fiintele din cadrul acestei realitati trebuie sa faca fata acestor nevoi si acestor chestiuni. Iar in acest sens, vizitatorii vostri va seamana mai mult decat va dati seama. Ei nu sunt de neinteles. Poate ca vor cauta sa fie de neinteles, insa ei pot fi intelesi. Voi aveti puterea sa faceti asta, insa trebuie sa vedeti clar. Trebuie sa aveti o perspectiva mai cuprinzatoare si sa stiti cu o inteligenta mai cuprinzatoare, pe care aveti posibilitatea sa o cultivati in voi insiva.

Advertisements