Tags

, , , , ,

Am scris cu ceva ani in urma despre frecventa de interferenta care este, de fapt, frecventa ‘vindecarii reconective’. De atunci incoace am tot abordat distorsiunea asta din toate punctele si unghiurile, ca sa inteleg ce o produce, care anume este distorsiunea.

Intr-un schimb de mailuri cu biroul lui Pearl, in jur de anul 2012-2013, mi s-a transmis ca ‘vindecarea reconectiva se face dintr-un loc al iubirii de sine’. Ei bine, tocmai asta  e distorsiunea: domnul Pearl si corporatia lui sunt aici ca sa prezinte si sa implementeze iubirea de sine drept iubire universala. Ei sunt aici sa instaureze o lume facuta de un ‘dumnezeu’, din iubire de sine si exclusiv pentru folosul si beneficiul personal.

Am mai descris pe blog conexiunea de parazitare care exista intre iubirea de sine si iubirea universala. Lucrarea ‘doctorului’ Pearl creeaza o bucla in fluxul de iubire universala, ca sa zicem asa, o bucla de iubire si preamarire de sine. Insa pentru ca iubirea de sine, de fapt, nu este iubire, ci opusul iubirii, bucla lui nu are cum sa se hraneasca, decat parazitand iubirea universala manifestata in lume. Sedintele lui de ‘vindecare’ si ‘reconectare’ sug din energia universala si o redirectioneaza pentru folosul si preamarirea personala, avan (si) rolul de a pregati cadrul si victima pentru parazitare.

(Imi place cand imi spun noii ‘practicieni’ ai lui Pearl ca ei nu se simt spalati pe creier… Pai cum sa simti? Nu asta e ideea spalarii pe creier – sa nu simti???)

In alta ordine de idei – toata bucla asta trebuie cumva oprita si parazitii indepartati, pentru ca lumea noastra sa revina la o curgere naturala a energiilor. In 3D, corporatia The Reconnection se constituie, de fapt, ca grup infractional organizat. Ei organizeaza in Romania si in lume seminarii unde pregatesc ‘practicieni certificati de vindecare reconectiva’, apoi anuleaza certificatele si saboteaza si boicoteaza practicienii formati. Seminariile sunt organizate si oamenii sunt atrasi folosind reclama mincinoasa si strategii agresive de cenzura si manipulare a informatiilor si de sabotare violenta si boicotare a persoanelor.

In Romania exista peste 500 astfel de ‘practicieni’ formati si inselati, dar numarul real de oameni afectati in Romania si in lume este greu de estimat. Inselaciunea se descopera in timp, corporatia ‘doctorului’ Pearl avand metode de manipulare si intimidare si o strategie bine pusa la punct, cu structuri locale care mentin dezinformarea generala si modeleaza cadrul local pentru a permite frauda – dar si sedintele de ‘vindecare’ sau ‘reconectare’, care tin oamenii adormiti si amagiti destul, cat sa aiba domnul ‘doctor’ vreme sa anuleze seminariile vechi si sa sustina campaniile pentru seminariile noi, astfel incat nimeni sa nu afle de vreo legatura intre situatii. Pearl foloseste renumele unor celebritati pentru a da credit discursului si ‘metodei’ lui si foloseste buna credinta si bunavointa oamenilor ca sa acopere crapaturile din imaginea de ‘vindecatori evoluati’ in spatele careia se ascunde el si corporatia lui.

In acelasi timp, ‘vindecarea’ pe care o propovaduieste domnul ‘doctor’ este foarte periculoasa, ea propunand o interventie total neavenita, neinformata si neprofesionala asupra sanatatii si vietii omului – si exista foarte multe persoane in lume care au suferit si nu se mai pot recupera in urma efectelor. In urma campaniilor de intimidare si ca efect al manipularii agresive prin ‘sedintele de vindecare’ si ‘seminarii’, multi dintre oameni nu mai doresc sau nu mai pot sa vorbeasca despre asta. ‘Seminariile’ genereaza abominatii – fiinte care aproape cristalizeaza iubirea si preamarirea de sine la un nivel foarte profund al intruchiparii lor si care actioneaza in lume cu convingerea ca lumea si tot ce este in ea li se cuvine. Senzatia pe care o ai in mod normal fata de o astfel de manifestare este de repulsie, de dezgust fundamental, ca atunci cand vezi ceva esentialmente impotriva vietii. Insa frecventa lor de distorsiune iti blocheaza aceasta perceptie si suprapune peste ea o amagire, o imagine falsa, care genereaza impulsuri ce acapareaza scopul vietii tale si iti redirectioneaza toata energia catre scopul manuitorului de distorsiune.

Insa pentru oprirea grupurilor infractionale organizate exista o cale simpla. Chiar si in lumea noastra, asa ciuntita de dreptate cum e. Nu ca e neaparat usor sa le opresti; dar exista o cale, pe care chiar sistemul o pune la dispozitie. Actiune in justitie se cheama, asadar!

Iar despre cum si ce facem noi va povestesc deja de ceva vreme pe blogul celalalt. Sa ne vedem cu bine, caci binili invinge 😉

DSC06621

 

Advertisements