Tags

, , , , , , , , , , , , , , ,

Da, stiu, e un titlu ciudat la magicInsight – sa va vorbesc despre portaluri. Dar exista portaluri si portaluri, iar despre asta va vorbesc pentru ca trebuie inchis pe bune.

E vorba de ‘portalul’ de ne-lumina pe care spurcatii lui lucifEric Pearl (da, e mai cinstit sa spunem fiintelor pe nume; asta nu inseamna ca le dam putere, ci ca stim cine sunt ele si nu le toleram minciunile – si ca le oferim o ocazie sa evolueze) se pregatesc sa-l amplifice pe 24 septembrie, cand vor ei sa celebreze ‘ziua internationala de notorietate a vindecarii reconective’. Adica, pe romaneste: Pentru ca e nevoie sa mai creasca un pic faima si afacerea, arhitectii de minciuni de la The Reconnection s-au gandit sa creeze o mare actiune de marketing international. Anume, au ales o zi in care sa angreneze toti vanzatorii locali sa isi transmita abominatiile la unison, pe frecventa de distorsiune cu care lucreaza ei si pe care o numesc ‘frecventa reconectiva’. Cu alte cuvinte, sa se organizeze si sa cante minciuni in cor, in toate punctele pe unde sunt raspanditi in lume – si sa creeze o perdea de ceata, o perdea de interferenta suficient de groasa, un bruiaj suficient de puternic, incat sa poata sa acopere orice altceva, iar ei sa poata sa-si implementeze marsaviile si sa generalizeze climatul de minciuna, restrangand posibilitatile de manifestare a adevarului si integritatii corecte in lume.

Nu este prima data cand se actioneaza pentru amplificarea frecventei de distorsiune in felul acesta, doar ca eu nu am fost niciodata in stare, pana acum, sa va vorbesc clar despre aceste portaluri, coplesita fiind mai degraba de efectele lor si nereusind sa ma dezmeticesc la timp sau sa organizez un discurs coerent in acest sens. Da, magicInsight (atat blogul, cat si oamenii) s-a aflat sub atacuri serioase, pentru ca toate aceste informatii trebuiau impiedicate sa ajunga la oameni si sa declanseze constientizare. Informatia e o componenta importanta din continuumul energetic cu care lucreaza Pearl (‘energie, lumina si informatie’), pentru ca este componenta cu un mare potential de constientizare, componenta in care potentialul sa devii constient de distorsiunea la nivel de energie si lumina este cel mai pregnant si cel mai accesibil. De-aia si atata stradanie sa-l bruieze 🙂 Fiecare prezentare a ‘mentorilor’ lui Pearl, fiecare ‘seminar’ si interviu, fiecare sedinta de ‘vindecare’ chiar (de ‘reconectare’ nici nu mai vorbesc!!!), la ora actuala, contribuie la amplificarea freventei de distorsiune si la ingrosarea contextului general de inconstienta, amagire si necinste in toata lumea, iar unele dintre ele par sa declanseze chiar evenimente violente (‘accidente’, atacuri, razboaie etc.). Pentru cei care se pregatesc sa-mi explice cum ca ‘depinde cu ce rezonezi’, va indrum sa cititi despre ponerizare, de exemplu si sa luati aminte la propaganda despre ‘terorism’.

Nu cred ca mai este nevoie sa explic, la acest punct al discursului, ce efecte poate sa aiba distorsionarea continuumuluui de ‘energie, lumina si informatie’ prin introducerea amagirii in componenta de ‘informatie’ – ce distorsiuni la nivel de energie si lumina poate sa produca modificarea componentei ‘informatie’ prin introducerea unui element de orbire precum amagirea. Pentru ca acum le vedeti si singuri.

Si pentru ca le vedeti si singuri, nu mai este nevoie sa va explic nici puterea pe care o are constientizarea, de a corecta devierile si de a restabili adevarul realitatii. Acum poate ca intelegeti mai bine ce este si cu ce se ocupa, de fapt, ‘vindecarea’ reconectiva pe-aici. Chiar daca nu intelegeti si nu impartasiti frustrarea si nemultumirea mea ca asa ceva este permis, ca oamenii inca mai permit asa ceva si inca mai sunt atrasi si fascinati si gata sa scuze asa marsavii si asa fiinte abominabile, macar exista o sansa sa mai dam la o parte un strat de iluzie si sa facem mai mult loc pentru suflet.

p.s. : Am deschis pe facebook un grup pe tema asta, unde va invit la discutii si sprijin – in sensul diseminarii de informatii pe care The Reconnection le blocheaza pentru a favoriza constientizarea si a restabili integritatea corecta.

Asadar, cale lina prin viata cu suflet, magici Calatori. Ne vedem prin zona libera de interferenta 🙂

 

dsc06765

Advertisements