Tags

, , , , , , , , , , ,

Generatoarele de interferenta si spatiile de integritate

Va spuneam ieri despre portalul de interferenta pe care il pregatesc cei de la The Reconnection, printr-o aparent inocenta actiune de marketing numita ‘Ziua internationala de notorietate a vindecarii reconective’. In romaneste (si probabil in multe alte limbi), chestia asta deja a fost tradusa aiurea ca ‘ziua constientizarii vindecarii reconective’ – nu e vorba de nicio constientizare; ba chiar dimpotriva. ‘Awareness’ alaturi de numele unui brand inseamna notorietatea marcii respective (vindecare reconectiva, in cazul asta), iar aceasta ‘zi internationala’ este, in esenta, nimic mai mult decat o smechera campanie internationala de marketing pentru care The Reconnection nu plateste nimic, ci doar isi activeaza si foloseste toti pionii existenti, care platesc ei ca sa le faca reclama, in iluzia ca ‘duc mai departe lucrarea de vindecare’ si fac un bine omenirii.

Astfel de tertipuri si gainarii marunte formeaza tesatura lucraturii ‘doctorului’ Pearl in lume. Cuvintele si intelesurile sunt distorsionate – si nu doar prin trecerea dintr-o limba in alta, ci chiar prin folosirea intentionata de cuvinte si contexte ambigue, cum e titlul de ‘doctor’, de exemplu, pe care Pearl il foloseste pentru a isi sustine o imagine falsa de autoritate medicala, el insa neavand nicio legatura cu medicina.

Rastalmacirea asta de sensuri deruteaza fiinta si o face prada usoara bruiajului la celelalte niveluri – sa zicem, de energie si lumina. Mai mult decat atat: Pentru ca este vorba de o actiune la scara mare, vedem ca intentia este de a genera o vibratie de confuzie si deruta (prezentata convingator drept ‘frecventa / lumina divina’) la scara mare, pentru a putea acapara o masa relativ mare de oameni si pentru a crea o bresa prin care sa poata sa generalizeze reteaua de ne-integritate si sa impuna aceasta moralitate flexibila (cum am auzit ca se numeste mai nou rautatea si lipsa de bun simt si de principii morale) drept normalitate si chiar ideal catre care sa tintesti.

Acest lucru este posibil, printre altele, si prin cenzurarea violenta a informatiilor si izolarea si incercarea de incapacitare a surselor care contin si pot furniza informatiile lipsa. Va spuneam ca unul din programele principale pe care le incalti prin interactiunea cu ‘frecventele’ astea si cu capcaunii deghizati care le poarta prin lume este acela de ‘protejeaza-l pe Pearl si imaginea lui’. Nu doar angajatii din birou, ci si mentorii si practicienii (imi amintesc ca si eu eram destul de ferventa in a il apara si a apara ‘lucrarea de vindecare’……) actioneaza ca ‘soldati’, functionand cu un soi de instinct de aparare care se declanseaza automat aunci cand reteaua, la un nivel sau altul, se simte in pericol de a fi expusa drept ceea ce este in realitate.

De asta nu gasiti alte informatii despre ‘vindecarea’ reconectiva, decat textele pe care le repeta toata lumea, de la Pearl pana la ultimul val de cursanti. Orice altceva este gatuit cu meticulozitate, pentru a pastra intacta orbirea si pentru a mentine ‘curata’ reteaua de necinste si ne-integritate morala care ar trebui sa se astearna peste lume pentru a face loc marsaviilor lor si altor marsavii care se coreleaza cu ele. (Va spuneam in alta postare ca, prin 2012, The Reconnection cauta sa ‘atinga masa critica’. Suna foarte criptic pe atunci, doar ca ei stiau foarte bine ce doresc…). Mai mult, cursantii cei noi nici macar nu mai stiu despre chestia cu anularea seminariilor. Ei sunt doar fascinati de ‘frecvente’ si nici nu sunt constienti ca, de fapt, participa la un soi ciudat si violent de inselaciune. (Ma intreb de cate ori or fi fost anulate seminariile inainte – si pe cate straturi de ‘practicieni de baza’ om fi calcat si noi, prin 2007-2008 cand s-au facut primele seminarii in Romania…)

Am creat un grup pe facebook, pe care intentionez sa-l mentin ca spatiu de integritate si unde sa fie disponibile tocmai informatiile alea si sa se poata pune si discuta tocmai intrebarile alea pe care The Reconnection se straduieste atat de rau sa le innabuse. Va invit sa va alaturati sau sa il recomandati prietenilor si cunoscutilor pe care ii stiti interesati de fenomenul asta – si eventual, sa sprijiniti activ diseminarea acestor informatii, pentru ca oamenii chiar au dreptul sa stie si sa aleaga in deplina cunostinta de cauza.

O saptamana lina sa avem, magici Calatori. Sa ne vedem cu bine, in spatii libere de interferenta 🙂

dsc06740

Advertisements