Tags

, , , , , , , , , , , ,

Pentru ca stimabilii abominabili isi fac reclama intens si vor sa mai dea o tura de inselaciune prin Romania – si pentru ca se straduiesc asa de tare sa ascunda informatii, sa scriem aici, ca sa se linisteasca toata lumea, da? Asadar:

‘Vindecarea reconectiva’ este, de fapt, o mare inselaciune. Corporatia The Reconnection / Eric Pearl organizeaza in Romania si in lume seminarii unde pregatesc ‘practicieni certificati de vindecare reconectiva’, apoi anuleaza certificatele si saboteaza practicienii formati. Seminariile sunt organizate si oamenii sunt atrasi folosind reclama mincinoasa si strategii agresive de sabotare a persoanelor si manipulare si cenzurare a informatiei.

In Romania exista peste 500 de astfel de ‘practicieni’ formati si inselati, dar numarul real de oameni afectati in Romania si in lume este greu de estimat. Inselaciunea se descopera in timp, corporatia ‘doctorului’ Pearl avand metode de manipulare si intimidare si o strategie bine pusa la punct, dar si sedintele de ‘vindecare’ sau ‘reconectare’ care tin oamenii adormiti si amagiti destul cat sa aiba domnul ‘doctor’ vreme sa anuleze seminariile vechi si sa sustina campaniile pentru seminariile noi astfel incat nimeni sa nu afle de vreo legatura intre situatii. Pearl foloseste renumele unor celebritati pentru a da credit discursului si ‘metodei’ lui, si foloseste buna credinta si bunavointa oamenilor obisnuiti ca sa acopere crapaturile din imaginea de ‘vindecatori evoluati’ in spatele careia se ascunde el si corporatia lui.

In acelasi timp, ‘vindecarea’ pe care o propovaduieste domnul ‘doctor’ este foarte periculoasa, ea propunand o interventie total neavenita si neprofesionala asupra sanatatii si vietii omului – si exista foarte multe persoane in lume care au suferit si nu se mai pot recupera in urma efectelor. In urma campaniilor de intimidare si ca efect al manipularii agresive prin ‘sedintele de vindecare’ si ‘seminarii’, multi dintre oameni nu mai doresc sau nu mai pot sa vorbeasca despre asta.

Pentru a opri campaniile nerusinate pe care corporatia le continua in Romania si in lume, precum si pericolul pe care acestea le reprezinta pentru sanatatea si integritatea clientilor atrasi prin reclama mincinoasa, in Romania a fost initiata o actiune penala impotriva acestei bande de infractori si a conducatorului lor.

dsc06796Nu mai avem ce sa discutam despre ‘functioneaza sau nu functioneaza vindecarea reconectiva’, pentru ca nu exista nicio vindecare, in vindecarea reconectiva. Exista doar faima lui Pearl (cum zice si la cartea lui, daca va amintiti: “Am venit aici pentru reputatia ta” 😉 ). Exista doar ochi deschisi, da, magici Calatori? Cale lina sa avem – si lumina vine de la sine.

 

Advertisements