Tags

, , , , , , ,

V-am mai spus pe blog si prin alte locuri despre intentia reala a lucrarii lui Eric Pearl (reconectarea) – si anume, aceea de a acapara energia vitala a fiintelor si de a o deturna in folosul sau, sau al grupului de entitati cu care s-a inhaitat, sau al cumulului de entitati pe care il numeste ‘Solomon’ si care il controleaza pe el si scoala lui din astral.

Modul in care este acaparata, deturnata si transformata energia fiintei este prin aplicarea unor sigilii, sau peceti, in procedura numita ‘reconectarea personala’. Pecetile creeaza un camp vibrational (‘frecventele reconective’), ca un fel de palnie spiralata, care absoarbe energie. Pearl si ‘savantii’ lui chiar explica, ca este vorba de o frecventa similara radiatiilor gamma si ca se creeaza un camp in care nu se transmite, ci se absoarbe energie. Campul acesta este prezent si in ‘sedinta de vindecare reconectiva’, astfel ca nu (mai) este neaparat nevoie ca fiinta sa fie inselata sa ceara ‘reconectarea’ si, implicit, aplicarea efectiva a sigiliilor de control (despre care nu stie nimic) in campul sau energetic. La randul sau, si practicianul care faciliteaza ‘reconectarea’ este amagit – desi el stie despre existenta sigiliilor, nu stie ce sunt ele si nu cunoaste utilitatea si intentia lor reala, fiindu-i prezentate drept altceva (si aflandu-se el insusi sub actiunea sigiliilor instalate in campul lui personal).

Cei care au primit ‘reconectarea’ lui Pearl si au apucat sa constientizeze ca ceva nu e in regula si au avut puterea sa pastreze si sa amplifice acea constientizare stiu, sau macar intuiesc despre ce vorbesc. Iar de-a lungul timpului, cu toate stradaniile armatei lui Pearl sa stearga informatii si sa isi pastreze imaginea curata, au mai ajuns la lumina informatii despre legamintele pe care le accepti fara sa stii si fara sa vrei prin lucrarea lui Pearl si despre cum sa le identifici si sa le anulezi.

Nu prea se mai poate discuta acum omeneste cu cei aflati, sau cu cei care intra acum sub bruiajul sigiliilor. Mai mult – pentru ca sigiliile se constituie intr-o retea, vibratia lor creeaza o patura, o matrice care infecteaza matricea energetica naturala a planetei si obtureaza accesul planetei la energiile ce hranesc viata. Bruiajul tinde sa devina foarte puternic si sa inlocuiasca muzica, sa zic asa.

Pearl spune ca el lucreaza cu ‘ceva care s-a aflat aici dintotdeauna’. Poate ca asa este – sau poate ca el a fost contactat de o gasca de banditi intergalactici, care i-au aratat cum sa se conecteze la un punct esential din matricea energetica a planetei si cum sa o deturneze in folosul lor, oferindu-i si lui promisiunea vreunui beneficiu pe care el, cu fiinta lui de negustor, l-o fi considerat un ‘schimb cinstit’.

Cine stie ce schimburi o fi facut Pearl cu entitati din astral si ce a dat el in schimbul acestei lucrari. Poate ca a fost amagit si el, habar n-am. Un lucru stiu insa – ca nu sunt de acord cu schimburile si cu intelegerile lui si nu particip la ele.

Va amintesc si voua, magici Calatori – mai ales daca ati trecut prin experienta reconectarii asteia, sau daca ati intrat in contact cu ‘frecventele reconective’ – ca nimeni nu poate sa faca intelegeri in numele vostru. Nici macar vreun dumnezeu. Cu atat mai putin poate cineva sa faca intelegeri in numele omenirii sau al vietii de pe planeta, inseland si folosind un accept obtinut prin inselare – oricat de maestru inselator ar fi. Nu se primeste, pur si simplu, cum ar zice moldovenii.

Daca e nevoie de mai mult, mai gasiti si alte instructiuni pe blog, pentru detasarea de retea si curatarea de lucratura reconectiva. In functie de nivelul de la care intrebati, veti ajunge la informatia de care aveti nevoie. Daca sunteti practicieni si inca mai practicati, veti intelege de ce nu e ok si care e iluzia, care e programul de amagire cu care reteaua inca va mai tine agatati sa-i faceti lucrarea de extindere. Daca sunteti clienti sau v-a interesat, sau v-a ‘chemat’ vreodata lucrarea asta si ati intrat cumva in contact cu frecventele ei… exista cam doua variante – ori sunteti acum practicieni si este valabil ce am spus mai devreme, ori sunteti in cautare de metode de a curati lucrarea si de a iesi din campul acela vibrational obsedant, de entropie inrobitoare, si atunci este suficient sa observati cum el a inceput sa slabeasca de cand ati inceput sa constientizati si cum, pe masura ce discernamantul vostru se extinde, tensiunea cedeaza si energia curge din nou in mod corect si hranitor de viata.

dsc06740Sigur ca intre cele doua variante descrise exista o multitudine de suflete, fiecare la momentul sau pe drumul intre cele doua capete ale gamei. Pentru fiecare – stiti deja – exista un punct de discernamant, in care va puteti constientiza si reasuma puterea personala. Cale lina si de Suflet plina, magici Calatori!

 

Advertisements