Tags

, , , , , , , , , , , ,

Pai nu-i cine stie ce mare scofala: Tu intri cumva in contact cu mareata si adormitoarea propaganda si citesti cartea sau auzi o prezentare a unui imbarligator local sau un interviu de-al marelui Eric insusi si, lovit de admiratie si abnegatie, te duci la domnul soPearl sa inveti si tu marea minune. La seminar iti dai seama ca ceva nu e in regula si ca e plin de soparle pe-acolo, dar accepti sa fii adormit si zici, ‘sunt si ei oameni; toata lumea vrea bani’ sau faci loc la alte compromisuri, dupa cum ti-i firea si inima.

Te duci frumos acasa dupa o saptamana, inca imbibat de entuziasmul generat de minciuna care ti-a fost implantata in fiinta – si te apuci sa practici. Masinaria de propaganda iti trimite clienti, tu nu trebuie sa faci nimic 😉 Iar in timpul liber mai exersezi si iti ‘inveti’ si copilul, pisica, vecinul, floarea din glastra si vindeci in dreapta si in stanga tot ce-ti pare tie mai in neregula, ca deh, acum esti mare vindecator si nici macar nu e nevoie sa ceri permisiunea pentru a face ceva. Iar omul, dobitoc cum e, oricum nu stie ce-i trebuie ca sa se vindece si nu ti-ar da permisiunea sa-i faci nimic.

Dupa o vreme, cand mai slabeste anestezia, incepi sa observi ca ceva nu e in regula si incepi sa intrebi in dreapta si in stanga ce-i cu entitatile care iti invadeaza clientii, ce-i cu furtul masiv de energie de la clienti si de la practician……… Si aici intra in actiune tortionarii reconectivi: ti se spune ca n-ai inteles, ca din cauza ta, ca esti un pacatos, plin de karma nasoala si prost si ca trebuie sa mai vii o data la seminar.

Daca nu intelegi ca esti prost si nu vrei sa crezi asa ceva, se continua cu atacuri pana cand esti pus la pamant. Daca sunteti mai multi, se anuleaza seminariile si se invalideaza certificatele, iar lumea e chemata la un ‘nou format de seminar’ / respectiv, etichetata in mod oficial si public drept ‘prosti cu karma nasoala care nu pot sa evolueze’. Daca accepti sa crezi ca esti prost (ca doar iti spune domnu doctor, din America, venit pe pamant sa ajute omenirea sa scape de prostie 😉 ), e ok, te mai duci o data la seminar si ti se repeta aceleasi cuvinte, aproape in aceeasi ordine, acelasi-acelasi-acelasi lucru pe care Pearl l-a scris in carte si il repeta la toate interviurile pe care le da – iar la un moment dat, daca esti un prost dragut, poti sa fii invitat chiar sa avansezi in cariera si sa prostesti pe altii mai cu spor.

(Cei care va pricepeti la hipnoza, poate imi explicati si mie care este treaba sa repeti aceleasi cuvinte la nesfarsit, ce face asta cu mintea ta – si cu mintea celor care te asculta si te cred).

Disonanta se instaureaza in tine si incepe sa iti distorsioneze realitatea, sa iti separe fiinta si sa iti imparta lumea interioara si exterioara in ‚vindecatori reconectivi’ si ‚prosti care nu inteleg’. Asa vedem in lume oameni in disonanta cognitiva, sfasiati pe dinauntru, bolnavi care se dau brusc drept ‘terapeuti’ si infecteaza lumea cu anti-viata. Asa vedem marea ‚ruptura’, marea ‚separare’ cand ‘alege dumnezeu graul de neghina’ – aiurea, o vrajeala; e doar o rupere de planuri prin manipulare de frecvente. Ca atunci cand foloseste hotul omenesc un speraclu ca sa separe usa de cadrul ce o tine si sa se poata strecura inauntru.

Si pentru ca lucrul asta nu este o chestie personala, ci se lucreaza prin manipulare de frecvente de la nivelul unui ‚continuum de energie, lumina si informatie’, dati-va seama ca ‚aude’ toata lumea, ca sa zic asa, cacofonia creata. De-asta vedem aceleasi tipare de actiune, aceeasi lipsa de respect pentru viata si neintelegere pentru fiinta si lipsa de compasiune la TOATE tipurile de terapeuti, din toate scolile de vindecare, de-aia vedem minciuna si strambaciunea aproape gata sa sufoce intreaga lume, in toate domeniile. Unii percep cacofonia drept simfonie si isi distorsioneaza fiinta preamarind distorsionatorul. Altii inteleg agresiunea si cauta sa inchida bruiajul, ca sa se auda din nou simfonia vietii.

Mie mi-au tot spus ei ca ‚n-am inteles’, dar eu fiind traducatorul, n-aveam cum sa-i cred, ca eu  chiar stiu cand nu inteleg ceva si intreb. Numai ca m-am prins si eu ca mai bine nu-i intrebi pe ei, ci te uiti unde sunt raspunsurile. Ca la echipa de ‚inteligenta superioara’, daca intrebi, iti iei bocanci in gura.

Asadar, e vremea sa lasam informatiile sa se aseze cum trebuie si sa lasam adevaratii infractori sa-si gaseasca drumul spre locuri in care nu vor mai putea face rau nimanui. Nici macar lor insile. Zi implinitoare sa avem, magici Calatori.

dream don't sleep

Advertisements