Tags

, , , , , , , , , , ,

Magici Calatori, o sa folosesc un pic spatiul blogului ca sa raspund public unei amenintari a grupului The Reconnection, pe care am primit-o pe cale semi-oficiala. Anume, prin agentia specializata in proprietate intelectuala Petosevic si prin reprezentantii oficiali din Romania, domnul Eric Pearl si corporatia imi solicita sa incetez sa mai folosesc denumirile marcilor lor inregistrate, reconnective healing si the Reconnection, si sa incetez (pe scurt) sa mai folosesc aceste denumiri transmitand si publicand informatii de natura a aduce atingere reputatiei domnului Pearl si marcilor pe care le detine el prin lume.

Pentru ca nu mai pot fi ingaduite astfel de nesimtiri, o sa expun aici acest conflict pornit si intretinut strategic de domnul Pearl si de corporatia lui ca sa isi ascunda infractiunile si sa isi mentina ‘reputatia’. Si nu numai ca il expun, ci ii si pun capat. Imediat, definitiv si irevocabil. Asadar, iacata, pre o limba ce o poate intelege toata lumea:

************

“Stimati… stimate persoane,

Aleg sa refuz deocamdata comunicarea privata extrem de violenta pe care o propuneti si sa va raspund public la amenintarea transmisa, atragandu-va atentia ca ‘notificarea’ dumneavoastra este o actiune agresiva in vederea mascarii unor activitati infractionale si se inscrie intr-un sir de astfel de actiuni, intreprinse strategic si planificat de catre clientii Dumneavoastra si de complicii acestora in toata lumea.

Aleg sa va raspund public, tocmai pentru a pune punct unui conflict si unor comportamente abuzive, extrem de agresive, pe care clientul Dumneavoastra le intretine si le foloseste strategic in toata lumea, in vederea mentinerii si consolidarii ‘reputatiei’ sale, dar si a propagarii activitatilor infractionale ale clientului Dumneavoastra si ale complicilor sai la nivel local, in Romania si in alte tari.

Va instiintez ca nu imi atribui si nu folosesc in niciun fel si niciunde marcile inregistrate ale clientului Dumneavoastra ca reprezentare personala. Singurele locuri in care marcile clientului dumneavoastra sunt asociate cu numele meu sunt pe cartea a carei traducere o semnez (si prin re-publicarea si alterarea careia mi s-au incalcat nenumarate drepturi) si in ‘certificatele de practician’ emise de corporatia The Reconnection LLC si semnate de domnul Eric Pearl (dar false, dupa cum sustine ulterior insusi clientul Dumneavoastra) la sfarsitul ‘seminariilor’ organizate in Romania, la care am participat ca si ‘cursant’.

De asemenea, va atrag atentia ca ceea ce clientul Dumneavoastra numeste ‘acte si fapte de natura a aduce atingere reputatiei marcilor’ se numeste, in realitate, exercitarea dreptului la replica (blocat in mod abuziv si strategic de clientul Dumneavoastra in vederea ascunderii realitatii activitatilor sale infractionale pentru a isi putea pastra ‘reputatia’) si a dreptului la libera exprimare. Va atrag atentia ca nu aveti dreptul sa imi cereti sa nu detin un blog si nu aveti dreptul sa imi cereti sa cenzurez ceea ce scriu in spatiul public, mai ales atunci cand vorbesc despre marci, produse si servicii pe care le cunosc foarte bine. De asemenea, nu aveti dreptul sa imi interziceti sa transmit informatii de interes si importanta publica, prin orice cale legala consider a fi necesara in conditiile de cenzura violenta impuse de clientul Dumneavoastra tocmai in vederea ascunderii activitatilor sale infractionale care, de fapt, sunt singurele lucruri care aduc atingere reputatiei sale personale si a marcilor sale. O asemenea solicitare incalca dreptul publicului de a fi informat corect pentru a putea lua decizii in cunostinta de cauza, pe langa o serie de alte drepturi personale (mentionate selectiv si mai sus).

Ca urmare, solicitarile pe care mi le transmiteti in numele clientului Dumneavoastra, la fel ca si activitatile infractionale prin care clientul Dumneavoastra isi propaga si isi consolideaza ‘marcile’ si ‘reputatia’, reprezinta niste abuzuri care pur si simplu nu mai pot fi ingaduite.

Avocatii mei deja au ‘tradus’ toate cele spuse de mine mai sus in articole din Codul Penal. Amenintarea transmisa de clientul Dumneavoastra prin Dumneavoastra se va alatura celorlalte probe la dosar. La nevoie, vom folosi si vom oficializa aceasta ‘traducere’ juridica, pe limba Codului Penal – si vom intreprinde in continuare tot ce este necesar pentru a opri agresiunile si abuzurile continue, repetate si intentionate ale clientilor Dumneavoastra, atat asupra mea personal, cat si asupra fostilor clienti (prin intimidare, manipulare si abuz psihologic, cenzura, boicot, denigrare etc.) si asupra potentialilor clienti (prin reclama falsa, ascunderea de informatii esentiale, inducere intentionata in eroare, ‘autorizarea’ fictiva a unor persoane pentru interventii neavenite si iresponsabile asupra sanatatii oamenilor etc.).

Am speranta ca veti intelege gravitatea faptelor dumneavoastra si a efectelor pe care acestea le au asupra consumatorilor – inclusiv a celor nemultumiti, carora le interziceti in mod intentionat si strategic dreptul la replica si la plangere, in moduri abuzive, similare sau chiar mai grave decat cele in care ma abordati pe mine, pentru a va putea propaga si apara in continuare o ‘reputatie’ falsa. De asemenea, veti intelege ca asemenea comportamente trebuie sa inceteze imediat si definitiv, pe toate planurile si la toate nivelurile.”

************

Acestea fiind spuse, magici Calatori, sa avem o zi frumoasa si sa ne vedem mai departe de treburile noastre.

Laura Cristiana

dsc06817

Advertisements