Tags

, , , , , , , ,

Textul original: http://2012portal.blogspot.ro/2013/01/etheric-archon-grid-after-successful.html

Traducere în românește de magicInsight

 Joi, 3 ianuarie 2013

După deschiderea cu succes a Portalului pe 21 decembrie, grila eterică a arhonilor este principalul factor care întârzie Evenimentul. Dacă ar fi declanșat Evenimentul, arhonii eterici ar influența pe toți cei implicați: forțele Luminii de la suprafață care efectuează Evenimentul, populația în general, precum și Clica (The Cabal), iar toate astea ar transforma Evenimentul într-un dezastru.

Pentru ca Evenimentul să poată să aibă loc, trebuie îndepărtată într-o mare măsură grila eterică a arhonilor. Pentru ca forțele Luminii să fie mai eficiente și să poată îndepărta grila eterică a arhonilor, este nevoie ca populația în general să conștientizeze această grilă.

Grila eterică a arhonilor apare într-un strat subțire care se întinde pe 8,6 mile de la suprafața planetei în sus, spre cer, și 8,6 mile în jos de la suprafața planetei, în scoarța terestră. Structura principală a grilei eterice a arhonilor o reprezintă o rețea de găuri de vierme eterice hiperdimensionale, de tip gaură neagră, ce conține miliarde și miliarde de entități de tip reptilian și amoebă. Când Lumina de la soarele central galactic ajunge la găurile de vierme, prin ele sunt expulzate aceste entități, care, la rândul lor, încep să atace orice ființă de Lumină întâlnesc, fie că este încarnată sau se află în planul non-fizic. Acesta este motivul pentru care mulți lucrători și luptători ai luminii percep că sunt atacați. Forțele non-fizice ale Luminii pot să îndepărteze entitățile negative emise după ceva vreme și să le teleporteze în soarele galactic central, însă până atunci, de obicei, deja se produc pagube. Repet, dacă oamenii sunt conștienți în mai mare măsură de ceea ce se întâmplă în realitate, forțele Luminii vor putea să fie mai eficiente și să îndepărteze acele entități negative.

archon-grid

Grila eterică a arhonilor este controlată de un grup foarte mic de arhoni eterici, care își transmit ordinele cătr milioane de draconieni eterici (comandanți de sector), care la rândul lor le transmit către miliarde de reptilieni (luptători), care le transmit amoebelor (ființe elementale semi-conștiente care doar execută ordinele, fără să pună întrebări).

Arhonii controlează grila cu ajutorul unei tehnologii eterice avansate. Tot planul eteric din stratul de 17,2 mile controlat de arhoni este permeat cu camere de câmp electromagnetic puternic, care pot să distorsioneze structura spațio-temporală conform programului computerului eteric ce direcționează fluxul energiilor eterice în toată lumea, în modul cel mai potrivit pentru a controla omenirea. Aceste camere detectează toate gândurile și emoțiile pozitive și, dacă sunt prea puternice, camerele transmit un semnal către computerul eteric, care strânge grila de câmpuri electromagnetice distorsionate în jurul persoanei care trăiește pozitivitate, pur și simplu oprind-o. Dacă nu e suficient, computerul activează alte camere ELF (de frecvență electromagnetică joasă) cu infrasunete de frecvență joasă care suprimă persoana, cu pulsuri electrice transmise în plexul solar pentru a scurtcircuita energia kundalini și a o opri. Aceste acțiuni sunt combinate uneori cu acțiunea unor câmpuri electromagnetice puternice în jurul celui de al treilea ochi, care derutează mintea și face persoana să simtă somnolență sau ca și cum ar fi drogată. Pe lângă asta sunt proiectate forme-gând negative puternice, care bombardează constant mintea persoanei.

archon-attack

Pe lângă toate astea, fiecare persoană încarnată are o amoebă-parazit energetică atașată în zona plexului solar, care încearcă să controleze viața emoțională a acelei persoane. Ea se conectează cu amoebele-parazit ale altor persoane și pune în scenă conflicte.

Arthonii eterici transmit date de la computerul eteric în Cutia Neagră fizică aflată în posesia uneia din principalele familii nobile italiene și este conectată cu computerul fizic al Cabalei (»Bestia«), conectându-se apoi cu computere din interiorul NSA. Deși forțele Luminii au reușit să introducă un virus de calculator în Cutia Neagră, acest virus nu a avut succesul scontat.

Arhonii eterici sunt foarte alergici la câteva lucruri. În primul rând, ei sunt alergici la energia Iubirii, mai ales a iubirii între un bărbat și o femeie. Atunci când văd un cuplu fericit, ei vor să distrugă Iubirea dintre cei doi, pentru că acea Iubire dă puterea forțelor non-fizice ale Luminii să îndepărteze arhonii eterici și creaturile care îi slujesc.

În al doilea rând, sunt alergici la energie sexuală sănătoasă. Ei suprimă această energie în populația umană, iar când nu reușesc să o suprime, o pervertesc. Energia sexuală este forța vitală însăși, iar când arhonii reușesc să o suprime, ceea ce obțin este o populație îndobitocită la suprafața planetei, care poate fi controlată cu ușurință.

În al treilea rând, sunt alergici la energiile civilizațiilor extraterestre pozitive și la energiile Maeștrilor Înălțați. Ei încearcă să suprime, să distorsioneze și să manipuleze aceste energii ori de câte ori este posibil.

Grila eterică a arhonilor există în jurul acestei planete de 26.000 de ani și a fost consolidată masiv în timpul invaziei arhonice prin Congo, din anul 1996, când a fost consolidată de multe entități reptiliene din galaxia noastră și din galaxia Andromeda. La sfârșitul lui 1995, arhonii au început să se teamă de un contact real al Confederației Galactice cu populația de la suprafața acestei planete și au consolidat grila pentru a împiedic acest lucru. Cele mai multe din aceste întăriri ale lor au fost deja eliminate în soarele galactic central, iar forțele Luminii au planuri speciale, despre care încă nu mi se permite să vorbesc (în 2013, n.t.), pentru îndepărtarea reptilienilor rămași.

Nu descriu toate aceste lucruri ca să vă înspăimânt, ci ca să vă fac să conștientizați o situație în care se află acum mulți oameni, ca să o putem transforma.

Tehnologia Goddes Vortex (Vortexul Zeiței), în combinație cu conștientizarea noastră, va dizolva grila eterică a arhonilor. Voi dedica un articol separat tehnologiei Goddess Vortex, în care o voi descrie în detaliu.

Am primit instrucțiuni să creez ceva numit Eliberarea Eterică. Va fi un grup pe facebook, în care membrii vor raporta influențele și atacurile energetice ale arhonilor asupra lor, iar ceilalți membri ai grupului le vor trimite vindecare și sprijin. Așa vom rămâne la curent cu situația. Fac apel la persoana potrivită să se prezinte și să creeze și să modereze grupul Eliberarea Eterică (Etheric Liberation) pe facebook,  urmând să îi dau și alte instrucțiuni ulterior.

Pe lângă asta, mai rog și persoanele cu cunoștințe avansate de vindecare a stresului post-traumatic, recuperare a sufletului, protecție energetică și exorcism (îndepărtarea entităților negative) să mă contacteze la cobraresistance@gmail.com, expunând în detaliu domeniul și nivelul lor de cunoștințe. Vom crea un grup-nucleu care să înceapă, în sfârșit, să se ocupe de situație.

Pleiadienii m-au rugat să nu dezvălui planul de Înălțare până când nu este abordată corespunzător situația cu arhonii. Îmi cer scuze pentru această neplăcere.

În orice caz, Victorie Lumina!

Advertisements