Tags

, , , , , , , , , , , , ,

După cum v-am mai povestit, corporația The Reconnection are o strategie foarte drăguță de redus oamenii la tăcere ca să nu le alunge clienții. Așa cum ați învățat voi despre ”vindecare la distanță”, ei bine, ”doctorul” Șopărl învață oamenii cum să ucidă la distanță (dar nu pe toți; doar pe ăia mai sclavi, cum e infractoarea Andra Ivanov, de exemplu. Restul învață doar să vâneze pentru ucigași.).

Cum anul acesta sunt extrem de porniți, căci vor să-și vândă seminar aici în iulie, avântul criminal al ucigașilor locali (Ivanov, Roberto Grosa și mai știu eu ce vite au inventat tura asta) este uriaș, iar cu setea de sânge nu poți să te pui (ați văzut și voi ”protestele”: omul însetat de sânge – de ”mue dragnea, pardon” – își face glonț și din propriul copil, care-i problema). Astfel, ucigașii lui Pearl au o metodă foarte drăguță și care să nu-i incrimineze cu nimic, nici măcar când și dacă sunt descoperiți.

Ei creează despre oamenii care nu sunt de acord cu seminariile lor povești cum că astfel de oameni sunt nebuni, sau incapabili să evolueze, sau că nu îi iubește dumnezeu, că dumnezeu nu vrea pentru ei vindecare…………… iar apoi blochează oamenii și le taie dreptul la replică și la comentat. Îi pecetluiesc cu această poveste atât în privat, cât și la nivel public, și consolidează totul cu încă un strat de ”frecvență reconectivă”.
Omul rămâne cu definiția mincinoasă despre el, programată de la nivelul cauzal la care lucrează demonul ce i-a dat lucrătura reconectivă lui Pearl și propagată în 3D prin toată lucrarea ”vindecării reconective”. La fiecare seminar, la fiecare prezentare, la fiecare cuvânt al vreuneia dintre lepre, la fiecare ședință de vindecare a câte unui soldat din ăla, programul se activează și repetă povestea, iar omul e țintuit, nu cumva să poată să facă vreo mișcare și să ”alunge clienții” și prada hienelor ucigașe.

Dacă omul nu știe cine este cu adevărat și nu își dă seama ce i s-a făcut și nu pune stavilă și nu deprogramează chestia aia (nu că ar fi ușor), definiția și povestea încep să se manifeste și să blocheze definițiile și povestea pe care le-a pus Viața și Creatorul în om. Încet-încet, omul e înghițit de acest plan alterat, care îi mănâncă ființa și care este impus asupra vieții lui drept ”planul lui dumnezeu” – și după suficiente seminarii și prezentări și vindecări de-astea prin lume, omul dispare din existență. Sigur că nu se pot face conexiuni, că dacă ei au seminar în Brazilia și moare un ”fost practician” din Portugalia, sau un fost client din Serbia nimeni n-o să poată să facă sau să dovedească vreo legătură între cele două…

Așa se face că auziți despre mine că am înnebunit pentru că m-au concediat reconectații (sau m-au concediat pentru că am înnebunit, nu am reținut exact :))) ), că n-am înțeles și că nu sunt în stare să înțeleg, că sunt invidioasă pe Ivanov și mai știu eu ce.

Doar că, vedeți voi, nu mor caii când vor câinii – și nici măcar câinii nu vor să moară caii 🙂 Viața nu se dă la o parte că vrea Criminalov să-și facă seminarul. Iar eu nu doar că le-am dezamorsat poveștile. Eu le-am și amintit că e nasol să încerci să-l faci pe Creator de copyright și să îi pângărești Creația 😉

Să ne vedem cu bine, magici Călători.

control_76225d_4547039

Advertisements