Tags

, , , , , , , , ,

Magici Călători, să mai folosesc un pic blogul și pentru a transmite un mesaj cuibului de codoașe luciferice de la Editura For You.

Știu că nesimțirea e armă puternică; poți să ștergi informații și să omori oameni, iar până se descoperă, tu ai ajuns președinte și ai imunitate… Și știți cât de mult îmi plac mie codoașele astea luciferice, cu strategii de redus oamenii la tăcere ca să-și mâne ele infracțiunile mai departe.

Așadar, să le comunic infractoarelor, în frunte cu madam Monica Vișan, că îmi folosește numele în mod ilegal și împotriva voinței mele; că mi-a alterat traducerile și le-a publicat sub numele meu, fără acordul meu; că modifică sensul lucrărilor pe care vi le prezintă și că, în general, vă infectează cu o vibrație de minciună și fățărnicie, lipsită de orice principii etice, de integritate sau de respect pentru viață, sub pelerina falsă și atotcunoscătoare, nu-i așa (că doar o cunoașteți pe madam Vișan, prietenă și promotoare a căpcăunei Ivanov), a ”spiritualității”.

Madam Vișan își bate joc de România de câteva zeci de ani, infectând mintea omului în căutare de dumnezeu cu jegul ei mincinos și îmbârligător de suflete (doar nu credeați că Neale Donald Walsh ăla e chiar… (mesagerul lui) dumnezeu, nu?!). Ea vă organizează ”seminariile” pe la care vă dați sufletul și viața întru slava întunericului, ea vă amăgește cu ”personalități” care sunt de fapt niște vânzători de ”best-seller-e”, ea vă vinde și vă codoșește și vă folosește și vă distorsionează fluxul vieții după cum îi spun ei cărțile ”de spiritualitate” și ”autorii” și încasările, hrănindu-și urâciunea și degradarea pe care o aduce speciei umane și definind-o la rang de ”evoluție”.

Ei bine, da – deloc surprinzător în lumea zilelor noastre: sfântul ”profesor de spiritualitate” este, în realitate, un personaj complet lipsit de etică și mânat de un singur spirit – spiritul de turmă.

Nu vă îndemn să nu mai cumpărați cărți de la madam Vișan. Vă îndemn să le ardeți și pe alea pe care le-ați cumpărat vreodată.

Nu, nu vreau acum să vă spun nicio poveste cu întâmplări înspăimântătoare de pe vremea când traduceam cărțile ei (ca să i le dau ei să altereze sensul și să-și bată joc de tot și de toți, ooof-of, cum să faci așa ceva). Deci nu. Poate când s-o mai așeza primăvara.

Apropos, primăvară frumoasă, magici Călători. Vreme numai bună de ars cărți blestemate și stricătoare de suflet.

ghiocel-de-vara

 

Advertisements