Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Multe din persoanele care au intrat în contact cu așa-zisa metodă de ”vindecare” numită ”vindecarea reconectivă” și cu Pearl și gașca lui de bandiți intergalactici (dar și cu alte metode din astea smulgătoare de suflet pe care ni le fâlfâie pe sub nas new-age-ul, căci gașca de schingiuitori de Hristos ai lui Pearl sunt destul de violenți și acaparatori și și-au întins tentaculele prin multe minți) se plâng că aud mesaje și instrucțiuni de genul ”este vremea să pleci”, ”Dumnezeu vrea să pleci”, ”timpul tău aici s-a terminat”.

Dacă încă nu v-ați dat seama, ei bine, dați-vă seama că nu e vorba de niciun plan al lui Dumnezeu, ci este vorba de interferența cu planurile lui Dumnezeu. Creatorul nu dorește așa ceva pentru nimeni. Doar că această gașcă de abominații caută cu disperare să își facă loc pe planetă, astfel că apelează la tertipuri ieftine pentru a recolta suflete și a își face loc acolo unde Creatorul nu le-a dat loc. Ei bine, nu le dați nici voi loc 😉

Nu dați ascultare, ci chemați imediat pe Dumnezeu în ajutor și concentrați-vă pe Viață. Dumnezeu are cu totul alte planuri.

Cale lină și atenție deplină, magici Călători.