~ Parfumuri naturale in sticlute unicat ~

Cumva, de-a lungul vremii, cu toate si printre toate, m-am tot jucat cu miresme din natura si m-a fascinat sa le pun laolalta in potiuni mirositoare unice, trezitoare de suflet si inghiontitoare la bucurie. Combinatiile mele de uleiuri esentiale si decoctii aromatice speciale, plamadite de mine din amestecuri de plante alese si culese cu grija si prelucrate sa-si dezlege si sa-si daruiasca inimile de mireasma, mi-au bucurat si mi-au ingrozit, alternativ, familia, prietenii si vecinii, torturati sistematic de experimentele mele intru crearea de arome inedite, ciudate si nefamiliare, dar uneori atat de frumos imbinate si imbratisate, incat te imbiau sa le porti ca pe o mantie de magie, curgatoare si amintitoare de sine.

"Din licorile bunicii" ~ parfum natural ~ colectia "Soultime"

“Din licorile bunicii” ~ parfum natural ~ colectia “Soultime”

E adevarat ca e o oarecare senzatie, sa porti un parfum pe care il ai doar tu, o mireasma speciala, unica, creata anume si doar pentru tine. Si tocmai pentru ca e o oarecare senzatie, am simtit ca a venit vremea sa o impartasesc cu voi. Imi dati un semn – si ne vedem sa ne cunoastem si sa formulam un parfum special pentru si despre voi ­čÖé

parfum natural Soultime ~ sticluta unicat "Regina de Foc"

parfum natural Soultime ~ sticluta unicat “Regina de Foc”

Desigur, puteti sa alegeti si dintre miresmele pe care le-am creat deja… oricum, ele va reprezinta in mod unic, pentru ca vin la voi in colectii de sticlute unicat, decorate manual.

Colectia Soultime ~ parfum natural in sticlute unicat ~

Colectia Soultime ~ parfum natural in sticlute unicat ~

Eu cred ca omul e bine sa-si faca timp si sa-si infrumuseteze viata. Cat mai mult timp. Mai ales ca nu-i asa de greu. Uite, florile, de exemplu. Asa fragile si suave cum par si chiar indiferent de vreme, au puterea sa ne intoarca intr-o clipa catre bucurie, printr-o simpla revarsare de mireasma si culoare…

12938199_10153638382769492_6596769574553436480_n

o floare pentru fiecare ­čÖé

O sa va anunt pe blog despre Saloanele de frumusete interioara Souldrops, dedicate parfumurilor si bucurarii sufletului. Daca vreti sa comandati un parfum, urmati linkul catre magazinul Souldrops┬á– si mai dati o tura si printre alte “bunatati” handmade de la creatori romani, pe platforma Crafty. Daca vreti sa ne intalnim si sa cream un parfum personalizat, scrieti-mi un mail (aurachristiana@yahoo.com) sau folositi formularul de mai jos. Calatorie placuta printre picaturi de suflet, in lumea parfumurilor naturale in povesti de sticlute unicat!

Advertisements